Hvordan arrangere en Stor Fest

0
219

Alle elsker en fest, ikke sant? Det er vanskelig å finne noen som ikke liker å delta på fester, men vertskap for dem…vel, det er et helt annet dyr. Hosting en fest i ditt hjem kan være stressende, så i dag skal vi fokusere på de 4 beste tips for å hjelpe deg med å planlegge, lage, og være vertskap for et fantastisk arrangement i ditt hjem. Tross alt, som vert eller vertinne, bør du ha så mye moro som dine gjester!>

Tips #1: velg et Tema

I college, bare høre om en part er nok til å gjøre oss ønsker å gå. Som vi vokser opp og blir travlere, selv om folk kanskje litt mer motivasjon til å komme til ditt arrangement. Tross alt, å delta på en fest, kan det innebære dyrt, tidkrevende logistikk, slik som å ansette en barnevakt, bestilling av bil, kjøpe et nytt antrekk, og andre, avhengig av situasjonen. Legge til en morsom, tiltalende tema til festen kan være et godt incitament. Vennene mine er veldig konkurransedyktige, så vi har en tendens til å ha konkurranse-stil parter. Noen av våre favoritter i det siste har vært en Gryte Cook-Off Potluck, en Valentine ‘ s Day Cupcake Konkurransen, og en Micro-Øl Smaker Mesterskapet for Halloween.

Et tema ikke bare gjør at folk ønsker å komme til ditt arrangement, men det gir dem noe å snakke om. Hvor mange av oss gå ut, bare for å få fast snakker om arbeidet vårt eller våre barn over og over igjen? Men hvis noen viser opp til festen med en kuchen som din bestemor pleide å lage, du kan ikke hjelpe, men være nysgjerrig på hvorfor de vet hvordan å gjøre autentiske tyske kaker og samtale vil naturlig bli mer interessant. Selv om du ikke gå ut med en konkurranse, bare å gjøre dine gjester slitasje Hawaii-skjorter eller leis vil få dem inn i en annen ramme i sinnet og skape mer moro enn normalt ville skje.

Tips #2: Bygge Spenning

Etter at du har ditt tema, og starte å bygge opp spenningen for ditt arrangement. Trinn 1 er å etablere en online invitere gjennom et nettsted som Evite, Punchbowl, eller til og med Facebook. De fleste av disse nettstedene vil tillate deg å tilpasse utseendet og følelsen av å invitere. Legg til bilder og være kreativ med din ordlyden, tilpasse det til dine inviterte. Med min konkurransedyktige venner, søppel-snakker begynner på be-og er ikke slutt helt til en vinner er kåret. Start spenningen for partiet med den første kommunikasjon, og fortsetter det gjennom e-post, tekstmeldinger, og ansikt til ansikt kommunikasjon. Selv om det er bare en liten komme sammen, la dine venner få vite at din plass er stedet å være!