Hvordan til at Reducere Din Skat

0
122

 

Dette indlæg er det sidste i vores fem-del serie om at tage ansvar for din økonomi i 2010. Hver artikel i serien har været omkring en søjle af personlig finansiering—fastsættelse af mål, opsparing, investering, og at være ordentligt forsikret. Dagens emne er om hvordan du lovligt at skære din skatteopgørelse.

Hvis du er ligesom mange mennesker, der arbejder for en arbejdsgiver, kan du ikke vide præcis, hvor meget du betaler i skat hvert år. Selvfølgelig skal du vide, at skatter og afgifter er trukket fra dine lønsedler, og at du kan være berettiget til en tilbagebetaling på skatte-tid. Men har du indser, at skatter og afgifter er nok din største udgift? Fordi de tager sådan en stor bid af din indkomst, det er smart at reducere dem på enhver mulig måde. Nu, jeg foreslår ikke, at du gør noget ulovligt for at undgå at betale skat. Men selv IRS opfordrer folk til ikke at betale mere i skat end loven kræver.

Hvordan til at Reducere Din Skat

Så hvordan kan du faktisk reducere skatter og afgifter, uden at fodpaneler loven? Her er de fem bedste måder:

Strategi #1: Juster Dit Tilgodehavende

Mange mennesker har alt for meget føderale skat tilbageholdt fra deres lønsedler. Du er i båden, hvis du modtager en stor tilbagebetaling af skat hvert år. Jeg ved, det virker ulogisk, men at modtage en tilbagebetaling af skat aldrig hjælper din økonomi. Overvej dette: Når du indgive en selvangivelse, du er virkelig bare at løse op med regeringen. Hvis du ikke har betalt nok i løbet af året gennem lønningslisten fradrag til dækning af din skatteopgørelse, så er du nødt til at betale forskellen om den skattemæssige dag. Eller hvis du for meget betalt din skat regningen, får du en tilbagebetaling af skat af det overskydende.

Så modtage en tilbagebetaling af skat er blot en indikation af, at du har overgivet alt for mange penge til regeringen. I stedet, bør du have modtaget penge og sætte det til at arbejde for at tjene til pæne afkast i en alders-eller opsparingskonto. At modtage en højere løn nu, snarere end at få en tilbagebetaling af skat i fremtiden, ikke rent faktisk sænke din skatteopgørelse, men det giver dig en øjeblikkelig lønforhøjelse, så du kan styre mere af dine hårdt-tjente penge. Du kan justere dit tilgodehavende ved at udfylde Form W-4 og sende den til din arbejdsgiver som helst tidspunkt i løbet af året. W-4 kan være forvirrende, så få noget hjælp med det ved hjælp af den Kildeskat på Lommeregner irs.gov.

Skattelettelser er en af de mest effektive måder at sænke skatterne, fordi de reducere din faktiske skattebetalinger dollar for dollar.

Strategi #2: Tag Skattefradrag

Skattelettelser er en af de mest effektive måder at sænke skatterne, fordi de reducere din faktiske skattebetalinger dollar for dollar. Det er ligesom at gå til købmanden med en $3 kupon. Hvis din samlede regning er $75, hjælp kupon betyder, at du kun betale $72. Nå, skattefradrag slash den skat, du skylder på samme måde. Se, om du er berettiget til nogen af disse ti skattefradrag:

 • Barn Skat Kredit

 • Barn og Afhængige Pleje Kredit

 • Lønindkomst Kredit

 • Æren for den Ældre eller Handicappede

 • Pensionsopsparing Bidrag Kredit

 • Amerikansk Mulighed For Skattefradrag

 • Livslange Læring Kredit

 • Nonbusiness Energi Ejendom Kredit

 • Bolig Energi Effektiv Ejendom Kredit

 • Homebuyer-Kredit

Strategi #3: Tag Skattefradrag

Et skattefradrag, er et beløb, som IRS giver dig mulighed for at trække fra i din skattepligtige indkomst, som velgørende bidrag, studerende lån, renter, og visse IRA bidrag. Når du mindske din skattepligtige indkomst, kan du også sænke din skattepligt. For eksempel, hvis din skattepligtige indkomst er $40.000 om—men du er berettiget til at kræve $10.000 i tilladte fradrag—så du kun skal betale skat på $30,000. Den bedste måde at se alle tilladte fradrag er at gennemgå En Tidsplan i Form 1040, fordi det er, hvor du hævder, specificerede fradrag. Der er også en instruktionsarket til En Tidsplan, som giver dig detaljer om hver af de fradrag.

Strategien #4: at Bidrage til at Skatte-Udskudt pensionskonti

Pensionskonti, som traditionelle IRAs, arbejdsplads, 401(k)s, og Keoghs (som selvstændige) er en fantastisk måde at sænke din skatteopgørelse. Det er fordi du ikke betale skat af de penge, du bidrager til, at dem, indtil du trække det i fremtiden. Det betyder ikke eliminere skat, men du udsætte det for mange år.

Strategien #5: Brug Sundhedsudgifter Konti

Der er flere programmer, der er oprettet for at hjælpe udligne de stigende omkostninger til sundhedsvæsen:

 • Health Savings Accounts (HSA)

 • Fleksibel Udgifterne Ordninger (FSA)

 • Sundhed godtgørelsesordninger (HRA)

De giver dig mulighed for at betale for visse udgifter med skattefri penge, og kan være kombineret med en høj fradragsberettigede, sundhed plan i nogle tilfælde. Hvis du er berettiget til en af dem, der er skattemæssigt begunstiget konti, gå ikke glip mulighed for at spare skatter ved at bruge pre-skat penge på kvalificeret sundheds-og sygepleje eller børnepasning udgifter. Tag et kig på IRS Offentliggørelse 969 for fuldstændig information.

[[AdMiddle]

Før jeg går, jeg ønsker at minde dig om, at der hvert år IRS ender op med millioner af dollars, som det forsøger at tilbagebetaling skatteydere. Hvis du flyttet for nylig er det en god idé at afslutte en adresse ændre form—det er IRS Form 8822 at sikre, at dine penge følger dig. Eller endnu bedre, sæt en tilbagebetaling af skat for direkte indbetaling til en særlig konto, som din hede, opsparing, pension konto, eller en bankkonto besparelser. Du kan endda dele den op mellem flere konti ved at udfylde IRS Form 8888.

Penge Pige Lydbog & Kontakt Info
 
Tak til alle som har hentet min nyeste lydbog, Penge piges 10 Trin til et gældfrit Liv. Få dit eksemplar i dag ved Audible.com, Amazon.com eller i iTunes store. Det er en fantastisk måde at støtte podcast og til at få på vejen til en bedre finansiel fremtid. Du kan altid sende din e-mail-kommentarer eller spørgsmål til mig på money@quickanddirtytips.com.

Flere Ressourcer:
IRA Bidrag: Fradrag Og skattefradrag
Penge Pige Podcast #151: Hvad er Udvidet Første Gang Homebuyer skattelettelsen?
Penge Pige Podcast #153: Hvordan til at Sænke Skatterne med Energieffektive Forbedringer
Penge Pige Podcast #84: Få at Vide, Health Savings Accounts
Penge Pige Podcast #154: Den Nye Roth IRA Regler for 2010

Billede venligst udlånt af Shutterstock