Markedsføring med E-Nyhedsbreve

0
110

 

Hej der, Små Biz Tech Pige her, der er klar til at hjælpe dig med at sætte strøm af Internet og teknologi til at arbejde for din virksomhed.

I dag vil jeg tale om e-mail nyhedsbreve eller e-nyhedsbreve.

Har du i øjeblikket at sende en e-mail-nyhedsbrev for din virksomhed, og hvis ikke, bør du? Hvis du ikke allerede sende en almindelig e-nyhedsbrev, hele udsigten til publicering man kan være lammende. Eller måske har du allerede en, men føler, at det er blevet gammel og ineffektiv.

Hvad Kan et E-Nyhedsbrev, der Virkelig Gør?

Uanset hvad din status er, om e-nyhedsbreve, her er hvorfor jeg tror, du skal have for din virksomhed:

1. Det bygger relationer, og business handler om relationer. E-nyhedsbreve er din mulighed for at fortsætte dialogen med dine kunder og potentielle kunder, længe efter de har forladt dit website.

2. Det styrker gentagelse, og gentagelse er nøglen, når markedsføring. Enhver marketingmedarbejder vil fortælle dig, at det tager mindst tre visninger eller mere, før en forbruger, som “får” dit budskab. En almindelig e-nyhedsbrev, der hjælper din virksomhed med ophold “top-of-mind” med nuværende og potentielle kunder.

3. Det tilføjer et lille skub til at trække din taktik. I e-marketing, marketingfolk taler om push taktik – dem, der skal sendes ud og skubbe til forbrugerne – og pull – taktik- dem, som du bruger til at trække forbrugerne. En hjemmeside er normalt en pull taktik. Men et e-nyhedsbrev er en push taktik – du kan sende det, eller skub det ud til folk og links i e-nyhedsbreve føre dem til din hjemmeside.

Beslutter hvad at udgive i din e-nyhedsbrev, kan føles som en uoverkommelig opgave, især hvis du ikke overveje selv en forfatter.

Tag et øjeblik til at tænke over din virksomheds mål, og hvordan et e-nyhedsbrev kan hjælpe dig med at nå disse mål. Med et klart fokus, der kommer op med indhold, ideer bliver en hel del lettere.

Grunde til at Bruge et E-Nyhedsbrev

Her er nogle af de forretningsmæssige mål, du kan nå med dit e-nyhedsbrev:

· Du kan drive trafik til dit websted. Et e-nyhedsbrev, skal først og fremmest være en gateway til din hjemmeside og specifikt indhold, ressourcer og oplysninger, der vil være af størst værdi for modtagerne. Må ikke behandle e-nyhedsbrev som en mini-hjemmeside fyldt med omfattende indhold. I stedet se på det som en appetitvækker med entree, der er placeret på dit websted.

· Du kan brande din virksomhed. E-nyhedsbreve skal indeholde branding elementer som en klar navn, slogan, logo, farveskema, der er i overensstemmelse med din virksomheds image. · Du kan oprette dit omdømme. E-nyhedsbreve kan være værdifulde for konsulenter eller ledere, fordi de kan indeholde links til blog-indlæg, hvidbøger, artikler og andre online-ressourcer, der viser, ekspertise og erfaring.

· Du kan markedsføre dine produkter og tjenester. Et e-nyhedsbrev kan forøge hvad du sælger, eller hvad du gør, ved at fremhæve bestemte produkter eller tjenesteydelser, indførelse af nye, annoncerer salg eller rabatter og endda linke til relevante artikler, blogindlæg og andet indhold, der forbedrer din marketing meddelelser.

· Du kan levere kundeservice. En god e-nyhedsbrev, kan være et nyttigt værktøj for modtageren. Link til din hjemmeside ‘ s FAQ eller side ofte stillede spørgsmål. Inkluderer dine kontaktoplysninger, så nogen kan nå ud til dig med det samme. Din e-nyhedsbrevet skal gøre at interagere med din virksomhed til en leg.

· Du kan hjælpe med at lukke salget. Med et e-nyhedsbrev, kan du linke modtagere direkte til produktet sider eller bestille former. Men det vil formentlig tage mere end et e-nyhedsbrev til rent faktisk at lukke et salg. Din e-mail-nyhedsbrev er en del af din samlede marketing-mix, der arbejder sammen med din hjemmeside og andre online og offline taktik at bidrage til at fremme salget.

Når det kommer til e-nyhedsbreve, som med alle e-mail-meddelelser, mindre indhold er meget mere effektiv. Tror “handling” når du laver dit e-nyhedsbrev. Hvilke tiltag gør du vil have læseren til at tage? Og hvordan kan du påvirke dem ved hjælp af få ord som muligt?

Hvis du ikke er din forte, hyre en konsulent, der kan vise dig en stærk portefølje af deres e-nyhedsbrev arbejde. Ikke automatisk gå til den forfatter, der skriver traditionelle nyhedsbreve. Et trykt nyhedsbrev er et andet dyr fra den elektroniske slags.

At producere en professionel e-nyhedsbrev, kan du prøve et Web-baseret værktøj som Konstant Kontakt på constantcontact.com, iContact på icontact.com eller Bronto på bronto.com.

I sidste ende, et e-nyhedsbrev, er ikke om artikler. Det handler om at kommunikere og forbinde med dine eksisterende kunder og de mennesker, der har udtrykt interesse i din virksomhed til at bygge relationer med dem.

Det er alt, vi har tid til i dag. Besøg seriens hjemmeside smallbiztechgirl.quickanddirtytips.com for links til alle de steder, der er nævnt i showet. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål eller en anmodning om et emne, Små Biz Tech Pige, e-mail mig på smallbiztechgirl@quickanddirtytips.com eller efterlade en besked ved at ringe 206-339-6279.

Små Biz Tech Girl ‘ s Quick And Dirty Tips Til at Øge Din Virksomhed Med Digitale Værktøjer er en del af den Hurtig og Beskidt Tips på nettet quickanddirtytips.com.

Tune ind til en anden virksomhed løft fra Små Biz Tech Pige, den vært, der ikke er bange for at gå ind under Internet hætte & få en lille beskidt!

RESSOURCER

Konstant Kontakt – http://www.constantcontact.com

iContact – http://www.icontact.com

Bronto – http://www.bronto.com

Nyhedsbrev Ikon billede venligst udlånt af Shutterstock