5 Måter å Overleve Barnets Witching Hour

0
163

Du går gjennom døren, lå den bærbare datamaskinen saken på kjøkkenbenken, og før du kan også hilse på barna dine, din pjokk tårer av hans trekk-opp og fortsetter å kjøre gjennom huset nakne, tvillinger kjempe om hvem som vil vise deg sin biblioteket boken først, og hunden bestemmer seg for å bjeffe hans hjerne på grunn av din barnevakt kjæresten har nettopp kommet på hans motorsykkel som ser ut til å mangle en lyddemper. Velkommen til witching hour.

Uansett hva du kaller det, det synes å være en gal tid av dagen, vanligvis rett før middag, når de fleste babyer og barn faller fra hverandre. Sutre, sutre, krangler, rambunctious atferd, you name it. I denne krevende tid, og foreldre blir møtt med den mest stressende del av sine foreldre dag, og gjøre alt i sin makt for bare å overleve!.

Holde ro og sette din kost stick tilbake i skapet. Enten du er en arbeidsgruppe eller et bo-at-home forelder, Mektige Mamma er 5 favoritt tips vil hjelpe deg ikke bare survivebut trives under den fryktede witching hour.

Tips #1: Overgang Deg Selv Først

Hvis du har vært på farten i hele dag, enten på kontoret eller hjemme omsorg for barn non-stop, så du tilnærming middag time du er trolig følelsen frazzled og arbeider på nær-tom tålmodighet. For å holde fra å miste sinnet så vel som ditt temperament, trenger du å bytte tannhjul og la profesjonelle og/eller foreldre forpliktelser i døra og ta vare på en eller to personlige behov før du håndterer din kablet barn og middag.

Se også: 5 Måter Som ‘Egoistiske Foreldre’ Kan dra Nytte av Din Familie

 

Opprette noen slappe av ritualer for deg selv slik som du parkerer bilen i oppkjørselen når han kom hjem fra arbeid og lytter til noen avslappende musikk mens du tar et par dype åndedrag før du drar på innsiden. Hvis du har vært hjemme hele dagen, ha en kopp te eller et glass musserende vann (eller vin), mens du ser gjennom et magasin for 10 minutter.

Uansett hva du velger, kan du finne noe som vil signalisere overgangen fra dagens galskap. Når jeg bodde hjemme i full gang med mitt 8 barn, jeg gått inn i kveldstimene ved å lese en eller to kapitler fra en roman. Vi fikk ikke se mye på TV i løpet av dagen, så jeg sparte en 15-minutters sing-a-long DVD for å få dem til å se på om 4:30pm, som tillot meg å sitte stille i kjøkken og rømme med en rask lese. Etter den tid DVD var over, ville jeg lett komplett 2 kapitler og følte seg litt mer uthvilt og klar til å håndtere middag forberedelser og grinete unger.

Se også: 8 Måter å Lette Dine Foreldre Legg

 

Tips #2: Koble sammen og Vise Kjærlighet

Når du har tillatt deg selv 10 minutter til å dekomprimere, du kan hoppe rett inn og bruke litt tid på å gjenoppta kontakten med barnet. Legg til din mobiltelefon til side, ta en historie og sitte på sofaen sammen og kos og lese i 10 minutter. Eller hvis været er fint, kan du gå ut og ta en spasertur eller spiller i bakgården for en bit, slik at barnet kan både brenne av litt energi og innse at du er hjemme og klar til å bli med ham for de neste par timene. Disse tingene trenger ikke å ta mye tid, men hvis du stoppe og gi barnet litt oppmerksomhet og hengivenhet, vil du sette tempoet for en mer rolig kveld heller enn å stresse gjennom døren sent fra jobb og lansere seg selv til å lage middag på fly.

Se også: Hvordan Rutiner Kan Forenkle Livet Ditt

 

Hvis det er noe du virkelig må gjøre med en gang, kan du be barnet om hun vil hjelpe deg. Kanskje katten trenger å bli matet og hun kan bidra til å fylle vann bolle eller håndklær som har sittet i vaskemaskinen hele dagen trenger å bli kastet i tørketrommel. La henne være din hjelper for enhver oppgave som hun kan bidra til, noe som gjør henne til å føle ansvar og gir de to av dere litt ekstra tid i prosessen.