5 Ting Kvinner Trenger å Vite Om livsforsikring

0
97

Benjamin Franklin var på noe da han sa: “I denne verden, er det ingenting som kan sies å være bestemt, bortsett fra død og skatter.”

Vi alle plan til å være rundt for hver milepæl vår partner, våre barn og våre opplevelse for familien. Men realiteten er at vi ikke kan se inn i fremtiden. Vi vet ikke hva morgendagen vil bringe, la alene de neste ti årene, noe som er grunnen til at vi trenger fred i sinnet som en backup plan gir.

Det er der livet forsikring kommer i. Å få den riktige mengden av forsikring og sette en eiendom plan på plass er ikke om deg—det handler om å fortsette å “håndtere” ting selv om du ikke rundt. Det handler om økonomisk beskytte de du elsker. Bygningen som all-viktig sikkerhetsnett.

Flere kvinner kjøper livsforsikring enn noensinne—opptil 21% siden 2010. Men bare 56% av Amerikanske kvinner har livsforsikring, sammenlignet med 62% av mennene, og, ofte, at de ikke har god nok dekning. Med mer enn halvparten av kvinner administrere familiens økonomi, blir det enda viktigere for dem å være i førersetet for å sikre at begge ektefeller har tilstrekkelig dekning.

Et Nytt År presenterer en ny start og en økt motivasjon til å bli den beste versjonen av oss selv. For mange, som inkluderer oppløsning for å “gjøre bedre økonomiske beslutninger.” For kvinner som er ute etter noen mye velfortjent fred i sinnet, livsforsikring bør være en del av denne oppløsningen.

Her er hva kvinner trenger å vite når du kjøper en policy.

1. Ikke bare er livsforsikring rimelig, men det er enda mer overkommelig for kvinner

Kvinner har ofte mer utgifter enn menn når det kommer til klær, kosmetikk, og egenomsorg, men de trenger ikke betale mer for livsforsikring. Faktisk, i alle andre stater enn Montana, kvinner har lavere priser enn menn på grunn av deres høyere levealder. Det kan også være fordi vi gjøre smartere/sikrere valg, men det er en annen diskusjon for en annen tid.

Pålitelig livet forsikring er rimeligere enn de fleste tror. For eksempel, en sunn 30-år gammel kvinne kan kjøpe en 20-års, $500,000 politikk på Haven Livet starter på ca $17 per måned.

2. Ingen inntekt, betyr ikke noe liv forsikring

Mange antar at den eneste familiemedlem som trenger livsforsikring er den primære forsørger, men de kunne ikke være mer feil. Ikke bare er det å være en hjemmeværende forelder en av de mest krevende jobbene i verden, men kostnaden for å erstatte alt arbeidet de gjør er ganske betydelig. I henhold til Salary.com den nasjonale gjennomsnittlig inntekt for alle arbeidet med et opphold-at-home mor oppnår tilsvarer ca $113,000 hvis familien hadde å outsource det hele tatt.

Den rette mengden av livsforsikring kan bidra til at hvis en hjemmeværende forelder, var det ikke lenger rundt, deres familie kunne møte deres dag-til-dag behov.

3. Arbeidsgiver-gitt liv forsikring er ikke nok

Gratis eller nesten gratis livsforsikring gjennom arbeid er et stort verk, og perk. Men det fører mange til å feilaktig antar at de er tilstrekkelig dekket.

Arbeidsgiver-gitt liv forsikring er vanligvis bare én eller to ganger årslønn, som ikke er nok for personer med ektefelle og barn. De fleste eksperter anbefaler å ha dekning som er fem til ti ganger årslønn. I tillegg er det mange som arbeidsgiver-gitt retningslinjer jobb er avhengig av, så hvis du forlate jobben, dekning vil ende.

For de fleste friske kvinner, det er bedre å nyte den ekstra dekning arbeidet gir (spesielt hvis det er gratis), men har også en individuell livsforsikring utenfor arbeid.

4. Du trenger 5-10 ganger årslønn i dekning

Så hvor mye dekning er den rette mengden? Å besvare dette spørsmålet er en del kunst og del…matematikk som er best overlatt til eksperter.

Som nevnt, de fleste eksperter anbefaler å kjøpe en politikk som er fem til ti ganger den årlige inntekten, som er et godt sted å begynne. Men økonomisk beskytter din kjære er sjelden så enkelt som å bytte din årlige inntekt når du har barn, college besparelser planer, boliglån, og utallige andre utgifter som kommer opp i hverdagen.

Før du nå for noen penn og papir (eller gå tilbake til college for å få en avansert grad i matematikk) prøv en gratis online livsforsikring kalkulator. Disse verktøyene kan være svært nyttig i å gi deg en personlig anbefaling for dekning.

5. Du kan kjøpe kvalitet dekning online

Vi håndtere-det-alle kvinner gjøre omtrent alt på nettet, fra dagligvare shopping, for å lete etter en hund walker, for å bestille en bil service. Inntil nylig, men å kjøpe term life forsikring var noe, men online. Det tok flere uker og nødvendige papir programmer, telefonsamtaler, lege, besøk, e-postmeldinger og fakser – alle med ingen lover dekning.

I en stadig mer digital verden, det er bare fornuftig at livet forsikring bør utvikles, også. Det bør være noe du kan gjøre når som helst og fra hvor som helst som er praktisk for deg. Det er derfor vi Har opprettet Liv, for å tilby en enkel og rimelig måte å søke etter og, hvis godkjent, kjøpe pålitelig dekning. Enda bedre, Har Livet er støttet og er heleid av MassMutual, en ledende life insurance company.

En online opplevelse nå betyr mer praktisk, mer personlig tilpasning, og mer kvalitet enn noen gang før. Det er livsforsikring som faktisk er enkle, noe som gjør det til en oppløsning som er faktisk enkelt å holde.

Dette er ditt år

Å forske på og kjøpe livsforsikring er ikke lenger en skremmende oppgave. Med kvinner i økende grad opptrer som familie CFOs, januar er det perfekte tidspunktet for å beskytte familien din økonomiske fremtid. Start 2018 av til høyre ved å beskytte det som er virkelig viktig (og din kjære) på en måte som er faktisk enkelt. Sjekk “for å få livsforsikring” off-å-gjøre-liste.

Har Livet er en Term Life Forsikring (ICC15DTC) utstedt av Massachusetts Gjensidig livsforsikringsselskap (MassMutual), Springfield, MA 01111 og tilbys eksklusivt gjennom Haven Life Insurance Agency, LLC.