5 Tips for å Holde Barnet i Fokus

0
111

En av de største fordelene med å være liten er at deres jobb er full av så mange fantastiske fordeler av å være bekymringsløs, lekne, livlige, nysgjerrig, livlig, dum, rotete, selv slem er alle en del av avtalen. Med alle som skjer, kombinert med den enorme mengden av multi-tasking våre barn ser ut til å ta for gitt, det er lett å se hvordan selv de smarteste studentene i vår midte kan ha problemer med å holde fokus.

Distraksjoner begynner i det øyeblikket våre barn rise and shine. Med sine smarttelefoner praktisk talt under sine puter, de begynne dagen sjekker inn med Snapchat, tekster, online-spill, og alle de andre gatene i sosiale medier de kontinuerlig plugg inn hele dagen. Når de har en tendens til disse viktige områder av livet, de kappløp for å få kledd, snappe sine ryggsekker og ta bussen eller deres tur til skolen (og glemme å spise frokost). Det er en ganske normal syklus for tusenvis av familier over hele landet, og det synes ikke å være å la opp.

Gjennomsnittlig menneske har en åtte-sekunders oppmerksomhet span–mindre enn en gullfisk, i henhold til 2015 studie fra Microsoft. For barn som har så mye som skjer i deres verden, med fokus kan være en reell utfordring, spesielt mens man studerer.

En av mine favoritt mantraer når mine barn var i Barnehage var en liten sang læreren brukte å synge når klassen fikk av spor”enn å sprute: pokus, tid til å fokusere!” Ungene elsket det og straks slo seg ned for å takle oppgaven. Twenty-noen år senere, kan jeg fortsatt kiddingly sang som mantra når jeg finner meg selv eller noen i min familie drivende seg vill, men det har ikke den samme effekten det gjorde alle disse år siden. Her er fem tips for å hjelpe til å holde dine familiemedlemmer sentrert når livet virvler rundt dem i en million forskjellige retninger.

5 Måter å Holde barnet Fokusert

  1. Bli Mer Kreativ
  2. Velg Fokus Matvarer
  3. Foster et Organisert Miljø
  4. Opphold På Oppgaven med Riktig App
  5. Oppmuntre Mindfulness

La oss utforske hvert litt lenger.

1. Bli Mer Kreativ

Tro det eller ikke, mange ganger grunnen til at et barn bare ikke kan bosette seg i og fokusert på er fordi han er lei. En av mine sønner er diagnostisert med Attention Underskudd Disorder (LEGG til) for så å lære å lese og skrive var lite mareritt for ham (og meg!). Han bare ikke har tålmodighet eller evne til å sitte og praktisere sin bokstaver og ord, som hans jevnaldrende, noe som førte til store frustrasjoner.

Heldigvis, han hadde en fantastisk støtteapparat i skolen som anerkjent barna liker ham med ADD hadde til å lære på en annen måte. Han hatet å praktisere skriver sitt brev på en vanlig foret tablett av papir, slik at læreren hans hadde han skrive bokstavene på andre måter, som i barbering krem, eller med kritt. Denne kreative tilnærming fikk han engasjert, og til slutt var han villig til å sitte ned og skrive alfabetet på papir.

Samme med å lære å lese. Han var ikke interessert i å bli boret med flash-kort eller stirrer på ord i en lett-leser bok, men når vi leser sammen, og handlet ut noen av ordene han begynte å lære dem. For eksempel, i stedet for hamring ordet “eple” og “gutt” om og om vi endret det opp og tok tak i en ekte apple og holdt den opp på samme tid var vi å lære nye ord. Jeg vil referere til ordet apple i historien ved å holde opp den faktiske apple. Jeg pekte mot ham og merket ordet gutt og henvist tilbake til historien som mer av en “vis og fortell” for å hjelpe ham med å registrere hva ordet så ut på trykk. Vi gjorde det dumt av spøkte om hvordan gutten i historien var veldig sulten, og ønsket å ta en stor bit av apple. Det holdt sin interesse som han lærte å lese nye ord.

Så litt kreativitet kan gå en lang vei i å snu noe kjedelig til noe morsomt, og barna liker min sønn er i stand til å sitte og konsentrere seg mye lenger enn bare å være lært fra en bok eller en tavle.

Se Også: 5 Måter å bli en Mer Leken Forelder

2. Velg Fokus Matvarer

Mens vi har alltid visst at det vi spiser påvirker kroppen vår og den måten vi ser, forskere er også å lære mer og mer at hva vi spiser og tar en toll på hjernen vår. Min kollega, Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS, den Ernæring Diva drøfter dette temaet i sin episode, Hvordan Ernæring Påvirker Hjernen Din. Generelt, er hun forklarer at det ikke er noen matvarer som faktisk gjør oss smartere, men valgene vi gjør i vårt kosthold kan spille en viktig rolle i å optimalisere hjernens funksjon. Noen av hennes viktige tips i dette segmentet inkluderer:

  • Spise en sunn diett som inkluderer hele korn, frukt og grønnsaker, og mye protein.
  • Å spise frokost. Studier viser at barn som spiser frokost er bedre elever. (Mektige Mamma sekunder dette!)
  • Unngå store måltider eller mat med høyt sukker.
  • Få nok søvn og mosjon. For mer informasjon ta en lytt til henne hele episoden på hvordan ernæring påvirker hjernen din.

I tillegg til å opprettholde et sunt, balansert kosthold, det har vært studier som er gjort viser at visse matvarer gjør faktisk pakke en denge av ingredienser som antioksidanter som bidrar til å holde hjernen skarp. I 21 Superfoods Hjernen Din Vil at Du Skal Spise, vil du lære hvorfor matvarer som granateple, salvie, blåbær og selleri kan gagne din kropp og din hjerne.