Spørg Diva: Er Omvendt Osmose Behandlet Vand en God Idé?

0
139

Q. jeg har installeret en omvendt osmose system til vores drikkevand. Men jeg kan se en masse modstridende oplysninger om, hvorvidt omvendt osmose er god eller dårlig. Hvad er dit bud på det?

A. Der er en masse måder at filtrere og rense vandet, og forskellige metoder er mere (eller mindre) effektiv til at fjerne forskellige forurenende stoffer. Omvendt osmose er en god måde til at fjerne urenheder som nitrit og arsen, for eksempel, men ikke så gode til fjernelse af flygtige organiske forbindelser. Når du vælger en vand filtrering system, er det altid en god idé at vide, hvad der sker i dit lokale vand, fordi både typen og niveauet af forurenende stoffer varierer voldsomt fra region til region.

Se Også: Hvad der er i Dit Vand

En ulempe ved omvendt osmose er, at det også fjerner alle de gavnlige mineraler fra vandet. I virkeligheden, mange af vand på flaske virksomheder bruger omvendt osmose til at rense vand fra hanen og derefter tilføje mineraler tilbage i—hvilket også forbedrer smagen af vand. Eftersom systemet allerede er installeret, du skal bare sørge for at få masser af mineraler fra andre kilder.

Se Også: Er Mineralvand en God Kilde til Ernæring?

Omvendt osmose filtrering system fra Shutterstock