Hvordan til å Redusere Skatter og avgifter

0
100

 

Dette innlegget er det siste i vår fem-del-serien om å ta ansvaret for din økonomi i 2010. Hver artikkel i serien har vært om en søyle av personlig økonomi—å sette mål, å spare, investere, og å være riktig forsikret. Dagens tema handler om hvordan du lovlig å kutte skatt regningen.

Hvis du er som mange mennesker som jobber for en arbeidsgiver, kan du ikke vite nøyaktig hvor mye du skal betale i skatt hvert år. Selvfølgelig du vet at skatt er trukket fra din paychecks og at du kan være berettiget til en tilbakebetaling på skatt tid. Men du skjønner at skatter og avgifter er trolig det største bekostning? Fordi de tar en stor bit av din inntekt, er det smart å redusere dem på alle mulige måter. Nå, jeg er ikke noe som tyder på at du gjør noe ulovlig for å unngå å betale skatt. Men selv SKATTEMYNDIGHETENE oppfordrer folk til ikke å betale mer i skatt enn det loven krever.

Hvordan til å Redusere Skatter og avgifter

Så hvordan kan du faktisk redusere skatter uten skjørt lov? Her er de fem beste måtene:

Strategi #1: Justere Unndragelse

Mange mennesker har for mye føderal skatt unndras fra sine paychecks. Du er i båt hvis du mottar en stor skatt hvert år. Jeg vet det virker counterintuitive, men mottar en skatt aldri hjelper din økonomi. Tenk over dette: Når du fil selvangivelse, du er virkelig bare bosatte seg opp med regjeringen. Hvis du ikke betaler nok i løpet av året gjennom lønn fradrag for å dekke dine skatt regningen, så må du betale mellomlegget på skatt dag. Eller hvis du overbetalte din skatt regningen, får du et skattefradrag for det overskytende.

Så motta en skatt tilbakebetaling er rett og slett en indikasjon på at du har levert over altfor mye penger til staten. I stedet, du skal ha mottatt penger og få det til å fungere tjene en fin avkastning i en pensjonisttilværelse eller sparekonto. Motta en høyere lønnsslipp nå, heller enn å få en skatt i fremtiden, faktisk ikke lavere skatt regningen, men det gir deg en umiddelbar betale øke, slik at du kan kontrollere mer av dine hardt opptjente penger. Du kan justere din tilbakeholdt ved å fylle ut Skjemaet W-4 og sende den til din arbeidsgiver som helst i løpet av året. W-4 kan være forvirrende, så få litt hjelp med det ved hjelp av Tilbakeholdt Kalkulator på irs.gov.

Skattefradrag er en av de mest effektive måter å få lavere avgifter, fordi de reduserer den faktiske skatt regningen, dollar for dollar.

Strategi #2: Ta Skattefradrag

Skattefradrag er en av de mest effektive måter å få lavere avgifter, fordi de reduserer den faktiske skatt regningen, dollar for dollar. Det er som å gå til butikken med en $3 kupong. Hvis din totale regningen er $75, ved kupongen betyr at du bare betale $72. Vel, skattefradrag slash den skatt du skylder på samme måte. Se om du er kvalifisert for noen av disse ti skattefradrag:

 • Barnet Skattefradrag

 • Barn og Avhengige Vare Kreditt

 • Lønnsinntekt Kreditt

 • Kreditt for Eldre eller Funksjonshemmede

 • Pensjonisttilværelse Besparelser Bidrag Kreditt

 • American Mulighet Skatt Kreditt

 • Levetid Læring Kreditt

 • Ikke-Kommersiell Energi Eiendom Kreditt

 • Bolig Energieffektiv Eiendommen Kreditt

 • Homebuyer Kreditt

Strategi #3: Ta Skattefradrag

Et skattefradrag er et beløp som SKATTEMYNDIGHETENE kan du trekke fra skattepliktig inntekt, for eksempel veldedige bidrag, student lån interesse, og visse IRA bidrag. Når du reduserer skattepliktig inntekt, kan du også få lavere skatt. For eksempel, hvis din skattepliktige inntekt $40,000—men du er berettiget til å motta $10 000 i tillatte fradrag—så er du bare nødt til å betale skatt på $30,000. Den beste måten å se hver eneste tillatte fradrag til å skrive en anmeldelse Planlegge En Form 1040, fordi det er der du har krav på spesifisert fradrag. Det er også en bruksanvisningen for å Planlegge En, noe som gir deg mer informasjon om hver av fradrag.

Strategi #4: Bidra til Skatt-Utsatt Avgang Kontoer

Pensjoner, som tradisjonelt IRAs, arbeidsplass 401(k)s, og Keoghs (som er for selvstendig næringsdrivende) som er gode måter å få lavere skatt regningen. Det er fordi du ikke betale skatt på penger du bidra med dem før du kan trekke det i fremtiden. Som ikke eliminere skatt, men du utsette det for mange år.

Strategi #5: Bruk Av Helse-Forbruk-Kontoer

Det finnes flere programmer som er opprettet for å hjelpe oppveie den økende kostnader til helse og omsorg:

 • Helse sparekontoer (HSA)

 • Fleksible Ordninger Utgifter (FSA)

 • Helse Refusjon Ordninger (HRA)

De tillater deg å betale for visse medisinske utgifter med tax-free penger, og kan være kombinert med en høy egenandel helseplan i noen tilfeller. Hvis du er kvalifisert for en av de skattemessig favorisert kontoer, og ikke gå glipp av muligheten til å spare skatt ved å bruke før-skatt penger på kvalifisert helsevesen eller barnevern utgifter. Ta en titt på IRS Publisering 969 for fullstendig informasjon.

[[AdMiddle]

Før jeg går vil jeg minne deg om at hvert år SKATTEMYNDIGHETENE ender opp med millioner av dollar som den prøver å refundere skattytere. Hvis du har flyttet nylig er det en god idé å fullføre en adresse endre form—det er IRS-Skjema 8822 å sørge for at pengene følger deg. Eller enda bedre, sett en skatt tilbakebetaling opp for direkte innskudd til en spesiell konto, som lynghei sparekonto, avgang konto, eller en bank, sparekonto. Du kan også dele det opp mellom flere kontoer ved å fylle ut IRS-Skjema 8888.

Penger Jente Lydbok Og Kontakt Info
 
Takk til alle som har lastet ned min nyeste lydbok, Penger jenter ‘ s 10 Trinn til en gjeldfri Liv. Få ditt eksemplar i dag på Audible.com, Amazon.com eller i iTunes store. Det er en flott måte å støtte podcast og til å komme på veien til en bedre økonomisk fremtid. Du kan alltid sende e-post med kommentarer eller spørsmål til meg på money@quickanddirtytips.com.

Flere Ressurser:
IRA Bidrag: Fradrag Og skattekreditter
Penger Jente Podcast #151: Hva er Utvidet for Første Gang Homebuyer Skatt Kreditt?
Penger Jente Podcast #153: Hvordan skal vi få Lavere Skatter og avgifter med Energieffektive Forbedringer
Penger Jente Podcast #84: Få å Vite Helse sparekontoer
Penger Jente Podcast #154: Den Nye Roth IRA Regler for 2010

Bilde gjengitt med tillatelse fra Shutterstock