Strømregning Blues

0
100

 

De fleste av oss har allerede sett vår høyeste strømregning for året. Noen av oss har hatt et hjerteinfarkt. Hvis du forventer at elektrisitet kostnader for å overgå dine månedlige inntekter dette året, er det på tide å gjøre noen endringer rundt huset. Å holde komfortable behøver ikke å bety å kaste penger inn i det gapende munn av klimaanlegget eller varmeapparatet, som om det var noen forhistoriske gud som krever offer ut av deg. På denne episoden av å Gjøre det Grønne Jenta er Rask og Skitne Tips for en Jord Vennlig Liv, lære å kjempe tilbake. Men først har vi lagt til en ny lytteren undersøkelsen-knappen for å Gjøre det Grønne Jente hjemmeside. Så vennligst ta noen minutter på denne uken for å ta undersøkelsen på quickanddirtytips.com.

Endre Termostaten

I henhold til Pacific Gass-og Elektriske Firma, slå termostaten opp tre grader om sommeren og ned i tre grader på vinteren kan hjelpe deg med å spare mellom ti og femten prosent mer strøm fra air condition eller oppvarming regningen. Sette systemet til 78 grader når du kommer til å være hjemme, og 85 når du ikke er i løpet av sommeren. Sette systemet til 68 grader når du kommer til å være hjemme i vinter, og 65 når du ikke er.

Installere en timer er en flott måte å sørge for at du sparer energi, du og ditt hus vil fortsatt være komfortabel når du kommer hjem. Har oppvarming eller kjøling slå av en halv time før du går ut i morgen, og kommer på en time før du vanligvis komme hjem. Spør din lokale jernvarehandel for deler og instruksjoner på hvordan å få en tidtaker for termostaten.

Unngå Rushtiden

Mye av elektrisitet selskaper har egne priser for ulike tider på dagen fordi etterspørselen etter kraft endringer med folks aktiviteter. Den laveste etterspørselen er vanligvis i AM timer, fra midnatt til kl. I ettermiddag, etterspørselen er høyere når solen er på sitt varmeste, og alle går hjem for å bruke sine apparater. Disse kalles rushtiden, og overbelastning i disse peak ganger kan være nok til å forårsake strømbrudd.

Verktøy har til størrelsen sin infrastruktur for den største etterspørselen for å unngå overbelastning av systemene. Investering i overføring systemer og kraftproduksjon infrastruktur gjør at kostnadene for elektrisitet stige. Så, ved hjelp av mindre energi i rushtiden vil bidra til å holde peak priser for lave.

For eksempel, vaske klær i morgen mens du forbereder for dagen. Eller start en belastning før du går til sengs og sette den i tørketrommel i morgen før du forlater huset. I sommer kan du dra nytte av solens varme – hoppe over tørketrommel helt og line-tørke klær. Angi dine oppvaskmaskin på kvelden, så alt du trenger å gjøre er å slå den på i morgen. Eller heldig du med tidtakerne på din oppvaskmaskin, sette den til å starte på 1 am. Ikke glem om den ovn også. Prøv å lage mat så lite som mulig i sommer. Tross alt, et hyggelig forfriskende salat smaker godt på en varm sommer kveld. Sommeren matvarer er vanligvis full av smak og ikke trenger mye mat likevel.

Mange selskaper kreve mer penger for hver kilowatt-timer vi bruker i løpet av sommeren rushtiden til 1 pm til 7 pm enn resten av dagen og andre årstider. Noen verktøy kan ta mer betalt for vinteren elektrisitet eller gass bruk, for eksempel hvis du bor i et område som blir veldig kaldt. Sjekk ut dine verktøy selskapets mat struktur, og prøver å kutte ned når prisen er høy.

Vedlikeholde og Skifte Apparater

En av de mest effektive investeringer du kan gjøre mot å redusere strømregningen er å kjøpe en ny klimaanlegget eller varmeapparatet. Hvis enheten er eldre, kan det være svært ineffektive. Ikke bare deler brytes ned over tid, men teknologien i oppvarming og kjøling har blitt langt mer avansert. Å få en splitter ny air conditioner kan ikke bare spare deg penger, men det sparer alle av oss elektrisitet som ellers ville være bortkastet.

Når den gamle vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap og gratis bryte ned, og erstatte dem med mer energieffektive versjoner. De fleste leverandører inkluderer strømbruk med modellen informasjon, så sørg for at du får den minste størrelse enhet du kan leve med. Se også for regjeringen eller industri sertifiseringer om effektiviteten av apparatet. I USA, apparater merket med en “Energy Star” – logoen du vil bruke, fra ti til femti prosent mindre energi enn andre modeller.

Hvis du ikke har capitol for å erstatte air conditioner, eller ikke egen bolig, sørg for å opprettholde enheter som best du kan. Bytte av luftfilter for ventilasjonsanlegget hver tre til fire måneder er den enkleste og minst kostbare måten å hjelpe ovnen eller AC. Et tett filter gjør pumper jobbe hardere, slik at enheten vil fungere mer effektivt hvis det er å puste lettere. Dette gjelder også for lo-felle på rommet, og filteret på din varmeovn, så vel.

Energi Revisjon

Noen bedrifter gir nå hva kalles en energi revisjon for ditt hjem. Du kan få en agent til energi selskapet for å komme hjem og oppdage lekkasjer og gi energi sparing-forslag-tilpasset ditt hjem. Dette er attraktive fordi de verktøy selskapet har vanligvis dyre spesialisert utstyr som infrarøde sensorer som kan oppdage lekkasjer i ditt hjem isolasjon.

Du kan også gjøre en energi revisjon deg å bruke en sjekkliste og et håndtegnet kart i ditt hjem. Dette er et morsomt prosjekt for foreldre og barn å gjøre sammen. Du kan oppnevne dine barn energi detektiver, og få alle til å søke et rom i huset for utkast som indikerer at luft lekker; isolasjon i vegger, rundt vinduer og på rør og bereder, og weatherstripping på utsiden av huset.

Administrative

Takk for søking i å Gjøre det Grønne Jenta er Rask og Skitne Tips for en Jord Vennlig Liv. Du kan finne en avskrift av dette showet på www.quickanddirtytips.com.