5 Ting Kvinder har Brug for at Vide Om livsforsikring

0
156

Benjamin Franklin blev til noget, da han sagde: “I denne verden, intet kan siges at være sikkert, undtagen død og skatter.”

Vi har alle planer om at være omkring for hver milepæl vores partner, vores børn og vores oplevelse for hele familien. Men virkeligheden er, at vi ikke kan se ind i fremtiden. Vi ved ikke, hvad morgendagen vil bringe, endsige de næste ti år, hvilket er hvorfor vi har brug for fred i sindet, at en backup-plan giver.

Det er, hvor livsforsikring kommer i. At opnå den rigtige mængde af forsikring og sætte en ejendom plan, handler ikke om dig—det handler om at fortsætte med at “håndtere” ting, selv hvis du ikke er rundt. Det handler om økonomisk beskytte dem, du elsker. Bygning, der alle-vigtigt sikkerhedsnet.

Flere kvinder er køb af livsforsikring end nogensinde—op til 21% siden 2010. Det er dog kun 56% af Amerikanske kvinder, har livsforsikring, sammenlignet med 62% af mændene, og, ofte, at de ikke har tilstrækkelig dækning. Med mere end halvdelen af kvinder håndtering af familiens finanser, bliver det endnu mere vigtigt for dem at være i førersædet på at sikre, at begge ægtefæller har tilstrækkelig dækning.

Et Nyt År præsenterer en frisk start og en øget motivation til at blive den bedste version af os selv. For mange, der omfatter beslutninger om at “gøre bedre økonomiske beslutninger.” For kvinder på udkig efter nogle meget tiltrængt ro i sindet, livsforsikring bør være en del af denne beslutning.

Her er, hvad kvinder har brug for at vide når du køber en politik.

1. Ikke blot er livet forsikring overkommelige, er det endnu mere overkommeligt for kvinder

Kvinder har ofte flere udgifter end mænd, når det kommer til tøj, kosmetik, og egenomsorg, men at de ikke betale mere for livsforsikring. I virkeligheden, i alle andre stater end Montana, kvinder har lavere priser end mænd på grund af deres højere levealder. Det kan også være, fordi vi træffe bedre/sikrere beslutninger, men det er en anden diskussion til en anden gang.

Pålidelig livsforsikring dækning er mere overkommelig end de fleste tror. For eksempel, en sund 30-årig kvinde kan købe en 20-årig, $500,000 politik på Har Livet starter ved omkring $17 per måned.

2. Ingen indkomst betyder ikke, ingen livsforsikring

Mange antager, at det eneste familiemedlem, der har brug for livsforsikring er den primære forsørger, men de kunne ikke være mere forkert. Det er ikke kun at være et ophold-at-home forælder til en af de mest krævende job i verden, men omkostningerne ved at udskifte alt det arbejde, de gør, er ganske betydelig. I henhold til Salary.com den nationale gennemsnitlige indkomst for alt det arbejde, et ophold på hjem mom udretter svarer til omkring $113,000 hvis din familie var nødt til at outsource det hele.

Den rigtige mængde af livsforsikring kan hjælpe med at sikre, at hvis et ophold-at-home forælder var ikke længere rundt, deres familie kunne opfylde deres dag-til-dag behov.

3. Arbejdsgiver-forudsat livsforsikring ikke er nok

Gratis eller næsten-gratis livsforsikring gennem arbejde er et godt arbejde kvikke. Men det får mange til fejlagtigt antage, at de er tilstrækkeligt dækket.

Arbejdsgiver-forudsat livsforsikring er som regel kun en eller to gange den årsløn, der er ikke nok for personer med ægtefælle og børn. De fleste eksperter anbefaler at have en dækning, der er fem til ti gange det årlige løn. Hertil kommer, at mange arbejdsgiver-forudsat politikker job afhængige, så hvis du forlader dit job, dækning vil ende.

For de fleste raske kvinder, er det bedre at nyde den ekstra dækning i dit arbejde, giver (især hvis det er gratis), men også at have en individuel livsforsikring uden for arbejde.

4. Du har brug for 5-10 gange din årsløn i dækning

Så hvor meget dækning er den rigtige mængde? Besvarelsen af dette spørgsmål er en del kunst og del…matematik, der bedst overlades til eksperterne.

Som nævnt er de fleste eksperter anbefaler, at du køber en politik, som er fem til ti gange din årlige indkomst, som er et godt sted at starte. Men økonomisk beskyttelse af dine kære, er det sjældent så simpelt som at udskifte din årlige indkomst, når du har børn, college besparelser planer, pant, og utallige andre udgifter, der kommer op i hverdagen.

Før du når frem til nogle pen og papir (eller gå tilbage til college for at få en videregående uddannelse i matematik) prøv et gratis online livsforsikring lommeregner. Disse værktøjer kan være ekstremt nyttige i at give dig en personlig anbefaling til dækning.

5. Du kan købe kvalitet dækning online

Vi håndtere-det-alle kvinder gøre næsten alt på nettet, lige fra indkøb, til at søge efter en hund rollator, til at bestille en car-service. Indtil for nylig, men at købe tidsbegrænset livsforsikring var noget, men online. Det tog flere uger, og der kræves papir ansøgninger, telefonsamtaler, læge besøg, e-mails og faxer – alt med ingen løfter om dækning.

I en stadig mere digital verden, er det kun fornuftigt, at livsforsikring bør udvikle sig, også. Det skal være noget du kan udføre når som helst og fra hvor som helst det er praktisk for dig. Det er derfor, vi Har skabt Liv, er at tilbyde en enkel og billig måde at ansøge om, og hvis det godkendes, købe pålidelig dækning. Endnu bedre, Har Livet er bakket og ejet af MassMutual, en førende life insurance company.

En online-oplevelse nu betyder mere komfort, mere personlig og mere kvalitet end nogensinde før. Det er livsforsikring, der rent faktisk er enkel, hvilket gør det en beslutning, der er faktisk nem at holde.

Dette er dit år

At forske i og købe livsforsikring er ikke længere en skræmmende opgave. Med kvinder i stigende grad at fungere som familie Økonomidirektører, januar er den perfekte tid til at hjælpe med at beskytte din families økonomiske fremtid. Start 2018 ud til højre ved at beskytte, hvad der er virkelig vigtigt (din kære) på en måde, der er faktisk simpelt. Check at få “livsforsikring” fra din to-do liste.

Har Livet er en tidsbegrænset livsforsikring Politik (ICC15DTC) udstedt af Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), Springfield, MA 01111 og tilbydes udelukkende gennem Haven for livsforsikring, LLC.