5 Saker som Kvinnor Behöver för att Veta Om livförsäkring

0
168

Benjamin Franklin var något på spåren när han sade: “I denna värld, ingenting kan sägas vara säkert utom döden och skatterna.”

Vi planerar att vara runt för varje milstolpe vår partner, våra barn och vår familj upplevelse. Men verkligheten är att vi kan inte se in i framtiden. Vi vet inte vad morgondagen kommer att innebära, än mindre de kommande tio åren, vilket är varför vi behöver den trygghet som en backup-plan ger.

Det är där liv försäkringen gäller. Skaffa rätt mycket av försäkring och att sätta ett dödsbo plan handlar inte om dig—det handlar om att fortsätta att “hantera” saker även om du inte runt. Det handlar om att ekonomiskt skydda de du älskar. Byggnad som all-viktigt skyddsnät.

Fler kvinnor att köpa livförsäkring än någonsin—upp 21 procent sedan 2010. Men bara 56% av de Amerikanska kvinnorna har livförsäkring, jämfört med 62 procent av männen, och ofta att de inte har tillräckligt med täckning. Med mer än hälften av de kvinnor som sköter familjens ekonomi, blir det ännu viktigare för dem att vara i förarsätet för att se till att båda makarna har tillräcklig täckning.

Ett Nytt År innebär en nystart och en ökad motivation för att vara den bästa versionen av oss själva. För många, som innehåller resolutioner för att “fatta bättre ekonomiska beslut.” För kvinnor som letar efter lite välförtjänt fred i sinnet, livförsäkring bör vara en del av denna resolution.

Här är vad kvinnor behöver veta när du ska köpa en policy.

1. Inte bara är livförsäkring prisvärd, det är ännu billigare för kvinnor

Kvinnor har ofta mer kostnader än män när det kommer till kläder, kosmetik och egenvård, men de betalar inte mer för livförsäkring. I själva verket, i alla andra stater än Montana, kvinnor har lägre löner än män på grund av deras högre medellivslängd. Det kan också bero på att vi göra bättre/säkrare beslut, men det är en annan diskussion för en annan gång.

Pålitlig täckning livförsäkring är billigare än de flesta tror. Till exempel, en frisk 30-årig kvinna kan köpa en 20-år, $500,000 politik på Haven Livet börjar på ca $17 per månad.

2. Ingen inkomst betyder inte att ingen livförsäkring

Många antar att den enda familjemedlem som behöver livförsäkring är den primära försörjare, men de kunde inte vara mer fel. Det är inte bara att vara en stanna-hemma-förälder till en av de mest krävande jobben i världen, men kostnaden för att ersätta allt det arbete de gör är ganska betydande. Enligt Salary.com den nationella genomsnittliga inkomsten för allt arbete som en stay-at-home-mom åstadkommer motsvarar ungefär $113,000 om din familj var tvungen att lägga ut det hela.

Rätt mängd av livförsäkring kan hjälpa till att se till att om en stay-at-home förälder var inte längre runt, deras familj kan tillgodose sina dagliga behov.

3. Arbetsgivaren avses livförsäkring räcker inte

Gratis eller nästan gratis livförsäkring genom arbete är ett stort arbete som löneförmån. Men det leder till att många felaktigt antar att de är tillräckligt täckt.

Arbetsgivaren avses livförsäkring är oftast bara en eller två gånger i din årslön, vilket inte är tillräckligt för individer med en make / maka och barn. De flesta experter rekommenderar att du har täckning det är fem till tio gånger den årliga grundlönen. Dessutom, många av arbetsgivaren under förutsättning politik är jobb beroende, så om du lämnar ditt jobb, täckning kommer att sluta.

För de flesta friska kvinnor, det är bättre att njuta av den extra täckning ditt arbete ger (speciellt om det är gratis), men att även ha en individuell livförsäkring utanför arbetet.

4. Du behöver 5-10 gånger din årslön i täckning

Så hur mycket täckning är rätt mängd? Svaret på den frågan är en del konst och en del…matte som är bästa vänster till experterna.

Som nämnts, de flesta experter rekommenderar att köpa en politik som är fem till tio gånger din årliga inkomst, vilket är ett bra ställe att börja. Men ekonomiskt skydda dina nära och kära är sällan så enkelt som att byta din årliga inkomst när man har barn, högskola sparplaner, en inteckning, och otaliga andra kostnader som kommer upp i vardagen.

Innan du når för vissa penna och papper (eller gå tillbaka till college för att få en avancerad examen i matematik) prova en gratis online livförsäkring kalkylator. Dessa verktyg kan vara till stor hjälp för att ge dig en personlig rekommendation för täckning.

5. Du kan köpa kvalitet täckning online

Vi hanterar-det-alla kvinnor göra det mesta online, från matinköp, för att söka efter en dog walker, för att beställa en bil service. Tills nyligen, men att köpa term life insurance var allt annat än online. Det tog flera veckor och nödvändiga papper ansökningar, telefonsamtal, läkarbesök, e-post och fax – alla med något löfte om täckning.

I en alltmer digital värld, är det bara meningsfullt att en livförsäkring bör utvecklas. Det bör vara något som du kan utföra när som helst och från var som helst som är bekvämt för dig. Det är därför vi Har skapat Liv, att erbjuda ett enkelt och prisvärt sätt att ansöka om och, om de godkänns, köpa pålitlig täckning. Ännu bättre, Har Livet stöds och som är helägt av MassMutual, en ledande livförsäkringsbolag.

En upplevelse på nätet nu betyder mer bekvämlighet, mer personalisering, och mer kvalitet än någonsin tidigare. Det är livförsäkring som är faktiskt enkel, vilket gör det till en resolution som faktiskt är enkla att hålla.

Det här är ditt år

Forska och köpa livförsäkring är inte längre en svår uppgift. Med kvinnor i allt större utsträckning som familjen CFOs, januari är en perfekt tid för att hjälpa till att skydda din familjs ekonomiska framtid. Starta 2018 utanför höger genom att skydda det som är viktigt (dina nära och kära) på ett sätt som är faktiskt enkelt. Kontrollera att “få livförsäkring” din att-göra-lista.

Haven Livet är en Term livförsäkring (ICC15DTC) utgivna av Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), Springfield, MA 01111 och erbjuds enbart via Haven Liv försäkringskassan, LLC.