Marknadsföring med E-Nyhetsbrev

0
146

 

Hej där, Små Biz Tech Tjej här, redo att hjälpa dig att sätta kraften av Internet och teknik att fungera för ditt företag.

Idag vill jag prata om nyhetsbrev via e-post eller e-nyhetsbrev.

Gör du nu skicka ut ett e-nyhetsbrev för ditt företag, och om inte, skulle du? Om du inte redan skicka ut regelbundna e-nyhetsbrev, hela utsikterna för publicering man kan vara förlamande. Eller du kanske redan har ett men känner att det har blivit föråldrade och ineffektiva.

Vad Kan ett E-Nyhetsbrev Egentligen Göra?

Oavsett vad din status är om e-nyhetsbrev, här är varför jag tycker du ska ha en för ditt företag:

1. Den bygger relationeroch affärer handlar om relationer. E-nyhetsbrev är din möjlighet att fortsätta dialogen med dina kunder och potentiella kunder långt efter att de har kvar din webbplats.

2. Det stärker upprepningoch repetition är viktiga vid marknadsföring. Alla marknadsförare kommer att tala om för dig att det tar minst tre visningar eller mer innan en konsument “blir” din marknadsföring. En vanlig e-nyhetsbrev hjälper ditt företag att hålla sig “top-of-mind” med nuvarande och potentiella kunder.

3. Det ger en liten knuff för att dra din taktik. I e-marknadsföring, marknadsförare talar om push-taktik – de som du sänder ut och tryck till konsumenter – och pull-taktik – de som du använder för att rita konsumenter. En webbplats är normalt en pull taktik. Men ett e-nyhetsbrev är en push-taktik – du kan sända eller pressa ut till människor och länkar i e-nyhetsbrev för att leda dem till din webbplats.

Att bestämma vad man ska publicera i din e-nyhetsbrev kan kännas som en oöverstiglig uppgift, särskilt om du inte betrakta dig själv som en författare.

Ta en stund att fundera över företagets mål och hur ett e-nyhetsbrev kan hjälpa dig att uppnå dessa mål. Med ett tydligt fokus, kommer upp med innehåll idéer blir en hel del enklare.

Anledningar till att Använda ett E-Nyhetsbrev

Här är några av de företag mål som du kan uppnå med din e-nyhetsbrev:

· Du kan driva trafik till din webbplats. Ett e-nyhetsbrev bör först och främst vara en inkörsport till din webbplats och specifikt innehåll, resurser och information som kan vara av störst värde för mottagarna. Inte behandla e-nyhetsbrev som en mini-hemsida chock full av omfattande innehåll. I stället ser på det som en förrätt med förrätt som finns på din webbplats.

· Kan du profilera ditt företag. E-nyhetsbrev bör innehålla branding element såsom ett tydligt namn, slogan, logotyp, och färgsättning som stämmer överens med ditt företags image. · Du kan skapa ditt rykte. E-nyhetsbrev kan vara värdefullt att konsulter eller chefer eftersom de kan innehålla länkar till blogginlägg, white papers, artiklar och andra resurser på nätet som visar på kompetens och erfarenhet.

· Du kan marknadsföra dina produkter och tjänster. Ett e-nyhetsbrev kan förstärka det du säljer eller vad du gör genom att lyfta fram vissa produkter eller tjänster, att införa nya sådana, som tillkännager försäljning eller rabatter och även länkar till relevanta artiklar, blogginlägg och annat innehåll som förbättrar din marknadsföring meddelanden.

· Du kan ge kunden service. En bra e-nyhetsbrev bör vara ett användbart verktyg för mottagaren. Länk till din webbplats frågor och svar vanliga frågor sida. Inkludera dina kontaktuppgifter, så att någon kan nå dig omedelbart. Din e-nyhetsbrev bör göra att interagera med ditt företag en enkel match.

· Kan du hjälpa till att stänga försäljning. Med ett e-nyhetsbrev, så att du kan länka mottagare direkt till produktsidor eller beställa blanketter. Men det kommer förmodligen att ta mer än ett e-nyhetsbrev för att faktiskt avsluta en försäljning. Din e-post nyhetsbrev är en del av din totala marknadsföring mix som fungerar i samklang med din hemsida och andra online och offline taktik för att bidra till att främja försäljningen.

När det gäller e-nyhetsbrev, som med all e-post kommunikation, mindre innehåll är mycket mer effektiva. Tror att “action”, när du skriver ditt e-nyhetsbrev. Vilka åtgärder vill du att läsaren ska ta? Och hur kan du påverka dem att använda så få ord som möjligt?

Om du skriver inte är din forte, anlita en konsult som kan visa dig en stark portfölj av deras e-nyhetsbrev arbete. Inte automatiskt att gå till den författare som skriver traditionella nyhetsbrev. Ett tryckt nyhetsbrev är ett annat djur från elektronisk form.

För att producera en professionell e-nyhetsbrev, prova ett Web-baserat verktyg som Konstant Kontakt på constantcontact.com, iContact på icontact.com eller Bronto på bronto.com.

Slutligen, ett e-nyhetsbrev är inte om artiklar. Det handlar om att kommunicera och få kontakt med dina befintliga kunder och de människor som har uttryckt ett intresse för ditt företag att bygga relationer med dem.

Det är allt vi har tid för idag. Besök visa hemsida smallbiztechgirl.quickanddirtytips.com för länkar till alla de platser som nämns i showen. Om du vill ställa en fråga eller begär ett ämne för Små Biz Tech Flicka, e-maila mig på smallbiztechgirl@quickanddirtytips.com eller lämna ett meddelande genom att ringa 206-339-6279.

Små Biz Tech Flicka Snabb Och Smutsig Tips För att Öka Ditt Företag Med Digitala Verktyg är en del av den Snabb och Smutsig Tips på nätet quickanddirtytips.com.

Tune in för ett annat företag som lyft från Små Biz Tech Flicka, värden som inte är rädd för att gå under Internet huva & få lite smutsig!

RESURSER

Ständig Kontakt – http://www.constantcontact.com

iContact – http://www.icontact.com

Bronto – http://www.bronto.com

Nyhetsbrev Ikon image courtesy of Shutterstock