Hoe om te Stoppen met de Stopzetting van Projecten

0
127

Ieder van ons heeft verlaten voor een project op een bepaald punt, of zo eenvoudig als een vervallen oefening plan of zo ingewikkeld als de Sagrada Familia in Barcelona, dat is technisch gezien sinds 1882 in aanbouw.

Maar waarom gebeurt dit? Wat wordt tussen de lamp van het idee en de finish van voltooiing? Blijkt er zijn tal van redenen, die, gelukkig voor ons, betekent dat er zijn tal van oplossingen. Deze week, op verzoek van van luisteraar Soni uit Sydney, Australië, we kijken naar de redenen waarom we afzien van projecten en hoe het te redden.

Laten we eerst eens georganiseerd: Er zijn twee grote emmers van de redenen voor de stopzetting van projecten. De eerste emmer is gevuld met de problematiek van de motivatie—je niet echt wilt doen in het project, zie je niet op de punt of het saai of aversieve.

De tweede emmer is gevuld met de problematiek van de follow-through. Deze zijn duidelijk verschillend: u kunt niet de tijd, kan niet georganiseerd zijn, of het gevoel overweldigd.

Eerste dingen eerst: Laten we beginnen met oplossingen voor problemen uit de eerste emmer—motivatie.

Tip #1: diep Graven te vinden van de “waarom”

Het is van essentieel belang voor een vliegende fig over wat je aan het doen bent. Projecten krijgen vaak verlaten omdat de stof geschopt door een nieuwe project—het veranderen van je gewoonten, het doen van onaantrekkelijk werk, waardoor in de lange uren—kan de cloud verhevener grote beeld van de mogelijke voordelen.

Zo vindt er een overtuigend antwoord op de vraag, “Waarom doe ik dit in de eerste plaats?” Waarom bent u met het innemen van dit zinloos algebra klasse? Omdat het krijgen van uw GED zou openen tot betere banen en maak je een rolmodel voor je kinderen. Waarom ga je door de pijn van het opgeven van koffie? Omdat je wilt om eruit te komen van de moe-vast cyclus en voelen zich meer in controle. Waarom bent u te ploeteren op deze papierwerk? Omdat het krijgen van een lening zou inschakelen die uw bedrijf echt van.

Tip #2: het Herdenken van de verantwoording

Een klassieke tip om je gemotiveerd voor een project is “iemand vertellen dus je bent verantwoordelijk,” “deel je doel op social media” of “sturen met het universum.” Holding zelf verantwoordelijk werkt wonderen voor sommige individuen, maar niet voor iedereen. In feite, voor veel, het backfires.

Voor veel van ons, het gevoel verantwoordelijk is verwant aan het gevoel ingeklemd, gecontroleerd, of beroofd—zodra je weet dat anderen verwachten dat een bepaald gevolg zijn van u, u een rebel en verliezen alle motivatie. Tegen de intuïtie in, het beroep van het niet doen van uw project groeit exponentieel zodra je dingen openbaar.

De perfectionisten onder ons ook verlamd door vertellen aan anderen, omdat je misschien betrapt achter het net visten, verprutsen, of het doen van een minder dan stellaire baan. Je zou veel liever in eigen totdat het voldoet aan uw normen, en dan onthullen aan de wereld. Om de wereld te vertellen voordat je klaar bent, laat je motivatie sneller dan een holey luchtbed.

Als een van deze denkrichtingen ring waar is voor jou, is het goed om uw project tot jezelf. Als het spelen van de dingen dicht bij de vest krijgt u de jackpot, het is volledig gerechtvaardigd.

Tip #3: Vergeet niet er zijn stadia

Een nieuw project kan worden als een liefdesrelatie. Ten eerste, we zijn in de ban—het is alles wat we over na kunnen denken. We krijgen een beetje sensatie gewoon nadenken en plannen en het afbeelden van ons project. Maar dan is er iets verschuift. Net als elke relatie heeft een eerste gevecht, elk project heeft dat eerste verlieslatende taak. Terwijl het misschien leuk om een foto van jezelf op zoek schattig in uw nieuwe workout kleding, het moment zal komen wanneer het twintig graden en donker buiten en is het tijd om naar de sportschool. Het is leuk om na te denken over het starten van een food blog, maar op een gegeven moment besef je dat het echt heel moeilijk om een foto te nemen van een charcuterie raad dat ziet er niet walgelijk.

Dat is het punt waarop we afzien van de dingen—wanneer het stopt met de spullen van de fantasie en begint de spullen van de werkelijkheid. Maar net als de oplossing voor elke relatie probleem is niet “het starten van een andere relatie,” de oplossing voor het raken van de nitty-gritty van een project niet hoeft te worden “het vinden van een nieuw project.”

Dat brengt ons bij de uitvoering. Daarom, laten we pakken het tweede segment van de redenen voor de stopzetting van projecten—de problemen van de follow-through. Ik sla de klassiekers, zoals het afbreken van projecten in hapklare stappen (maar dat kan wonderen verrichten—het is een klassieker voor een reden dan ook). Hier zijn enkele van mijn favorieten.