Vraag de Diva: Is het Omgekeerde Osmose Water dat Behandeld is met een Goed Idee?

0
129

Q. ik heb een omgekeerde osmose-systeem voor ons drinkwater. Maar ik zie een hoop tegenstrijdige informatie over de vraag of een omgekeerde osmose is goed of slecht. Wat is uw mening?

A. Er zijn een heleboel manieren om te filteren en te zuiveren water, en verschillende methoden worden meer (of minder) effectief in het verwijderen van verschillende verontreinigende stoffen. Omgekeerde osmose is een goede manier voor het verwijderen van onzuiverheden zoals nitrieten en arseen, bijvoorbeeld, maar niet zo goed in het verwijderen van vluchtige organische stoffen. Bij het selecteren van een water filtratie systeem, het is altijd een goed idee om te weten wat er in uw lokale water, omdat zowel het type en het niveau van verontreinigende stoffen variëren sterk van regio tot regio.

Zie Ook: Wat zit er in Uw Water

Een nadeel van omgekeerde osmose is dat het verwijdert ook alle heilzame mineralen uit het water. In feite, veel flessen water bedrijven maken gebruik van omgekeerde osmose voor het zuiveren van leidingwater en voeg mineralen terug in die verbetert ook de smaak van het water. Aangezien het systeem is geïnstalleerd, maar zorg ervoor dat je voldoende mineralen uit andere bronnen.

Zie Ook: Is het Mineraal Water een Goede Bron van Voeding?

Omgekeerde osmose filtratie systeem van Shutterstock