Kan Soylent Erstatte Mad?

0
51

I alle tilfælde, Soylent du kan købe i dag, er hjernen barn af en software-ingeniør ved navn Robert Rhinehart, der satte sig for at skabe noget, der kan helt erstatte maden som en kilde til ernæring. Tilsyneladende, at han blev træt af den mængde af tid og penge, han bruger til at planlægge, handle, lave mad, spise og rydde op efter måltider og ønskede en nemmere måde at opfylde sine ernæringsmæssige behov..

Han startede med at lære alt, hvad han kunne, om næringsstoffer, som mennesker har brug for, til at fungere og blomstre. Han begyndte derefter at blande råvarer ind i, hvad han troede kunne være den optimale proportioner. Som enhver med respekt for sig selv organ-hacker, Rhinehart testet sin opfindelse på sig selv og et par andre, der er villige frivillige, gå i længere tid uden at forbruge noget, men Soylent. Baseret på hans egne erfaringer og feedback fra andre, Rhinehart sammenknebne formel og ingredienser, indtil han følte, at han havde en vindende formel.

Rosa Labs, et firma grundlagt af Rhinehart, sælger nu Soylent til det offentlige. Der er også en robust DIY samfund eksperimentere med og deling af opskrifter til hjemmelavede udgaver. Så, er disse fyre på noget, eller er Soylent en dårlig idé?