Hvordan til at Stoppe med at Opgive Projekter

0
141

Hver af os har opgivet et projekt på et tidspunkt, om så simpelt som bortfaldet øvelse plan, eller så kompliceret som Sagrada Familia i Barcelona, der har teknisk set været under opbygning siden 1882.

Men hvorfor sker dette? Hvad får mellem pære af den lyse idé, og målstregen af afslutningen? Viser sig at der er masser af grunde, som heldigt for os, betyder, at der er masser af løsninger. I denne uge, på anmodning fra lytteren Soni fra Sydney, Australien, vil vi se på, hvorfor vi opgive projekter, og hvordan til at redde dem.

Første, lad os få organiseret: Der er to store spande grunde til at opgive projekter. Den første spand er fyldt med problemer af motivation—du behøver ikke virkelig ønsker at gøre det projekt, du kan ikke se pointen, eller er det kedeligt eller aversiv.

Den anden spand er fyldt med problemer for opfølgning. Disse er markant forskellige: du kan ikke få tid, ikke kan få arrangeret, eller føler dig overvældet.

Første ting første, Lad os starte med løsninger på problemer fra den første spand—motivation.

Tip #1: Grave dybt for at finde ud af “hvorfor”

Det er vigtigt at give en flyvende fig om, hvad du laver. Projekter ofte blive opgivet, fordi støv sparket op af nye projekt—ændring af dine vaner, der gør glamourøse arbejde, at sætte i de lange timer—kan cloud-den høiere store billede af de potentielle fordele.

Så find et overbevisende svar på spørgsmålet, “Hvorfor gør jeg dette i første omgang?” Hvorfor er du tager denne meningsløse algebra klasse? Fordi at få din GED ville åbne op for bedre job og gøre dig til en god rollemodel for dine børn. Hvorfor er du at gå gennem smerten ved at holde op med kaffe? Fordi du ønsker at få ud af den trætte-kablet cyklus og føler sig mere i kontrol. Hvorfor er du slogging væk på dette papirarbejde? Fordi at få et lån, vil give din lille virksomhed til virkelig at tage fart.

Tip #2: Nytænkning ansvarlighed

Et klassisk tip til at få motiveret for at et projekt er “fortælle nogen, så du er ansvarlig,” “deler dit mål om sociale medier,” eller “sende det ud i universet.” At holde dig selv ansvarlig virker underværker for nogle personer, men ikke for alle. I virkeligheden, for mange, det giver bagslag.

For en masse af os, som føler ansvar, er beslægtet med, til at føle sig klemt i, kontrolleret af, eller afsavn—så snart du ved, at andre forventer et bestemt resultat fra dig, du rebel og mister al motivation. Counterintuitively, appel af ikke at gøre dit projekt vokser eksponentielt, så snart du gøre ting offentlige.

Den perfektionister blandt os også få stækket ved at fortælle andre, fordi du kan blive fanget sprællede, rode op, eller laver en mindre end stjernernes job. Du vil meget hellere arbejde på noget i det private, indtil det opfylder din normer, og så afslører det til verden. At fortælle verden, før du er klar tømmes din motivation hurtigere end en holey luftmadras.

Hvis en af disse mentaliteten ring sandt for dig, er det okay at holde dit projekt til dig selv. Hvis du spiller nære ting at vesten får du jackpot, det er helt berettiget.

Tip #3: Husk at der er faser

Et nyt projekt kan være som en kærlighedsaffære. Ved første, vi er slået—det er alt, vi kan tænke over. Vi får en lille gys bare tænkning og planlægning og udmalede vores projekt. Men så er der noget skift. Ligesom alle de forhold har en første kamp, hvert projekt har der først og besværlig opgave. Mens det kan være sjovt at billede dig selv på udkig søde piger i din nye workout tøj, i det øjeblik vil komme, når det er tyve grader og mørkt udenfor, og det er tid til at gå til gymnastik. Det er sjovt at tænke på at starte en mad blog, men på et tidspunkt du er klar over det er virkelig, virkelig svært at tage et billede af en charcuteri bestyrelsen, der ikke ser ulækkert.

Det er det punkt, hvor vi opgive ting—når det holder op med at være ting, fantasi og begynder at blive kram af virkeligheden. Men ligesom den løsning, at alle forhold, problemet er ikke “starte et andet forhold,” den løsning, til at ramme de praktiske grynet af et projekt, behøver ikke at være “finde et nyt projekt.”

Hvilket bringer os til udførelse. Derfor, lad os tage fat i den anden spand af grundene til at opgive projekter—problemer for opfølgning. Jeg vil springe de klassikere, ligesom at bryde ned projekter i mundrette trin (selv om det kan gøre underværker—det er en klassiker for en grund). Her er nogle flere af mine favoritter.