Hvordan Bli en Bedre Selger

0
133

Dagens tema er hvordan du kan vite om du gjør det bra på jobben din, og hva du skal gjøre hvis du ikke er.

Lytteren Mike kalt inn:

Hei, Stever. Det er Michael fra England. Jeg er en stor fan av din podcast. Det er alltid hurra meg opp.

Jeg vet at du er opptatt, så jeg skal være kort. Jeg har bare tatt min første salgsjobb kaldt ringer. Jeg har vært der i tre uker og som selges ingenting. Jeg vet dette høres ille, men vårt produkt er 20% til 50% dyrere enn konkurrentene. Jeg bare å være søppel eller er selskapet forventer for mye av meg?

Michael, Rask og Skitne tips er å begynne med å tro at du kan bli bedre på det du gjør, ved hjelp av ressurser som du allerede har tilgjengelig. Hvis det ikke fungerer, kan du anta at det er produktet eller priser.

Kjære Lytter, hvis du ikke er en selger som Michael, tenker på jobben din som du lytte til resten av denne episoden.

Hvorfor anta at det er deg? Kanskje er det ikke. Men hvis du får i vane med å skylde selskapet, pris, marked eller konkurransen, du trener deg selv å tenke på deg selv som et offer. Det er ikke en fin måte å leve på, men det er praktisk. Du kan skylde noe på noe annet. Jeg prøvde å skylde på hunden min til å hoppe-start min offerstatus. Min lekser? Eh, jeg har ikke det. Hunden min spiste det. Da han rotet på skrivebordet mitt. Og klorte gjennom harddisken min. Og så tygde gjennom alle mine gode klær, rev opp min lærebok, og tvunget meg til å huske multiplikasjon tabell GALT.

Endelig mine foreldre bare ble kvitt hunden. Jeg hadde ikke noe valg, men å gjøre leksene mine. Jeg gikk for å få læreboken … og like før han ble sendt av, hylende, til noen intetanende familie, hunden virkelig hadde lagt igjen en liten gave til meg. Den mutt vant, og jeg var virkelig et offer.

I det øyeblikket av epiphany, innså jeg at jeg tenkte på meg selv som et offer, og at darned dog tenkt på seg selv som en som har kontrollen. Og dessverre for meg, at han hadde rett. Vi både hadde kontroll over deler av den situasjonen. Han var bare å eie sin egen del, som en hund, mens jeg ga ham min makt over karakterene mine, for godhet sake!

Ta Ansvar

Jeg er sikker på at de fleste av dere lytter har allerede lært dette, og ville aldri, aldri skylde på dine kolleger, sjefen din, kjæresten din, økonomi, dine barn, Demokrater, Republikanere, Kommunistene, eller Lycra for noe. Men bare i tilfelle du skulle komme til å skylde på noen, bare husk: alltid anta at du har noen kontroll over en situasjon, selv om det ikke er sant. Vil du bli lykkeligere, mer selvsikker, og føle deg bedre hvis du gjør det. Hvis du er i ferd med å bli halshugget i den franske Revolusjonen, forteller oppfatta som om han lar deg opp for bare et øyeblikk, kan du vise ham hvordan å bli kvitt den irriterende knirk i giljotinen. Han kommer til å le, vil du miste hodet, men minst du exit for å vite at du kunne ha gjort en bedre jobb.

Som en første-time manager, jeg var overbevist om at jeg gjorde en elendig jobb. Sjefen min spurte: “Hvordan kunne du vite det?” Det var et veldig godt spørsmål, og jeg hadde ingen anelse. Jeg begynte å svette voldsomt, skiftende side-til-side, og hemming og hawing, da han tok barmhjertighet og sa: “Bare spør deg selv om det er noen andre som kan gjøre det bedre. Hvis svaret er ja, gjøre hva de ville ha gjort.”