Magt Bill Blues

0
137

 

De fleste af os har allerede set vores højeste energi regningen for året. Nogle af os har haft et hjerteanfald. Hvis du forventer, at dine el-afgifter, til at overskride din månedlige indkomst i år, er det tid til at foretage nogle ændringer omkring huset. At holde komfortable behøver ikke at betyde, at smide dine penge i det gabende maw af din klimaanægget eller radiatoren, som hvis det var nogle primeval gud, der kræver ofre ud af dig. På denne episode af at Gøre det Grønne Pige er Hurtig og Beskidt Tips til en Earth Friendly Liv, lære at kæmpe tilbage. Men det første, vi har tilføjet en ny lytter survey-knappen for at Gøre det Grønne Pige hjemmeside. Så vær venlig at tage et par minutter i denne uge for at tage undersøgelse på quickanddirtytips.com.

Ændre Termostat

I henhold til Pacific Gas and Electric Company, dreje din termostat op til tre grader om sommeren og ned til tre grader om vinteren kan hjælpe dig med at spare mellem ti og femten procent mere elektricitet fra din aircondition eller varme regningen. Sæt dit system til 78 grader, når du er kommer til at være hjemme, og 85, når du ikke er i løbet af sommeren. Indstille systemet til 68 grader, når du er kommer til at være hjemme i vinter, og 65, når du ikke er.

Installation af en timer er en fantastisk måde at sikre, at du spare energi, og dit hus vil stadig være tryg, når du kommer hjem. Har din varme eller køling slukke en halv time før du forlader i morgen, og kommer om en time, før du plejer at få hjem. Spørg din lokale hardware butik for dele og instruktioner om, hvordan at få en timer til din termostat.

Undgå Myldretiden

En masse el-selskaber har forskellige priser til forskellige tidspunkter på dagen, fordi efterspørgslen efter strøm ændringer med folks aktiviteter. Den laveste efterspørgsel er normalt i AM timer, fra midnat til middag. I eftermiddag, efterspørgslen er højere, når solen er hotteste og alle går hjem for at bruge deres apparater. Disse kaldes myldretiden, og overbelastninger i disse spidsbelastningsperioder kan være nok til at forårsage strømsvigt.

Forsyningsselskaber har til størrelsen af deres infrastruktur for den største efterspørgsel at forhindre overbelastning af systemerne. Investeringer i transmissionssystemet og elproduktion infrastruktur gør prisen på din el stige. Så de bruger mindre energi i myldretiden vil hjælpe med at holde peak priser for lav.

For eksempel, vaske dit tøj om morgenen, mens du forbereder dagen. Eller start en belastning, før du går i seng, og læg det i tørretumbleren i morgen, inden de forlader huset. I sommeren, drage fordel af solens varme – spring tørretumbler helt og line tørre dit tøj. Sæt din opvaskemaskine på natten, så alt du skal gøre er at skifte den i morgen. Eller du heldig med timerne på din opvaskemaskine, indstille den til at starte ved 1 am. Glem ikke ovnen, også. Prøv at tilberede maden så lidt som muligt om sommeren. Efter alt, en dejlig forfriskende salat smager fantastisk på en varm sommer aften. Sommeren fødevarer er normalt sprængfyldt med smag, og behøver ikke en masse madlavning alligevel.

Mange virksomheder opkræve flere penge for hver kilowatt-time, vi bruger i løbet af sommeren myldretiden i kl.1 at 7pm end resten af dagen, og andre årstider. Nogle værktøjer kan opkræve mere for vinter el eller gas bruge, for eksempel, hvis du bor i et område, der får meget koldt. Tjek din utility selskabets prisstrukturen, og forsøge at skære ned, når prisen er høj.

Vedligeholde og Udskifte dine Apparater

En af de mest effektive investeringer, du kan gøre mod at reducere din energiregning, er at købe en ny klimaanægget eller radiatoren. Hvis din enhed er ældre, kan det være ekstremt ineffektive. Ikke kun dele, der bryder ned over tid, men teknologien i varme og køling er blevet langt mere avancerede. Få en helt ny air conditioner kan ikke kun spare dig penge, men det sparer os alle el, som ellers ville være spildt.

Når din gamle vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe bryde ned, og erstatte dem med mere energi effektive versioner. De fleste leverandører kan nævnes skik med oplysninger om model, så sørg for at du får den mindste størrelse enhed du kan leve med. Se også, om regeringen eller industri certificeringer om effektiviteten af apparatet. I USA, de apparater, der er udpeget med en “Energy Star” logo bruge fra ti til halvtreds procent mindre energi end de øvrige modeller.

Hvis du ikke har capitol til at erstatte din air conditionere, eller ikke ejer din bolig, sørger for at vedligeholde enheder, så godt du kan. Ændre luft filter til ventilationsanlæg hver tre til fire måneder er den enkleste og mindst dyre vej til at hjælpe din radiator eller AC. Et tilstoppet filter, der gør, at de pumper, der er til at arbejde hårdere, så din enhed vil fungere mere effektivt, hvis det er at trække vejret lettere. Dette gælder for lint fælde på din tørretumbler, og filteret på din radiator, så godt.

Energisyn

Nogle elselskaber tilbyder nu, hvad der kaldes et energisyn for dit hjem. Du kan få en agent af dit energi selskab til at komme ud til dit hjem og opdage lækager og giver energi at spare-forslagene, der er tilpasset til dit hjem. Dette er attraktivt, fordi forsyningsselskabet har normalt dyrt specialudstyr som infrarøde sensorer, der kan opdage lækager i din boligs isolering.

Du kan også gøre et energisyn selv ved hjælp af en tjekliste og et håndtegnet kort over dit hjem. Dette er et sjovt projekt for forældre og børn til at gøre sammen. Du kan udpege dine børn, energi detektiver, og alle kan søge et rum i huset til kladder, der indikerer utætheder; isolering i væggene, omkring vinduer, og på rør og varmtvandsbeholder, og weatherstripping på ydersiden af huset.

Administrative

Tak for tuning i at Gøre det Grønne Pige er Hurtig og Beskidt Tips til en Earth Friendly Liv. Du kan finde en afskrift af denne udstilling www.quickanddirtytips.com.