Spør Diva: Omvendt Osmose Behandlet Vann en God Idé?

0
111

Q. jeg har installert en omvendt osmose system for vårt drikkevann. Men jeg ser mye motstridende informasjon om omvendt osmose er god eller dårlig. Hva er din ta på det?

A. Det er mange metoder for å filtrere og rense vann, og ulike metoder er mer (eller mindre) effektiv på å fjerne ulike forurensninger. Omvendt osmose er en god måte for å fjerne urenheter som nitrater og arsen, for eksempel, men ikke så gode på å fjerne flyktige organiske forbindelser. Når du velger en vann filtreringssystem, det er alltid en god idé å vite hva som skjer i din lokale vann, fordi både type og nivå av miljøgifter variere dramatisk fra region til region.

Se Også: Hva er i Vann

En ulempe med omvendt osmose er at det fjerner også alle de nyttige mineraler fra vannet. Faktisk, mange vann på flasker selskaper bruker omvendt osmose til å rense vann fra springen, og deretter legge til min tilbake i—som også forbedrer smaken av vann. Seeing som systemet er allerede installert, bare sørg for at du får rikelig med mineraler fra andre kilder.

Se Også: Er Mineralvann en God Kilde til Ernæring?

Omvendt osmose filtreringssystem fra Shutterstock