Hvordan Håndtere Kritikk (Del 2 av 3)

0
228

I dag, del 2 om Hvordan å Håndtere Kritikk. Hvis du ikke har lest del 1 ennå, gå videre og gjøre det. Vi vil vente.

Podcast-utgave av denne artikkelen er sponset av Squarespace.com: rask og enkel måte å publisere en høy kvalitet nettsted eller din blogg. For en gratis prøveperiode, og 10% av din nye konto, kan du gå til Squarespace.com og bruke koden LISA.

Hvordan Håndtere Kritikk

I dag vil vi plukke opp med de resterende rask og skitne tips for å håndtere kritikk profesjonelt og høflig. Nylig, forfatter og foredragsholder, Beth Beutler og jeg startet vår diskusjon ved å foreslå at det er urealistisk å anta at du og dine ideer er alltid kommer til å bli godt mottatt. Vi foreslått at du svarer og ikke reagere. Det er, forventer kritikk og deretter øve positiv respons. Hvis mulig, få en avklaring og deretter si takk.

Vent på Riktig måte og Forberede

Etter at du har gjort alt dette, kan du fortsatt føler deg sint, frustrert eller irritert. Finn en sunn måte å slippe disse følelsene som kom fra den viktige samtalen.

Hvis det er en veldig viktig sammenheng, jeg vil ikke såre forholdet ved å si noe dumt. Så personlig tillater jeg meg å være sint og opprørt. Jeg skriver ofte en e-post der jeg tillater meg å si hva jeg vil, selv ting som jeg vet ikke er sant. Den eneste formål er å uttrykke min sinte følelser. Og, selvfølgelig, jeg har faktisk ALDRI sende e-post. (Faktisk, at jeg alltid sørge for å sette mitt eget navn i “Til” – feltet fordi jeg vil aldri uhell send denne e-posten til noen.)

Skriv Ned Dine Følelser

For meg, skriver en melding, får meg til å organisere mine tanker og avklare mine følelser. Etter at jeg har hatt tid til å kjøle seg ned, jeg pleier å slette meldingen–og da er jeg klar for å møte situasjonen mer objektivt. (Noen ganger vil jeg holde et notat som dette bare for å minne meg selv på min uklare perspektiv når jeg er sint og såret). Det viktigste punktet er at du trenger for å planlegge din samtale og ikke har en off-the-cuff følelsesmessig oppvarmet diskusjon (spesielt som du går ut døren).

Et Ord av Forsiktighet om Lufting

Mange mennesker liker å lufte å støttende venner og kolleger. Det kan være sunt, i grunn. Imidlertid, hvis venner kan bli negativt påvirket ved å lære av situasjonen (for eksempel, de jobber for den samme personen som har kritisert deg) kan du ønsker å plukke noen andre—noen mer objektive.

Husk at våre negativitet mot en person kan smitte av på venner eller andre medarbeidere som ikke har hatt noen eksisterende problem med at enkelte. Det er ikke profesjonelle til å være den personen å skape en negativ kultur og bekjempe teamarbeid bare slik at du kan føle deg bedre.