5 wat Vrouwen Moeten Weten Over de levensverzekering

0
116

Benjamin Franklin was iets op toen hij zei: “In deze wereld niets kan worden gezegd dat bepaalde behalve de dood en belastingen.”

We alle plannen rond voor elke mijlpaal onze partner, onze kinderen, onze familie-ervaring. Maar de realiteit is dat we niet kunnen zien in de toekomst. We weten niet wat morgen zal brengen, laat staan de volgende tien jaar, dat is waarom we moeten de vrede van mening dat een back-up plan biedt.

Dat is waar het leven de verzekering in de plaats komt. Het verkrijgen van het juiste bedrag van de verzekeringen en de invoering van een estate plan in de plaats is niet over u—het is over blijft “handvat” dingen, zelfs als u niet in de buurt. Het gaat over financieel bescherming van de degene die je liefde. Gebouw dat heel belangrijk vangnet.

Steeds meer vrouwen het kopen van levensverzekeringen dan ooit—een stijging van 21% ten opzichte van 2010. Echter, slechts 56% van de Amerikaanse vrouwen zijn levensverzekeringen, tegenover 62% van de mannen, en vaak hebben ze niet genoeg dekking. Met meer dan de helft van de vrouwen het beheren van geldzaken, wordt het nog belangrijker voor hen om in de stoel van de bestuurder ervoor te zorgen dat beide echtgenoten hebben een adequate dekking.

Een Nieuw Jaar presenteert een frisse start en een verhoogde motivatie om de beste versie van onszelf. Voor veel, dat geldt ook voor besluiten tot “betere financiële beslissingen te nemen.” Voor vrouwen op zoek naar een welverdiende rust, levensverzekeringen moeten deel uitmaken van die resolutie.

Hier is wat vrouwen moeten weten bij het kopen van een beleid.

1. Niet alleen is het leven de verzekering betaalbaar, het is zelfs meer betaalbaar voor vrouwen

Vrouwen hebben vaak meer kosten dan mannen als het gaat om kleding, cosmetica en persoonlijke verzorging, maar ze betalen niet meer voor levensverzekeringen. In feite, in alle lidstaten, met uitzondering van Montana, vrouwen hebben lagere tarieven dan mannen vanwege hun hogere levensverwachting. Het kan ook zijn omdat we om betere/veiligere beslissingen te nemen, maar dat is een andere discussie voor een andere keer.

Betrouwbare leven de verzekering is goedkoper dan de meeste mensen denken. Bijvoorbeeld, een gezonde 30-jarige vrouw kan de aanschaf van een 20-jaar, $500,000 beleid op Nog Leven beginnen op ongeveer $17 per maand.

2. Geen inkomen betekent niet dat er geen leven verzekeringen

Veel ervan uitgaan dat de enige familie lid die de behoeften van de levensverzekeringen is de primaire kostwinner, maar ze kon niet meer verkeerd zijn. Niet alleen wordt een stay-at-home-ouder-één van de meest veeleisende banen in de wereld, maar de kosten van het vervangen van al het werk dat ze doet is heel groot. Volgens Salary.com de gemiddelde nationale inkomen voor al het werk dat een stay-at-home mom volbrengt komt neer op ongeveer $113,000 als je familie had om het uit te besteden.

Het juiste bedrag van de levensverzekering kunt u ervoor zorgen dat als een stay-at-home ouder werden niet meer rond, hun familie kunnen voldoen aan hun dagelijkse behoeften.

3. De werkgever verstrekt leven de verzekering is niet genoeg

Gratis of bijna-gratis levensverzekeringen door het werk is een groot werk perk. Maar het leidt velen ten onrechte aannemen dat ze voldoende worden gedekt.

De werkgever verstrekt levensverzekeringen is meestal slechts één of twee keer uw jaarsalaris, dat is niet genoeg voor mensen met een partner en kinderen. De meeste experts raden u aan de dekking die is vijf tot tien keer uw jaarsalaris. Bovendien, vele werkgever-mits beleid zijn taak afhankelijk, dus als je uit je werk, dekking einde.

Voor de meeste gezonde vrouwen, is het beter om te genieten van de extra dekking van uw werk biedt (vooral als het gratis is), maar ook een individuele levensverzekering buiten het werk.

4. Je moet 5-10 keer uw jaarsalaris in de dekking

Dus hoeveel dekking is het juiste bedrag? Het beantwoorden van die vraag is een onderdeel van kunst en deel…wiskunde, dat is het beste overlaten aan de experts.

Zoals gezegd, de meeste experts raden het kopen van een beleid dat is vijf tot tien keer uw jaarinkomen, dat is een goede plek om te beginnen. Maar financieel is het beschermen van uw dierbaren is zelden zo simpel als het vervangen van uw jaarlijkse inkomen als je kinderen hebt, college spaarplannen, een hypotheek, en talloze andere kosten die komen in het dagelijks leven.

Voordat je bij sommige pen en papier (of terug naar school te krijgen van een geavanceerde graad in de wiskunde) probeer een gratis online life insurance calculator. Deze tools kunnen zeer nuttig zijn in het geven van u een gepersonaliseerde aanbeveling voor de dekking.

5. U kunt kopen kwaliteit van de dekking online

We verwerken het allemaal vrouwen doen vrijwel alles online, van boodschappen tot het zoeken naar een hond walker, het bestellen van een auto. Tot voor kort echter, het kopen van overlijdensrisicoverzekeringen was alles maar online. Het duurde enkele weken en de vereiste papieren toepassingen, telefoontjes, bezoek arts, e-mails en faxen zonder de belofte van de dekking.

In een meer en meer digitale wereld, is het logisch dat het leven de verzekering moet evolueren ook. Het moet iets zijn dat je kan bereiken op elk gewenst moment en vanaf elke locatie die u het beste uitkomt. Daarom hebben we Nog Leven, een eenvoudige, betaalbare manier om de aanvragen en, indien goedgekeurd, kopen een betrouwbare dekking. Nog beter, Nog Leven is back en geheel in eigendom van MassMutual, een toonaangevende levensverzekeringsmaatschappij.

Een online ervaring betekent nu nog meer comfort, nog meer personalisatie, en meer kwaliteit dan ooit tevoren. Het is levensverzekeringen dat is eigenlijk eenvoudig, waardoor het een besluit dat is eigenlijk simpel te houden.

Dit wordt jouw jaar

Onderzoek naar en het kopen van levensverzekeringen is niet langer een lastige taak. Met vrouwen in toenemende mate optreden als familie Cfo ‘ s, januari is de perfecte tijd om te helpen bij de bescherming van uw gezin financiële toekomst. Begin 2018 uit recht door het beschermen van wat echt belangrijk is (uw dierbaren op een manier die is eigenlijk eenvoudig. Controleer de “levensverzekering” uit je to-do lijst.

Heb Termijn is een Term Life Verzekering (ICC15DTC) uitgegeven door Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), Springfield, MA 01111 en exclusief aangeboden via Haven Life Insurance Agency, LLC.