5 Manieren om te Overleven van Uw Kind Witching Hour

0
133

U loopt door de deur, leg uw laptop geval op het aanrecht, en voordat je het kan zelfs greet uw kinderen, uw peuter tranen uit zijn pull-up en de opbrengst te lopen door het huis naakt, de tweeling vechten over wie zal u zijn bibliotheek boek voor het eerst, en de hond besluit om te blaffen zijn hersenen af, omdat je babysitter s vriendje is net aangekomen op zijn motor die lijkt te ontbreken van een demper. Welkom op de witching hour.

Ongeacht hoe je het noemt, lijkt er een krankzinnige tijd van de dag, meestal vlak voor het eten, als de meeste baby ‘ s en kinderen uit elkaar vallen. Jammeren, zeuren, ruzie, onstuimige gedrag, noem maar op. Tijdens deze belasten van tijd worden de ouders geconfronteerd met de meest stressvolle deel van hun ouderschap dag en doen alles wat in hun vermogen om te overleven!.

Blijf rustig en leg je bezem stok terug in de kast. Of u nu een werkende of stay-at-home ouder, Machtige Mama ‘ s 5 favoriete tips helpen u niet alleen survivebut gedijen tijdens de gevreesde witching hour.

Tip #1: Overgang Jezelf Op De Eerste Plaats

Als je al de hele dag, op het kantoor of thuis de zorg voor kinderen, non-stop, als je de aanpak van het diner uur bent u waarschijnlijk het gevoel uitgeputte en werkt op nabij-leeg geduld. Om te voorkomen dat het verliezen van je geest en je humeur, je moet schakelen en laat de professionele en/of ouderschap verplichtingen bij de voordeur en verzorgen van één of twee persoonlijke wensen voor de afhandeling van uw bekabelde kinderen en uw diner.

Zie ook: 5 Manieren om Dat ‘Zelfzuchtig Ouderschap’ Kunnen Profiteren van Uw Familie

 

Het creëren van een zekere ontspanning rituelen voor jezelf, zoals het parkeren van de auto op de oprit bij thuiskomst van het werk en het luisteren naar ontspannende muziek, terwijl het nemen van een paar keer diep adem voordat je naar binnen. Als u al een hele dag thuis, voor een kop koffie of een glas bruisend water (of wijn) tijdens het kijken door een magazine voor 10 minuten.

Wat u ook kiest, het vinden van iets dat zal het signaal van de overgang van de dag is waanzin. Toen ik thuis bleef full-time met mijn 8 kinderen, ik overgestapt in de avond uren, door het lezen van één of twee hoofdstukken van een roman. We hadden geen kijk veel TV tijdens de dag, dus ik opgeslagen op 15 minuten sing-a-long DVD voor hen om naar te kijken om ongeveer 4:30 uur ‘ s avonds, waardoor ik rustig zitten in de keuken en ontsnappen met een snelle lezen. Tegen de tijd dat de DVD afgelopen was, zou ik gemakkelijk 2 hoofdstukken en voelde me een beetje meer verfrist en klaar om te verwerken diner voorbereidingen en chagrijnig kinderen.

Zie ook: 8 Manieren om te Verlichten Uw Ouderschap Laden

 

Tip #2: Aansluiten en Affectie Tonen

Als je eenmaal hebt jezelf toegestaan 10 minuten te decomprimeren, kunt u rechts springen in en enige tijd in de communicatie met uw kind. Zet uw mobiele telefoon opzij, pak een verhaal en zitten op de bank samen en knuffelen en te lezen voor 10 minuten. Of als het mooi weer is, ga naar buiten en maak een wandeling of spelen in de achtertuin voor een beetje, zodat uw kind kan zowel energie en beseffen dat je thuis bent en klaar om te worden met hem voor de komende paar uur. Deze dingen hoeft niet te veel tijd in beslag nemen, maar als u stoppen en geef uw kind aandacht en affectie, stelt u het tempo voor een meer rustige avond liever dan haasten door de deur laat van zijn werk en de lancering van jezelf in het maken van het diner op de vlieg.

Zie ook: Hoe Routines Kan Uw Leven Vereenvoudigen

 

Als er iets is dat je echt moet doen meteen, vraag je kind of zij zal u helpen. Misschien is de kat moet worden gevoed en ze kunnen helpen bij het vullen van de drinkbak of van de handdoeken die al zittend in de wasmachine hele dag nodig hebben om te worden geworpen in de droger. Laat haar je helper voor elke taak die ze kunnen bijdragen aan, zodat zij zich verantwoordelijk voelen en geeft de twee van u wat extra tijd in het proces.