5 Måter å Håndtere søskenrivalisering

0
101

En liten barna spiller lykkelig sammen—å dele lekene sine, ler om hvor dum sine utstoppede dyr ser iført parykker og solbriller—og så plutselig, de er på hverandres hals, slåss og navn som ringer for noen reell grunn, bortsett fra å overgå hverandre.

Søsken rivalisering er uunngåelig om du har 2 barn eller 8 barn som Mektige Mamma. Det er derfor i dag skal jeg diskutere 5 måter der du kan bidra til mer vennlighet og mindre konkurranse i ditt hjem..

Det er viktig å forstå at søsken rivalisering er ganske normal. Det er ikke uvanlig å se problemene starter kort tid etter fødselen av et nytt barn. Selv om det er frustrerende og stressende å se på at barna behandler hverandre dårlig, det er skritt du kan ta for å holde fred i hjemmet, samtidig som hjelper barna danne en kjærlig søsken forhold:

Tips #1: å Insistere på Respekt

Krenkende og sårende ord er kraftig og ødeleggende. Faktisk, eksperter konkludere med at hver negativ kommentar må minst 5 positive bemerkninger til selv ut. Det er fordi dårlige følelser og dårlig tilbakemelding ha større innvirkning enn gode. Så det er ekstremt viktig å lære barna våre å respektere hverandre.

Når foreldrene viser respekt, barn er mer sannsynlig å følge. Betaler nær oppmerksomhet til hvordan du behandler familiemedlemmer, din ektefelle, dine venner, og de som er utenfor familien. Være vennlig og høflig til lærere, naboer, dagligvare funksjonærer, og alle andre som du vil koble med hele uken. Tilbyr et vennlig ord til buss gutt som nettopp har ryddet i rotet som barna laget mens du spiser ute.

Dine barn ser på og lære fra deg hele tiden, så ha respekt for andre uavhengig av situasjonen. For eksempel, hvis noen prøver å sende deg på motorveien for å kjøre for sakte, i stedet for å skrike ut obskøniteter i bilen, holde ro og tilfeldig bemerkning, “Som lady må være i et rush til et veldig viktig.” Ved å være vitne til hvordan du skal håndtere vanskelige situasjoner, bidrar du til å legge grunnlaget for barna å ha respekt for hverandre.

Tips #2: ikke Bli Involvert

Når barna er gamle nok til å forstå retningene, prøv å se om de kan trene sine egne konflikter før du går i og gripe inn. Denne strategien kan være vanskelig å trekke av, fordi som foreldre ønsker vi å hjelpe våre barn å løse sine problemer når det er mulig, og yngre barn vil ha behov for veiledning når problemløsning.

For eksempel, du kan lede yngre barn i hvordan å ta svinger å spille med den samme leken ved fysisk demonstrere hvordan å dele trommer og sa noe sånt som “Nå er det Mamma sin tur til å spille trommer, kan jeg ta dem?” Deretter kan du modellen din tur forhold og overlate ham tilbake satt av trommer, “Her du går, Michael, nå er det din tur til å spille.”

Når jeg ser trøbbel i gjære mellom noen av barna mine, jeg prøver og vente det ut, med mindre selvfølgelig en av dem bestemmer seg for at han ønsker å fysisk skade andre. Ellers er jeg stille observerer, og hvis de kranglet fortsetter, jeg gir dem milde påminnelser og forhånd advarsler. Et perfekt eksempel er å telle til tre. Barna mine vet at en av våre reglene er at hvis jeg nå tre og problemet ikke er løst, jeg vil gripe inn og de kommer da til å takle min konsekvensene.

Hvis jeg har lagt merke til hvorfor de kjemper, jeg også hjelpe dem til å huske å oppgi sine følelser til hverandre snarere enn bare å kjefte eller gripe. “Annie, jeg liker ikke ekle ting du sier om min venn.” Det er best å hjelpe dem med å løse problemet selv. Du kan komme med forslag, men la dem bestemme selv hva de beste alternativene er.