Markedsføring med E-Nyhetsbrev

0
131

 

Hei, Liten Biz Tech Jente her, klar til å hjelpe deg med å sette kraften av Internett og teknologi til å fungere for din bedrift.

I dag vil jeg snakke om e-post som nyhetsbrev eller e-nyhetsbrev.

Trenger du for øyeblikket sende ut nyhetsbrev på e-post for din bedrift, og hvis ikke, bør du? Hvis du ikke allerede kan sende ut et vanlig e-nyhetsbrev, hele utsiktene for publisering man kan være lammende. Eller kanskje du allerede har en, men føler det har blitt kjedelig og ineffektivt.

Hva Kan en E-Nyhetsbrev Egentlig Gjøre?

Uansett hva din status er om e-nyhetsbrev, her er grunnen til at jeg mener at du bør ha en for bedriften din:

1. Det bygger relasjoner, og virksomheten handler om relasjoner. E-nyhetsbrev er din mulighet til å fortsette dialogen med dine kunder og potensielle kunder lenge etter at de har forlatt ditt nettsted.

2. Det forsterker repetisjon, og repetisjon er nøkkelen når markedsføring. Enhver markedsfører vil fortelle deg at det tar minst tre visninger eller mer før en forbruker “blir” din markedsføring melding. En vanlig e-nyhetsbrev hjelper din bedrift opphold “top-of-mind” med nåværende og potensielle kunder.

3. Det legger et lite push til pull taktikk. I e-markedsføring, markedsførere snakk om trykk og taktikk – de som du kringkasting ut og presse til forbrukere – og trekk – taktikk- de som du bruker til å trekke forbrukerne. En nettside er vanligvis et trekk taktikk. Men en e-nyhetsbrev er en push taktikk – du kan sende det eller trykk den ut til folk og koblinger i e-nyhetsbrev føre dem til ditt nettsted.

Du bestemmer hva du skal publisere i din e-nyhetsbrev kan føles som en uoverkommelig oppgave, spesielt hvis du ikke anser deg selv som en forfatter.

Ta et øyeblikk for å tenke om bedriftens mål og hvordan en e-nyhetsbrev kan hjelpe deg å oppnå disse målene. Med et klart fokus, kommer opp med innhold ideer blir en hel mye enklere.

Grunner til å Bruke en E-Nyhetsbrev

Her er noen av de forretningsmessige mål du kan oppnå med din e-nyhetsbrev:

· Du kan drive trafikk til nettstedet ditt. En e-nyhetsbrev bør først og fremst være en inngangsport til ditt nettsted og spesielt til innhold, ressurser og informasjon som vil være av størst verdi for mottakerne. Ikke behandle e-nyhetsbrev som en mini-nettstedet proppfulle av omfattende innhold. I stedet ser på det som en forrett med hovedrett ligger på nettstedet ditt.

· Du kan merke din bedrift. E-nyhetsbrev bør inneholde merkevarebygging elementer som en klar navn, merke linjen, logo og farger som er i samsvar med bedriftens image. · Du kan opprette ditt omdømme. E-nyhetsbrev kan være verdifullt å konsulenter eller ansatte fordi de kan inneholde lenker til blogginnlegg, white papers, artikler og andre ressurser på nettet som viser kompetanse og erfaring.

· Du kan markedsføre dine produkter og tjenester. En e-nyhetsbrev kan forsterke det du selger eller hva du gjør ved å fremheve bestemte produkter eller tjenester, å innføre nye, annonserte salg eller rabatter og selv lenker til relevante artikler, blogginnlegg og annet innhold som forbedrer din markedsføring meldinger.

· Du kan gi kundeservice. En god e-nyhetsbrev burde være et nyttig verktøy for mottakeren. Link til ditt nettsted FAQ (ofte stilte spørsmål-side. Inkluderer din kontaktinformasjon slik at noen kan komme deg umiddelbart. Din e-nyhetsbrev bør gjøre i samspill med din bedrift en lek.

· Du kan bidra til å lukke salg. Med en e-nyhetsbrev, kan du koble mottakere direkte til produkt-sider eller bestille skjemaer. Det vil imidlertid trolig ta mer enn en e-nyhetsbrev til faktisk å lukke et salg. Din e-post nyhetsbrev er en del av det samlede marketing mix som jobber sammen med ditt nettsted og andre online og offline taktikk for å hjelpe oppmuntre til salg.

Når det kommer til e-nyhetsbrev, som med alle e-post-kommunikasjon, mindre innhold er mye mer effektivt. Tror “handling” når du skriver en e-nyhetsbrev. Hva vil du at leseren å ta? Og hvordan kan du påvirke dem med færrest ord mulig?

Hvis skriving er ikke din forte, leie en konsulent som kan vise deg en sterk portefølje av deres e-nyhetsbrev arbeid. Ikke gå automatisk for forfatter som skriver tradisjonelle nyhetsbrev. En trykt nyhetsbrev er en annen dyr fra elektronisk form.

Å produsere en profesjonell e-nyhetsbrev, kan du prøve et Web-basert verktøy som Konstant Kontakt på constantcontact.com, iContact på icontact.com eller Bronto på bronto.com.

Til slutt, en e-nyhetsbrev er ikke om artikler. Det handler om å kommunisere og koble sammen med dine eksisterende kunder og personer som har uttrykt interesse for selskapet å bygge relasjoner med dem.

Det er alt vi har tid til i dag. Gå til vis hjemmeside smallbiztechgirl.quickanddirtytips.com for lenker til alle de områder som er nevnt i showet. Hvis du ønsker å stille spørsmål eller be om et emne for en Liten Biz Tech Jente, e-post meg på smallbiztechgirl@quickanddirtytips.com eller legg igjen en melding ved å ringe 206-339-6279.

Liten Biz Tech Jente er Rask Og Skitne Tips For å Øke Din Virksomhet Med Digitale Verktøy er en del av Rask og Skitne Tips nettverk på quickanddirtytips.com.

Tune inn for en annen virksomhet øke fra Små Biz Tech Jente, vert som ikke er redd for å gå under Internett ‘ s hood & bli litt skitne!

RESSURSER

Konstant Kontakt – http://www.constantcontact.com

iContact – http://www.icontact.com

Bronto – http://www.bronto.com

Nyhetsbrev Ikonet bilde gjengitt med tillatelse fra Shutterstock