5 Måder til at Håndtere Søskende Rivalisering

0
110

Et minut, dine børn leger lykkeligt sammen—at dele deres legetøj, griner om hvor dum deres udstoppede dyr at se iført parykker og solbriller—og så pludselig, de er i totterne på hinanden, kampe og navn ringer til nogen reel grund, bortset fra at overgå hinanden.

Søskende rivalisering er uundgåelig uanset om du har 2 børn eller 8 børn som Mægtige Mor. Der er derfor i dag, jeg vil diskutere 5 måder, hvorpå du kan fremme en mere venlighed og mindre konkurrence i dit hjem..

Det er vigtigt at forstå, at søskende rivalisering er helt normalt. Det er ikke usædvanligt at se problemerne begynder hurtigt efter fødslen af et nyt barn. Selvom det er frustrerende og stressende for at se din børnene behandler hinanden dårligt, der er trin, du kan tage for at holde fred i dit hjem, mens du hjælper dine børn form en kærlig søskendeforhold:

Tip #1: Insistere på Respekt

Krænkende og sårende ord er stærke og ødelæggende. I virkeligheden, konkluderer eksperterne, at enhver negativ kommentar skal mindst 5 positive bemærkninger til selv ud. Det skyldes, at dårlige følelser og dårlige feedback, har mere indflydelse end gode. Så det er ekstremt vigtigt at lære vores børn at respektere hinanden.

Når forældre viser respekt, børn er mere tilbøjelige til at følge. Vær meget opmærksom på, hvordan du behandler familiemedlemmer, din ægtefælle, dine venner og dem uden for familien. Være venlig og høflig til lærere, naboer, købmand sekretærer og alle andre, kan du oprette forbindelse med hele ugen. Tilbyder et venligt ord til bus dreng, der bare ryddet rod, at dine børn har lavet, mens spise ude.

Dine børn er at se og lære fra dig, så vær respektfuld over for andre, uanset situationen. For eksempel, hvis nogen forsøger at passere dig på motorvejen for at køre til en langsom, i stedet for at skrige sjofelheder på den bil, holde sig i ro og henkastet bemærkning, “At lady skal være i et kapløb til et sted meget vigtigt.” Ved at vidne til, hvordan du håndtere konfliktfyldte situationer, kan du hjælpe med til at lægge grunden for dine børn at være respektfuld over for hinanden.

Tip #2: bliv ikke Involveret

Når dine børn er gamle nok til at forstå, retninger, så prøv at se, om de kan finde ud af deres egne konflikter, før du træde til og gribe ind. Denne strategi kan blive vanskeligt at trække ud, fordi man som forældre ønsker vi at hjælpe vores børn med at løse deres problemer, når det er muligt, og yngre børn vil have brug for vejledning, når problemløsning.

For eksempel, du kan guide dine yngre barn i sådan skiftes til at spille med det samme legetøj ved fysisk at vise, hvordan at dele trommer og siger noget i retning af “Nu er det mors tur til at spille trommer, kan jeg så få dem?” Så du kan modellere din tur slutter og aflevere ham tilbage sæt trommer, “Her kan du gå, Michael, nu er det din tur til at spille.”

Når jeg ser problemer under opsejling mellem nogen af mine børn, vil jeg forsøge at vente det ud, medmindre naturligvis, en af dem beslutter sig for, at han gerne vil fysisk skade andre. Ellers har jeg stille og roligt at iagttage og hvis mundhuggeri fortsætter, skal jeg give dem, påmindelser og forhånd advarsler. Et perfekt eksempel er at tælle til tre. Mine børn ved, at en af vores regler er, at hvis jeg når tre, og problemet ikke er blevet løst, og jeg vil gribe ind, og de vil så behandle med min konsekvenser.

Hvis jeg har bemærket, hvorfor de kæmper jeg også hjælpe dem med at huske deres følelser for hinanden i stedet for blot at råbe eller tumle. “Annie, jeg kan ikke lide grimme ting, du siger om min ven.” Det er bedst at hjælpe dem med at løse problemet selv. Du kan komme med forslag, men lader dem bestemme, hvad de bedste muligheder er.