Moet U Herfinancieren of Consolideren van Uw Leningen voor Studenten?

0
130

Een van de grootste financiële uitdagingen die veel afgestudeerden het gezicht terug te betalen hun leningen voor studenten. Onderwijs schulden kunnen nemen over uw financiële leven en voel je je machteloos. U wilt om slimme beslissingen te nemen over uw schuld, maar soms zijn de antwoorden gewoon niet duidelijk.

De waarheid is, hebt u meer controle over uw schuld dan u misschien denkt. Dus, als u nog niet revisited uw student lening terugbetaling strategie, het is een goede tijd om vertrouwd te raken met de mogelijkheden.

In deze post, ik zal betrekking hebben op het verschil tussen de herfinanciering en het consolideren van uw leningen voor studenten. Je leert hoe je deze opties zorgen schuld van meer beheersbaar en betaalbaar zijn, welke soorten leningen in aanmerking komen, en de beste plekken om te winkelen als optie de juiste is voor u. Plus, ik zal antwoord geven op een vraag van een podcast luisteraar over hoe om te gaan met achterstallige leningen voor studenten.

Wat is Student Lening Consolidatie?

Het begrip consolidatie en herfinanciering kan verwarrend zijn omdat de termen worden vaak door elkaar gebruikt en voor verschillende types van schuld, zoals creditcard en hypotheken. In deze post, ik zal beoordelen hoe de consolidatie en de herfinanciering van toepassing op leningen voor studenten.

Consolidatie betekent het combineren van meerdere student leningen in één nieuwe lening. Het idee is dat het beheren van een account met een maandelijkse betaling vereenvoudigt uw financiële leven. U bent meer kans om te voelen overweldigd of per ongeluk laat een betalingstermijn glippen door de mazen als je te maken hebt met meerdere leningen dan als je maar één.

Waar consolidatie is alleen beschikbaar voor leningen die oorspronkelijk uit een door de overheid programma, zoals een Directe Lening, Stafford Lening, Perkins Lening of PLUS-lening.

Maar hoe kunt u gebruik maken van een consolidatie, hangt af van de soorten van leningen voor studenten die je hebt. En je krijgt andere resultaten uit het consolideren van de federale leningen versus het consolideren van de eigen leningen.

Waar consolidatie is alleen beschikbaar voor leningen die oorspronkelijk uit een door de overheid programma, zoals een Directe Lening, Stafford Lening, Perkins Lening of PLUS-lening. De overheid biedt een product met de naam van een Directe Consolidatie Lening, die u kunt combineren de meeste soorten van de federale student leningen (maar geen onderhandse leningen) in een nieuwe, vaste rente lening.

Het voordeel is dat er geen kosten om een Directe Consolidatie Lening. Maar het probleem is dat het over het algemeen niet bespaart geld, want het rentepercentage is vastgesteld als een gewogen gemiddelde van de rentevoeten op de oude leningen worden gecombineerd, afgerond naar het dichtstbijzijnde één achtste van een procent.

Echter, consolideren kan geven u de mogelijkheid om uw terugbetaling schema. Bijvoorbeeld, als je leningen met 10 jaar terugbetaling, kunt u deze misschien uitbreiden van de consolidatie termijn tot een maximum van 30 jaar.

Strekt zich uit van de lengte van uw lening verlaagt de maandelijkse betalingen, zodat u geld kunt besparen op de korte termijn. Maar je uiteindelijk meer moeten betalen rente over de looptijd van de lening.

Uw krediet geschiedenis en de huidige financiële situatie zijn geen factoren voor het krijgen goedgekeurd voor een federale consolidatie, dus het is een geweldige optie als u problemen ondervindt bij het maken van uw maandelijkse betalingen. Het verhogen van uw cashflow verbetert ook uw schuld-to-income ratio, waardoor u meer kans om goedgekeurd te krijgen voor andere kredietinstellingen, zoals een student lening herfinancieren, auto lening of hypotheek.

Als je al achter op de betalingen van de lening en wilt samenvoegen, moet u halen door het maken van drie opeenvolgende maandelijkse betalingen eerste, of ermee voor het terugbetalen van uw nieuwe consolidatie lening volgens een van de verschillende inkomsten op basis van de terugbetaling van plan opties.

Consolidatie kan u toegang geven tot extra aflossing van plan opties of vergeving programma ‘ s die u nog niet eerder hebben gehad. Maar het kan ook leiden tot het verlies van bepaalde voordelen die komen met je oorspronkelijke leningen. Zodra uw leningen worden afbetaald en je gaf een Directe Consolidatie Lening, worden uw oude leningen niet langer bestaan—dus zorg ervoor dat u begrijpt wat er op het spel staat.

Let op je kunt alleen maar versterken leningen voor studenten, die in uw naam. Onderwijs leningen die door uw ouders of echtgenoot kan niet worden gecombineerd met uw federale student leningen.

Zie ook: Hoe te Bouwen van Krediet Met een Beveiligde Credit Card