5 Måder at Overleve Dit Barns Witching Hour

0
149

Du går gennem døren, lægge din laptop sag på køkkenbordet, og før du selv kan hilse dine børn, dit barn tårer fra hans pull-up og provenuet til at løbe gennem huset, nøgen, tvillinger kampen om hvem, der vil vise dig, hans bibliotek første bog, og den hund, der beslutter sig til at gø hans hjerne ud, fordi din babysitter ‘ s kæreste har bare ankom på hans motorcykel, som synes at mangle en lyddæmper. Velkommen til witching hour.

Uanset hvad du kalder det, der synes at være en skør tid af dagen, som regel lige før middag, da de fleste babyer og børn falder fra hinanden. At pibe, klynke, argumentere, uregerlige adfærd, you name it. I løbet af denne beskatning tid, forældre står med den mest stressende del af deres opdragelse dag, og gøre alt i deres magt, for bare at overleve!.

Forblive rolig og lægge din kost pind tilbage i skabet. Uanset om du er en, der arbejder eller ophold-at-home forælder, Mægtige Mommy ‘ s 5 favorit tip vil hjælpe dig ikke kun survivebut trives under den frygtede witching hour.

Tip #1: Overgang Dig Selv Først

Hvis du har været på farten hele dagen, enten på kontoret eller i hjemmet og omsorg for børn, non-stop, når du nærmer middag time, du er sandsynligvis føler frazzled og arbejder på næsten tom tålmodighed. For at holde fra at miste dit sind så godt som dit temperament, du er nødt til at skifte gear og forlader faglige og/eller forældre forpligtelser ved hoveddøren og tage sig af én eller to personlige behov, før du håndterer din kablede børn og din middag.

Se også: 5 Måder At “Egoistiske Forældre’ Kan Gavne Din Familie

 

Skabe nogle slapper af ritualer for dig selv, såsom at parkere bilen i indkørslen, når de vender hjem fra arbejde og lytter til afslappende musik, mens du tager et par dybe indåndinger, før du begiver inde. Hvis du har været hjemme hele dagen, har en kop te eller et glas mousserende vand (og vin), mens du kigger gennem et magasin til 10 minutter.

Uanset hvad du vælger, skal du finde noget, der vil signalere, at din overgang fra den dag, er sindssyge. Da jeg boede hjemme på fuld tid med min 8 børn, jeg overgik til aften timer ved at læse et eller to kapitler i en roman. Vi kunne ikke se en masse TV i løbet af dagen, så jeg har gemt en 15-minutters sing-a-long-DVD ‘ en for dem at se på om 4:30 pm, som tillod mig at sidde stille i køkkenet, og slippe med en hurtig læst. Ved den tid, DVD-var ovre, ville jeg nemt komplet 2 kapitler, og følte mig lidt mere frisk og klar til at håndtere middag præparater og mærkelig børn.

Se også: 8 Måder at Lysne Dine Forældre Belastning

 

Tip #2: Opret og Vis Kærlighed

Når du har tilladt dig selv 10 minutter til at dekomprimere, kan du hoppe direkte ind og bruge lidt tid på at at genskabe kontakten med dit barn. Sætte din mobiltelefon til side, få fat i en historie og sidde på sofaen sammen og kramme og læse i 10 minutter. Eller hvis vejret er godt, kan man gå udenfor og tage en tur eller lege i baghaven for lidt, så dit barn både kan brænde noget energi af og indse, at du er hjemme og klar til at være sammen med ham de næste par timer. Disse ting behøver ikke at tage en masse tid, men hvis man stopper op og giver dit barn nogle opmærksomhed og kærlighed, du vil sætte tempoet for en mere rolig aften snarere end farende gennem døren, sent fra arbejde og lancere sig selv til at lave aftensmad på fly.

Se også: Sådan Rutiner Kan Forenkle Dit Liv

 

Hvis der er noget, du virkelig skal gøre med det samme, så spørg dit barn, hvis hun vil hjælpe dig. Måske katten skal fodres, og hun kan hjælpe med at fylde vand skål eller håndklæder, der har siddet i skive hele dagen nødt til at være kastet i tørretumbler. Lad hende blive din hjælper til enhver opgave, at hun kan bidrage til, hvilket giver hende mulighed for at føle sig ansvarlige og giver dig lidt ekstra tid i processen.