Bør Du Refinansiere eller Konsolidere Din Student Lån?

0
105

En av de største økonomiske utfordringene som mange nyutdannede står overfor, er å betale tilbake sine studielån. Utdanning gjeld kan ta over din økonomiske livet og gjør du føler deg maktesløs. Du ønsker å ta smarte beslutninger om din gjeld, men noen ganger er svarene er bare ikke klar.

Sannheten er, har du mer kontroll over din gjeld enn du kanskje tror. Så, hvis du ikke har revisited din student lån tilbakebetaling strategi, det er en god tid til å bli kjent med alternativene.

I dette innlegget, jeg vil dekke forskjellen mellom refinansiering og konsolidere din student lån. Du vil lære hvordan disse alternativene gjør en gjeld på mer overkommelig og rimelig, hvilke typer lån som er kvalifisert, og de beste stedene å handle om enten alternativ som er det riktige for deg. Pluss, jeg vil svare på et spørsmål fra en podcast lytteren om hvordan å håndtere fortiden på grunn av studielån.

Hva er Student Lån Konsolidering?

Forståelse konsolidering og refinansiering kan være forvirrende fordi begrepene brukes ofte om hverandre og for ulike typer gjeld, slik som kredittkort og boliglån. I dette innlegget, jeg kommer til å gå gjennom hvordan konsolidering og refinansiering gjelder studielån.

Konsolidering betyr kombinere flere student lån til ett nytt lån. Ideen er at å administrere en konto med en månedlig betaling forenkler din økonomiske levetid. Du er mer sannsynlig å føle seg overveldet eller utilsiktet la en forfallsdato og slip gjennom sprekker hvis du arbeider med flere lån enn hvis du bare har én.

Sant konsolidering er bare tilgjengelig for lån som opprinnelig kom fra et statlig program, for eksempel et Direkte Lån, Stafford Lån, Perkins Lån, eller PLUSS lån.

Men hvordan kan du bruke en konsolidering avhenger av hvilke typer student lån som du har. Og du får forskjellige resultater fra konsolidering føderale lån mot å konsolidere private lån.

Sant konsolidering er bare tilgjengelig for lån som opprinnelig kom fra et statlig program, for eksempel et Direkte Lån, Stafford Lån, Perkins Lån, eller PLUSS lån. Regjeringen har et produkt som kalles en Direkte Konsolidering Lån, som gir deg muligheten til å kombinere de fleste typer føderale studielån (men ikke private lån) i en ny, fast rente lån.

Oppsiden er at det er ingen kostnader for å få en Direkte Konsolidering Lån. Men problemet er, er det vanligvis ikke å spare penger fordi renten er fast som et veid gjennomsnitt av prisene på de gamle lånene blir kombinert, avrundet opp til nærmeste en åttendedel av en prosent.

Imidlertid, konsolidere kan gi deg muligheten til å endre din nedbetaling plan. For eksempel, hvis du har lån med 10 års nedbetaling, kan du være i stand til å utvide konsolidering sikt opp til en maksimum 30 år.

Strekker seg ut lengden på lånet ditt reduserer den månedlige innbetalinger, som kan spare penger på kort sikt. Men du ende opp med å betale mer renter over livet av lånet.

Din kreditt historie og nåværende økonomiske situasjon ikke faktorer for å bli godkjent for en føderal konsolidering, så det er et flott alternativ hvis du har problemer med å gjøre din månedlige innbetalinger. Å øke din kontantstrøm også forbedrer din gjeld til inntekt ratio, som gjør deg mer sannsynlig å få godkjent for andre kreditt, for eksempel en student refinansiere lån, billån eller boliglån.

Hvis du allerede er bak på student lån betalinger, og som ønsker å konsolidere, må du enten ta opp ved å gjøre tre påfølgende månedlige utbetalinger første, eller samtykker i å tilbakebetale din nye konsolidering lån i henhold til ett av flere inntekter-basert nedbetaling plan alternativer.

Konsolidering kan gi deg tilgang til ekstra nedbetaling plan valg eller tilgivelse programmer som du ikke har hatt før. Men det kan også føre til at du mister visse fordeler som kommer med den opprinnelige lån. Når lån er nedbetalt, og du er utstedt Direkte Konsolidering Lån, dine gamle lån ikke lenger eksisterer—så pass på at du forstår hva som står på spill.

Vær også oppmerksom på at du bare kan konsolidere studielån som er i ditt navn. Utdanning lån som er tatt ut av dine foreldre eller ektefelle kan ikke kombineres med føderale student lån.

Se også: Hvordan Bygge Kreditt Med en Sikret Kredittkort