Skal Du Refinansiere eller Konsolidere Din Studerende Lån?

0
142

En af de største økonomiske udfordringer, der er mange nyuddannede, der står, er at tilbagebetale deres studielån. Uddannelse gæld kan tage over din økonomiske liv og gør du føler dig magtesløs. Du ønsker at gøre intelligente beslutninger om din gæld, men nogle gange er de svar, bare ikke klare.

Sandheden er, at du har mere kontrol over din gæld, end du måske tror. Så, hvis du ikke har bearbejdet din studerende lån tilbagebetaling strategi, er det en god tid til at blive fortrolig med mulighederne.

I dette indlæg, vil jeg dække forskellen mellem refinansiering og konsolidere din studerende lån. Du vil lære, hvordan disse muligheder for at gøre gæld, mere overskuelige og overkommelige, hvilke typer af lån er berettiget, og de bedste steder at shoppe, hvis en løsning er den rigtige for dig. Plus, jeg vil svare på et spørgsmål fra en podcast lytteren om, hvordan til at håndtere tidligere på grund af elev lån.

Hvad er Studerende Lån Konsolidering?

Forståelse konsolidering og refinansiering kan være forvirrende, fordi de begreber bruges ofte i flæng, og for forskellige typer af gæld, såsom kreditkort og realkreditlån. I dette indlæg vil jeg gennemgå, hvordan en konsolidering og refinansiering gælder for studerende lån.

Konsolidering betyder, at kombinere flere studerende lån til et nyt lån. Ideen er, at forvaltningen af en konto med én månedlig betaling forenkler dit økonomiske liv. Du er mere tilbøjelige til at føle sig overvældet eller at komme til at lade en forfaldsdato for betaling glide gennem revner, hvis du har at gøre med flere lån end hvis du kun har én.

Ægte konsolidering er kun tilgængelig for udlån, der oprindeligt kom fra et statsligt program, som Direkte Lån, Stafford Lån, Perkins Lån, eller PLUS lån.

Men hvordan kan du bruge en konsolidering afhænger af typen af studerende lån, som du har. Og du får forskellige resultater fra konsolidering af føderale lån versus konsolidering af private lån.

Ægte konsolidering er kun tilgængelig for udlån, der oprindeligt kom fra et statsligt program, som Direkte Lån, Stafford Lån, Perkins Lån, eller PLUS lån. Regeringen har et produkt kaldet en Direkte Konsolidering Lån, som giver dig mulighed for at kombinere og de fleste typer af føderal studerende lån (men ikke private lån) i en ny, fast forrentet lån.

Den positive er, at der er ingen omkostninger til at få en Direkte Konsolidering Lån. Men problemet er, at det generelt ikke spare penge, fordi renten er fastsat som et vægtet gennemsnit af renten på de gamle lån ved at blive kombineret, rundet op til det nærmeste en ottendedel af en procent.

Men, konsolidere kan give dig mulighed for at ændre din tilbagebetaling tidsplan. For eksempel, hvis du har lån med 10 års afdrag, du måske være i stand til at udvide den konsolidering sigt, op til maksimalt 30 år.

Strækker ud, længden af dit lån reducerer de månedlige betalinger, hvilket kan spare penge på kort sigt. Men du ender med at betale mere i rente over lånets løbetid.

Din kredit historie og aktuelle finansielle situation er ikke faktorer for at få godkendt til en føderal konsolidering, så det er en stor mulighed, hvis du har problemer med at gøre din månedlig betalinger. At øge din kontanter flow forbedrer også din gæld til indkomst-forholdet, som gør dig mere tilbøjelige til at få godkendt for andre kreditinstitutter, som en studerende refinansiere lån, bil lån, eller realkreditlån.

Hvis du allerede bag om studerende lån betalinger og ønsker at konsolidere, skal du enten fange op ved at lave tre på hinanden følgende månedlige betalinger første, eller accepterer at tilbagebetale din nye konsolidering lån i henhold til en af flere indkomst-baseret tilbagebetaling planen valg.

Konsolidering kan give dig adgang til yderligere tilbagebetaling planen valg eller tilgivelse programmer, som du ikke havde før. Men det kan også medføre, at du mister visse fordele, der følger med din oprindelige lån. Når dit lån er betalt ud, og du er udstedt en Direkte Konsolidering Lån, din gamle lån, der ikke længere eksisterer—så sørg for at du forstår, hvad der er på spil.

Bemærk også, at du kun kan konsolidere de studerendes lån, der er i dit navn. Uddannelse lån, der er taget ud af dine forældre eller ægtefælle kan ikke kombineres med din føderal studerende lån.

Se også: Hvordan til at Bygge en Kredit Med en Sikret Kreditkort