Doet het Roosteren van Sojabonen Vernietigen van het Eiwit?

0
116

V. Heeft het roosteren van soja bonen vernietigen van hun eiwit structuur en vervolgens hun voedingswaarde?

A. Hier is het korte antwoord: het Roosteren van sojabonen kan veranderen de structuur van de eiwitten maar dat is niet het vernietigen van hun voedingswaarde.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de biochemie, hier is een iets langere uitleg: Eiwitten zijn lange reeksen aminozuren die worden gedraaid tot complexe drie-dimensionale vormen. Wanneer u warmte eiwitten, de aminozuren kunnen draaien in een andere configuratie. Een aangepast (of gedenatureerd) eiwit niet meer zou kunnen uitvoeren zijn aangewezen functie in een woon-soja plant-maar het is nog steeds net zo handig om je als een bron van eiwit dieet. Ongeacht of ze zijn in hun oorspronkelijke vorm of gedenatureerd door de warmte of andere factoren, de eiwitmoleculen je eten worden afgebroken tot afzonderlijke aminozuren, die vervolgens kunnen worden gerecombineerd in je cellen te vormen van de eiwitten die u nodig hebt.

Afbeelding met dank aan Shutterstock