5 Tips om te Helpen Houden Uw Kind Gericht

0
139

Een van de grootste voordelen van het kind is dat het hun taak is vol van zo veel geweldige voordelen—zorgeloosheid, speels, stoer, nieuwsgierig, levenslustig, domme, slordige, zelfs ondeugende zijn alle onderdeel van de deal. Met al die gaande is, in combinatie met het enorme bedrag van multi-tasking onze kinderen lijken voor lief nemen, het is gemakkelijk om te zien hoe zelfs de slimste leerlingen in ons midden kunnen moeite hebben gefocust te blijven.

Afleiding begint op het moment dat onze kinderen rise and shine. Met hun smartphones praktisch onder hun kussen, ze beginnen hun dag in te checken met Snapchat, teksten, online video games, en alle andere mogelijkheden van sociale media ze continu plug-in is gedurende de dag. Als ze eenmaal de neiging om deze belangrijke gebieden van het leven, ze klauteren om aan te kleden, rukken hun rugzakken en de bus nemen, of hun rit naar school (en vergeet over het eten van het ontbijt). Het is een vrij normale cyclus voor duizenden gezinnen in het hele land, en het lijkt niet te laten.

De gemiddelde mens heeft een acht-tweede aandachtsspanne–minder dan dat van een goudvis, volgens 2015 een studie van Microsoft. Voor kinderen die zo veel gaande is in hun wereld, met de nadruk kan een echte uitdaging zijn, vooral tijdens de studie.

Een van mijn favoriete mantra ‘ s als mijn kinderen waren in de Kleuterschool was een beetje zingen van de leraar gebruikt om te zingen als de klasse kreeg off—track – “Hocus pocus, tijd om zich te concentreren!” De kinderen vonden het geweldig en meteen zakte weer terug te pakken van de taak bij de hand. Ongeveer twintig jaar later, heb ik nog steeds kiddingly het chanten van mantra dat als ik mezelf of iemand in mijn familie op drift raken, maar het heeft niet hetzelfde effect het heeft al die jaren geleden. Hier zijn vijf tips voor het helpen van uw familie leden gecentreerd als het leven wervelingen rond in een miljoen verschillende richtingen.

5 Manieren om Je Kind Gericht

  1. Creatief
  2. Kiezen Voor Focus Voedingsmiddelen
  3. Bevorderen van een Georganiseerde Omgeving
  4. Blijf Op de Taak met de Juiste App
  5. Stimuleren Van Mindfulness

Ontdek elk een stukje verder.

1. Creatief

Geloof het of niet, vele malen de reden dat een kind gewoon niet kan vestigen in en gefocust blijven is omdat hij zich verveelt. Een van mijn zonen is gediagnosticeerd met add (Attention Deficit Disorder (ADD), zodat het leren lezen en schrijven waren kleine nachtmerries voor hem (en mij!). Hij had niet het geduld of de mogelijkheid om te zitten en de praktijk van zijn letters en woorden als zijn collega ‘ s, wat leidde tot grote frustraties.

Gelukkig, hij had een prachtig systeem voor de ondersteuning op school dat de opgenomen kinderen hem met ADD moest anders leren. Hij haatte het oefenen van het schrijven van zijn brieven op een regelmatige omzoomde tablet van papier, dus zijn leraar had hem schrijf de letters op andere manieren, zoals in scheerschuim, of met krijt. Deze creatieve aanpak kreeg hij bezig is en uiteindelijk was hij bereid om te gaan zitten en schrijf het alfabet op papier.

Hetzelfde met het leren lezen. Hij was niet geïnteresseerd in wordt geboord met flash kaarten of staren naar woorden in een gemakkelijk-reader boek, maar als we lezen samen en voerden een aantal van de woorden die hij begon hen te leren. Bijvoorbeeld, in plaats van te hameren het woord “apple” en “jongen” over en veranderden we het op en pakte een echte apple en hield het omhoog op hetzelfde moment werden we leren van het nieuwe woord. Ik zou verwijzen naar het woord apple in het verhaal door het houden van de werkelijke apple. Vervolgens heb ik wees naar hem en gelabeld met het woord jongen en verwees terug naar het verhaal meer als een “show and tell” om hem te helpen te registreren wat het woord eruit zag in print. Zijn We dan het dwaas door het maken van grapjes over hoe de jongen in het verhaal was erg hongerig en wilde nemen een grote hap van de appel. Het bleef zijn belangstelling en hij leerde lezen van nieuwe woorden.

Dus een beetje creativiteit kan gaan een lange manier in het draaien van iets dof in iets leuks, en de kinderen, net als mijn zoon in staat zijn om te zitten en zich te concentreren veel meer dan alleen maar geleerd uit een boek of een schoolbord.

Zie Ook: 5 Manieren om een Meer Speelse Ouder

2. Kiezen Voor Focus Voedingsmiddelen

We hebben altijd geweten dat wat we eten invloed op ons lichaam en de manier waarop we kijken, wetenschappers zijn ook op het leren meer en meer dat wat we eten neemt een tol op onze hersenen. Mijn collega, Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS, de Voeding Diva bespreekt dit onderwerp in haar aflevering, Hoe Voeding van Invloed op Je Hersenen. In het algemeen, legt ze uit dat niet alle voedingsmiddelen die eigenlijk maken ons slimmer, maar de keuzes die we maken in onze voeding een belangrijke rol kan spelen in het optimaliseren van functioneren van de hersenen. Een aantal van haar belangrijke tips in dit segment zijn:

  • Het eten van een gezond dieet met inbegrip van volle granen, fruit en groenten, en veel eiwit.
  • Het eten van ontbijt. Studies tonen aan dat kinderen die ontbijten zijn betere leerlingen. (Machtige Mama seconden!)
  • Het voorkomen van grote maaltijden of voedingsmiddelen met een hoog suiker.
  • Zorg voor voldoende slaap en lichaamsbeweging. Voor meer details neem een naar haar luisteren hele aflevering over hoe voeding van invloed op je hersenen.

Naast het handhaven van een gezonde, evenwichtige voeding, er zijn studies gedaan die aantonen dat bepaalde voedingsmiddelen inderdaad pak een klap van ingrediënten zoals antioxidanten die helpen om je hersenen scherp. In 21 Superfoods Je Brein Wil dat Je om Te Eten, leer je waarom voedingsmiddelen, zoals granaatappels, salie, bosbessen en selderij kunnen profiteren van uw lichaam en uw hersenen.