Hoe verlaag Je de Belastingen

0
130

 

Deze post is de laatste in onze vijf-delige serie over de overname van uw financiën in 2010. Elk artikel in de serie over een van de pijlers van persoonlijke financiën—het stellen van doelen, sparen, beleggen, en op de juiste manier verzekerd. Het onderwerp van vandaag is over het wettelijk knippen van uw fiscale factuur.

Als je net als veel mensen die werken voor een werkgever, weet u niet precies hoeveel u betaalt in de belastingen jaarlijks. Je weet natuurlijk dat de belastingen worden afgetrokken van uw salaris en dat u mogelijk in aanmerking voor een teruggave van belasting op tijd. Maar realiseert u zich dat de belasting waarschijnlijk je grootste kost? Omdat zij nemen een grote hap uit uw inkomen, is het slim om ze op elke mogelijke manier. Nu, ik ben niet suggereren dat je iets illegaal om te voorkomen dat het betalen van belastingen. Maar ook de BELASTINGDIENST stimuleert mensen niet meer te betalen aan belastingen dan de wet vereist.

Hoe verlaag Je de Belastingen

Dus hoe kan je eigenlijk het verminderen van belastingen zonder plinten van de wet? Hier zijn de vijf beste manieren:

Strategie #1: Stel Uw Roerende

Veel mensen hebben te veel federale belasting ingehouden op hun salaris. U bent in dat de boot als u een groot geld terug van de belastingdienst elk jaar. Ik weet dat het lijkt contra-intuïtief, maar het ontvangen van een terugbetaling van belasting nooit helpt uw financiën. Beschouw dit: Wanneer u een belastingaangifte, je bent echt alleen de afwikkeling met de overheid. Als u niet betalen genoeg tijdens het jaar door middel van payroll inhoudingen ter dekking van uw aanslagbiljet, dan moet u het verschil betalen aan belastingen dag. Of als u teveel van uw fiscale factuur, u krijgt geld terug van de belastingdienst voor het eigen risico.

Dus het ontvangen van een terugbetaling van belasting is gewoon een indicatie dat je handen over veel te veel geld aan de overheid. In plaats daarvan moet u hebben ontvangen dat geld en zet het aan het werk met het verdienen van een mooi rendement in een pensioen-of spaarrekening. Het ontvangen van een hoger salaris nu, in plaats van het krijgen van een geld terug van de belastingdienst in de toekomst, niet daadwerkelijk verlagen van uw aanslagbiljet, maar het geeft je een instant loon te verhogen, zodat u meer van uw hard-earned geld. U kunt uw roerende door het invullen van het Formulier W-4 en het indienen van uw werkgever elk moment gedurende het jaar. De W-4 kan verwarrend zijn, dus wat hulp krijgen met behulp van de Calculator op Roerende irs.gov.

Heffingskorting is een van de meest krachtige manieren om lagere belastingen omdat ze verminderen uw werkelijke wetsvoorstel dollar voor dollar.

Strategie #2: Neem Tax Credits

Heffingskorting is een van de meest krachtige manieren om lagere belastingen omdat ze verminderen uw werkelijke wetsvoorstel dollar voor dollar. Het is als het gaan naar de supermarkt met een $3 coupon. Indien het totaalbedrag van uw factuur is € 75, met behulp van de coupon betaalt u slechts $72. Goed, belastingkredieten slash het bedrag van de belasting die u verschuldigd bent op dezelfde manier. Zien of u in aanmerking komt voor een van deze tien tax credits:

 • Child Tax Credit

 • Kind en Afhankelijk van de Zorg van de Credit

 • Het Inkomen Van De Credit

 • Krediet voor Bejaarden of Gehandicapten

 • Pensioen Bijdrage Krediet

 • Amerikaanse Opportunity Tax Credit

 • Levenslang Leren Krediet

 • Niet-Energie-Woning Krediet

 • Residentiële Energie-Efficiënte Woning Krediet

 • Homebuyer Krediet

Strategie #3: Neem Fiscale Aftrek

Aftrek van de belasting is een bedrag dat de BELASTINGDIENST kunt u aftrekken van uw belastbaar inkomen, zoals charitatieve bijdragen, student lening, en bepaalde IRA bijdragen. Wanneer u een vermindering van uw belastbaar inkomen, heeft u ook een lagere belasting. Bijvoorbeeld, als uw belastbaar inkomen is $40,000—maar je bent in aanmerking te beweren $10.000 in de toegestane aftrek, dan zul je alleen belasting te betalen over $30,000. De beste manier om te zien elke toegestane aftrek is om te beoordelen voor het Plannen van Een Vorm van 1040, want dat is waar u aanspraak gespecificeerde inhoudingen. Er is ook een pagina met instructies voor het Plannen van Een, die geeft je meer informatie over de aftrek.

Strategie #4: Bijdragen aan de Belasting-Uitgestelde Pensionering Accounts

Pensioenrekeningen, zoals de traditionele IRAs, werkplek 401(k)s, en Keoghs (voor zelfstandigen) zijn grote manieren om uw aanslagbiljet. Dat is omdat je niet belasting betalen over het geld dat u een bijdrage leveren om hen tot u te trekken in de toekomst. Dat niet elimineren de belasting, maar u uitstellen voor vele jaren.

Strategie #5: Gebruik Van De Gezondheidsuitgaven Accounts

Er zijn verschillende programma ‘ s gemaakt om te compenseren voor de groeiende kosten van de gezondheidszorg:

 • Health Savings Accounts (HSA)

 • Flexibele Besteding van Regelingen (FSA)

 • Gezondheid vergoedingsregelingen (HRA)

Ze laten je betalen voor bepaalde medische kosten met tax-free geld en kan gecombineerd worden met een high-aftrekbare health plan is in sommige gevallen. Indien u in aanmerking komt voor één van deze fiscale begunstigde rekeningen, niet te missen de kans om te besparen belastingen door het uitgeven van pre-belasting geld over gekwalificeerde gezondheidszorg of kinderopvang kosten. Neem een kijkje op de IRS-Publicatie 969 voor de volledige informatie.

[[AdMiddle]

Voordat ik ga wil ik u eraan herinneren dat elk jaar de IRS eindigt met miljoenen dollars die het probeert om terugbetaling van de belastingbetaler. Als u onlangs verhuisd het is een goed idee om een adres van vorm veranderen—dat is de IRS-Formulier 8822 ervoor te zorgen dat uw geld je volgt. Of beter nog, u kunt een btw-teruggave voor rechtstreekse storting op een bijzondere rekening, zoals uw gezondheid spaarrekening, pensioen-account, of een bank spaarrekening. U kunt zelfs het opgesplitst tussen meerdere accounts door het invullen van de IRS-Formulier 8888.

Geld Meisje Van Het Luisterboek & Contact Info
 
Dank aan iedereen die heeft gedownload van mijn nieuwste audioboek, Geld Meisje is 10 Stappen naar een schuldenvrij Leven. Ontvang uw exemplaar vandaag nog op Audible.com, Amazon.com of in de iTunes store. Het is een geweldige manier om de ondersteuning van de podcast te krijgen op de weg naar een betere financiële toekomst. U kunt altijd uw e-mail verzenden opmerkingen of vragen aan mij op money@quickanddirtytips.com.

Meer Bronnen:
IRA Bijdragen: Aftrekposten En belastingvoordelen
Geld Meisje Podcast #151: Wat is de Uitgebreide First-Time Homebuyer Tax Credit?
Geld Meisje Podcast #153: Hoe Lager de Belastingen met Energie-Efficiënte Verbeteringen
Geld Meisje Podcast #84: maak kennis met de Gezondheid spaarrekeningen
Geld Meisje Podcast #154: De Nieuwe Roth IRA Regels voor 2010

Afbeelding met dank aan Shutterstock