Marketing met E-Nieuwsbrieven

0
127

 

Hi daar, Kleine Biz-Tech Meisje hier, klaar om u te helpen de kracht van de technologie en Internet voor uw bedrijf werken.

Vandaag wil ik het hebben over e-mail nieuwsbrieven of e-nieuwsbrieven.

Heb je momenteel het verzenden van een e-mail nieuwsbrief voor uw bedrijf, en zo niet, zou u ook? Als je niet al te sturen regelmatig een e-nieuwsbrief, de gehele vooruitzicht van het publiceren van een kan verlammen. Of misschien heb je er al één hebt, maar voelen het is inmiddels verouderde en niet effectief.

Wat Kan een E-Nieuwsbrief Echt Doen?

Wat uw status is met betrekking tot e-nieuwsbrieven, hier is waarom ik denk dat je moet hebben een voor uw bedrijf:

1. Het bouwt relaties, en het bedrijf is alles over relaties. E-nieuwsbrieven zijn uw kans om te blijven van de dialoog met uw klanten en potentiële klanten op lange nadat u ze hebt achtergelaten uw website.

2. Het versterkt herhalingen herhaling is de sleutel bij marketing. Elke marketeer zal je vertellen dat het duurt minstens drie vertoningen of meer voor een consument “wordt” uw marketing boodschap. Een gewone e-nieuwsbrief helpt uw bedrijf blijf “top-of-mind” met huidige en potentiële klanten.

3. Het voegt een klein duwtje aan uw trekken tactiek. In e-marketing, marketeers praten over push-tactiek – die u uitgezonden en druk op de consumenten – en pull tactieken die u gebruikt voor het trekken van de consument. Een website is normaal gesproken een pull-tactiek. Maar een e-nieuwsbrief is een push-tactiek – u kunt de uitzending of druk het uit aan de mensen en de links in e-nieuwsbrieven hen te leiden naar uw website.

Beslissen wat te publiceren in uw e-nieuwsbrief kunt het voelen als een onoverkomelijke taak, vooral als je niet jezelf een schrijver.

Neem een moment om na te denken over uw bedrijf, doelstellingen en hoe een e-nieuwsbrief kan u helpen deze doelen te bereiken. Met een duidelijke focus, het bedenken van content ideeën wordt het een stuk makkelijker.

Redenen voor het Gebruik van een E-Nieuwsbrief

Hier zijn enkele van de zakelijke doelstellingen kunt bereiken met uw e-nieuwsbrief:

· Kunt u het verkeer naar uw site. Een e-nieuwsbrief dient in de eerste plaats een gateway naar uw website en specifiek naar de inhoud, bronnen en informatie die met de meeste waarde voor de ontvangers. Niet de behandeling van de e-nieuwsbrief, een mini-website boordevol uitgebreide content. In plaats daarvan moet het zien als een voorgerecht, met de entree op uw site.

· U kunt het merk van uw bedrijf. E-nieuwsbrieven bevatten branding elementen, zoals een duidelijke naam, slogan, logo en kleurenschema dat in overeenstemming is met het imago van uw bedrijf. · U kunt instellen voor uw reputatie. E-nieuwsbrieven, kan het waardevol zijn om te consultants of managers, omdat ze kan links bevatten naar blog posts, white papers, artikelen en andere online bronnen die toont expertise en ervaring.

· Kunt u de markt van uw producten en diensten. Een e-nieuwsbrief kan vergroten wat je verkoopt of wat je doet door te wijzen op bepaalde producten of diensten, het introduceren van nieuwe producten, de aankondiging van de verkoop of kortingen en zelfs te linken naar relevante artikelen, blog posts, en andere inhoud die verbetert uw marketing berichten.

· U kunt de klantenservice te bieden. Een goede e-nieuwsbrief moet een nuttig hulpmiddel zijn voor de ontvanger. Link naar uw website-FAQ of veelgestelde vragen pagina. Vermeld uw contactgegevens, zodat iemand kunt bereiken die je onmiddellijk. Uw e-nieuwsbrief moeten maken in de interactie met uw bedrijf een fluitje van een cent.

· U kan helpen bij de verkoop sluiten. Met een e-nieuwsbrief, kunt u een koppeling ontvangers direct naar de product pagina ‘ s of een bestelformulier. Echter, het zal waarschijnlijk meer dan een e-nieuwsbrief daadwerkelijk sluiten van een verkoop. Uw e-mail nieuwsbrief is een onderdeel van uw totale marketing mix die werkt in combinatie met uw website en andere online-en offline-tactieken te helpen stimuleren van de verkoop.

Als het gaat om e-nieuwsbrieven, als met alle e-mail communicatie, minder content is veel effectiever. Denk dat “actie” wanneer u het samenstellen van uw e-nieuwsbrief. Welke acties wil je de lezer te nemen? En hoe kun je ze beïnvloeden met de minste woorden mogelijk is?

Als schrijven niet je sterkste kant, het huren van een adviseur die kan je laten zien een sterke portfolio van hun e-nieuwsbrief werken. Niet meteen gaan voor de schrijver die schrijft traditionele nieuwsbrieven. Een gedrukte nieuwsbrief is een ander dier uit de elektronische aard.

Voor het produceren van een professionele e-nieuwsbrief, probeer een Web-based tool zoals Constant Contact op constantcontact.com, iContact op icontact.com of Bronto op bronto.com.

Uiteindelijk, een e-nieuwsbrief is niet over de artikelen. Het gaat over communicatie en het contact met uw bestaande klanten en de mensen die interesse hebben getoond in uw bedrijf om relaties op te bouwen met hen.

Dat is alles wat we hebben tijd voor vandaag. Bezoek de website smallbiztechgirl.quickanddirtytips.com voor links naar alle sites genoemd in de show. Als u wilt om een vraag te stellen of een verzoek voor een onderwerp voor Kleine Biz-Tech Meisje, e-mail me op smallbiztechgirl@quickanddirtytips.com of laat een bericht achter door te bellen 206-339-6279.

Kleine Biz-Tech Meisje Quick And Dirty Tips Voor het Stimuleren van Uw Bedrijf Met Digitale Hulpmiddelen is een onderdeel van de Quick and Dirty Tips netwerk quickanddirtytips.com.

Tune in voor een ander bedrijf een boost van Kleine Biz-Tech Meisje, de host die niet bang is om te gaan onder de kap en een beetje vies!

BRONNEN

Constant Contact – http://www.constantcontact.com

iContact – http://www.icontact.com

Bronto – http://www.bronto.com

Nieuwsbrief Pictogram afbeelding met dank aan Shutterstock