5 Tips til at Hjælpe med at Holde Dit Barn Fokuseret

0
117

En af de største fordele ved at være et barn, er, at deres job er fuld af så mange vidunderlige fordele—at være ubekymrede, legende, iltre, nysgerrige, kække, fjollet, messy, selv naughty er alle en del af aftalen. Med alle, der går på, kombineret med den enorme mængde af multi-tasking vores børn synes at tage for givet, at det er let at se, hvordan selv de dygtigste elever i vores midte, som kan have problemer med at holde fokus.

Distraktioner begynder i det øjeblik, vores børn stå og skinne. Med deres smartphones praktisk under deres puder, de begynder deres dag kontrol med Snapchat, tekster, online video spil, og alle de andre muligheder for sociale medier, de løbende sætte ind hele dagen. Når de har tendens til at disse vigtige områder af livet, de slås for at få klædt, snuppe deres rygsække og fange den bus eller deres tur til skole (og glem alt om at spise morgenmad). Det er en temmelig normal cyklus for tusinder af familier i hele landet, og det synes ikke at være at lade op.

Det gennemsnitlige menneske har en otte-anden opmærksomhed span–mindre end en guldfisk, i henhold til en 2015 undersøgelse fra Microsoft. For børn, der har så meget gang i deres verden, der fokuserer kan være en reel udfordring, især mens de studerer.

En af mine favorit mantraer, da mine børn gik i Børnehave var der en lille sang den lærer, der anvendes til at synge, når den klasse, der fik off-track—”Hokus pokus, tid til at fokusere!” Børnene elskede det, og straks fast ned for at løse opgaven ved hånden. Tyve år senere, har jeg stadig kiddingly sang, som mantra når jeg finder mig selv eller nogen i min familie drifting på afveje, men det har ikke den samme virkning, det gjorde alle disse år siden. Her er fem tips til at hjælpe med at holde dine familiemedlemmer, der er centreret, når livet hvirvler omkring dem i en million forskellige retninger.

5 Måder til at Holde Dit Barn Fokuseret

  1. Få Kreative
  2. Vælg Fokus Fødevarer
  3. Fremme en Organiseret Miljø
  4. Ophold På Opgave med den Rigtige App
  5. Tilskynde Til Mindfulness

Lad os undersøge hver en lille yderligere.

1. Få Kreative

Tro det eller ej, er mange gange grunden til, at et barn, der bare ikke kan bosætte sig i og holde fokus er fordi han keder sig. En af mine sønner er diagnosticeret med Attention Deficit Disorder (ADD), så at lære at læse og skrive var små mareridt for ham (og mig!). Han vidste bare ikke har tålmodighed eller evner til at sidde og praksis, hans breve og ord, som hans jævnaldrende, hvilket førte til store frustrationer.

Heldigvis havde han et fantastisk support system i skolen anerkendt, at børn som ham med FØJE har haft til at lære forskelligt. Han hadede at øve skriver sine breve på en regelmæssig-foret tablet papir, så hans lærer havde ham med at skrive bogstaverne i andre måder, ligesom i barberskum, eller med kridt. Denne kreative tilgang fik ham ansat og i sidste ende, at han var villig til at sætte sig ned og skrive bogstaverne på papiret.

Samme med at lære at læse. Han var ikke interesseret i at blive boret med flash-kort eller stirre på et ord i et nemt-book reader, men når vi læser sammen og har handlet nogle af de ord, han begyndte at lære dem. For eksempel, i stedet for at hamre ordet “apple” og “dreng” igen og igen skiftede vi det op og greb fat i en rigtig apple og holdt det op på samme tid, vi var ved at lære nye ord. Jeg vil gerne henvise til ordet æble i historien ved at holde op den faktiske apple. Jeg sagde til ham, og mærkede ordet boy og henvist til den historie, som mere af en “show and tell” til at hjælpe ham med at registrere, hvad de ord så som i print. Vi så gjort det dumme ved sjov om, hvordan drengen i historien var meget sulten og ville til at tage en stor bid af æblet. Det holdt hans interesse, da han lærte at læse nye ord.

Så lidt kreativitet kan gå en lang vej i at gøre noget kedeligt, til noget sjovt, og børnene kan lide min søn er i stand til at sidde og koncentrere sig meget længere end blot at blive undervist fra en bog eller en tavle.

Se Også: 5 Måder at være en Mere Legende Forælder

2. Vælg Fokus Fødevarer

Mens vi har altid vidst, at det, vi spiser, påvirker vores krop og den måde, vi ser, er forskerne også lære mere og mere, at, hvad vi spiser, tager en vejafgift på vores hjerner. Min kollega, Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS, den Ernæring Diva diskuterer dette emne i hendes episode, Hvordan Ernæring Påvirker Din Hjerne. Generelt, forklarer hun, at der ikke er noget mad, der rent faktisk gør os smartere, men de valg vi foretager i vores kost kan spille en vigtig rolle i at optimere hjernens funktion. Nogle af hendes vigtige tips i dette segment omfatter:

  • Spise en sund kost, herunder fuldkorn, frugter og grøntsager og masser af protein.
  • At spise morgenmad. Undersøgelser viser, at børn, der spiser morgenmad, er bedre elever. (Mægtige Mor sekunder!)
  • Undgå store måltider, eller fødevarer med højt indhold af sukker.
  • Få nok søvn og motion. For flere detaljer, tage et lyt til hende hele afsnittet om, hvordan ernæring påvirker din hjerne.

Foruden at opretholde en sund, afbalanceret kost, der har været gjort undersøgelser, der viser, at visse fødevarer, der rent faktisk pakke en tæve af ingredienser som antioxidanter for at hjælpe med at holde din hjerne skarp. I 21 Superfoods Din Hjerne Ønsker Du At Spise, vil du lære, hvorfor fødevarer såsom granatæbler, salvie, blåbær og selleri kan gavne din krop og din hjerne.