Hur Värd en Stor Part

0
226

Alla älskar en fest, eller hur? Det är svårt att hitta någon som inte gillar att delta parter, men värd dem…tja, det är ett helt annat djur. Som värd för ett party i ditt hem kan vara stressande, så idag kommer vi att fokusera på 4 top tips för att hjälpa dig att planera, skapa och vara värd för en fantastisk händelse i ditt hem. Efter alla, som värd eller värdinna, du borde ha så mycket kul som dina gäster!>

Tips #1: Välj ett Tema

I college, bara att höra om en part är tillräckligt för att göra oss vill gå. När vi växer upp och blir livligare, men människor kan behöva lite mer incitament för att komma till ditt evenemang. Efter alla, att delta i en fest kan innebära dyra, tidskrävande logistik, till exempel att anställa en barnvakt, bokning av bil, köpa nya kläder, och andra, beroende på din situation. Lägga till ett roligt, tilltalande tema på din fest kan vara ett bra incitament. Mina vänner är riktigt konkurrenskraftig, så tenderar vi att ha tävling-stil parter. Några av våra favoriter i det förflutna har varit en Gryta Cook-Off för Husmanskost, en alla Hjärtans Dag Cupcake Tävling, och en Micro-ölprovning-Em för Halloween.

Ett tema som inte bara gör att människor vill komma till ditt event, men det ger dem något att tala om. Hur många av oss gå ut, bara för att fastna talar om vårt arbete eller våra barn över och över igen? Men om någon visar upp till din fest med en kuchen som din mormor brukade göra, du kan inte låta bli att vara nyfiken på varför de vet hur man gör äkta tyska bakverk och samtal kommer naturligtvis att bli mer intressant. Även om du inte går alla ut med en tävling, bara att göra dina gäster att bära Hawaiian skjortor eller leis kommer att få dem i en annan sinnesstämning och skapa mer kul än vad som normalt skulle hända.

Tips #2: Att Bygga Upp Spänningen

Efter att du har ditt tema börjar du med att bygga upp spänningen för din händelse. Steg 1 är att skapa en online-bjud in via en webbplats som Evite, Punchbowl, eller ens Facebook. De flesta av dessa webbplatser kan du anpassa utseendet och känslan av din inbjuder. Lägg till bilder och vara kreativ med din formulering, genom att skräddarsy det till ditt inbjudna. Med mina konkurrenskraftiga vänner, trash-talar startar i inbjudan, och inte slutar förrän en vinnare kröns. Starta spänning för din fest med det första meddelandet och fortsätta det via e-post, sms-meddelanden, och ansikte mot ansikte kommunikation. Även om det bara är en liten get tillsammans, låt dina vänner veta att din plats är platsen att vara!