4 Finansielle Feil Par Gjør Når Man Beveger Seg I Sammen

0
108

Å leve med en romantisk partner er et stort skritt følelsesmessig, juridisk og økonomisk. Uansett om du akkurat flyttet inn sammen, forlovet eller gift, penger er en ledende årsak til uenighet for par.

I dette innlegget, jeg vil hjelpe deg til å angi viktig forventninger og unngå vanlige finansielle feil som kan turen opp forholdet. Bruk disse fire tips for å finne ut viktige spørsmål, for eksempel hvordan å splitte regninger, om du skulle du kombinere økonomi, og hvis du trenger et forhold avtalen.

4 Finansielle Feil Par Gjør Når Man Beveger Seg I Sammen

  1. Ikke å ha et forhold avtalen.
  2. Ikke å skape et forbruk plan.
  3. For ikke å snakke om økonomi på en jevnlig basis.
  4. Ikke å fastsette økonomiske mål sammen.

Kommunikasjon er grunnlaget for et vellykket forhold. Men når det kommer til penger, mange par ikke snakke om det før etter de er i økonomiske problemer eller har alvorlige irritasjonen.

Her er detaljene om fire store økonomiske feil at par bør unngå.

1. Ikke å Ha et Forhold Avtalen.

Mens det kan ikke virke veldig romantisk, å ha en formell relasjon eller samboerskap avtalen kan være den beste måten å sørge for at du og din partner er på samme side.

Hvis du ikke tar deg tid til å diskutere dag-til-dag problemer med å leve sammen, det er en tapt mulighet til å kontrollere bevegelse i sammen er en god idé i første omgang, og til å sette opp ditt forhold for å lykkes.

Par som planlegger å gifte seg kan opprette en prenuptial avtalen, eller prenup for kort. Mange par som ikke planlegger å gifte seg opt for et nonup. Det er en lignende dokument som forklarer hvordan eiendeler og gjeld skal håndteres dersom fagforeningen ender.

Men prenups og nonups kan inkludere en rekke spørsmål som hvem som skal betale hva regninger og være ansvarlig for visse husarbeid. De bør også skissere hva som vil skje i ditt hjem, leieavtaler, kjæledyr, og finansielle kontoer hvis du bryter opp, eller hvis en av dere har behov for å flytte på grunn av arbeid, eller blir syke eller dør.

Etter å ha klarhet i disse “hva hvis” – spørsmål og potensielle fremtidige finansielle og juridiske spørsmål som er spesielt viktig når du ikke er gift, og du kan kjøpe et hjem sammen, eller planlegger å få barn sammen. Ugifte par ikke får så mange juridiske beskyttelse som ektepar. Så, det er enda mer viktig å ha viktige spørsmål i skriftlig, herunder en enkel og eiendom plan, når du ikke har planer om å knytte knuten.

Hvis du ikke tar deg tid til å diskutere dag-til-dag problemer med å leve sammen, det er en tapt mulighet til å kontrollere bevegelse i sammen er en god idé i første omgang, og til å sette opp ditt forhold for å lykkes. Og hvis du ender opp avskjed måter, å ha en på forhånd avtale som gjør at du kan bryte opp i en omtenksom og omsorgsfull måte.

Etter å ha formelle avtaler kan virke som mye arbeid akkurat nå, men de kan unngå mye stress i fremtiden. Du kan opprette en relasjon avtalen fra bunnen av, eller bruke en mal på en DIY juridiske nettsted som LegalZoom eller Rakett Advokat.

Se også: 6 Tips for å Administrere Penger som et Nytt Par

2. Ikke å Skape et Forbruk Plan.

Hvordan du kommer til å dele utgifter, som bolig, verktøy, forsikring og mat, kan være vanskelig. Det kan virke som å splitte alle kostnadene nede midten er det beste alternativet. Men å dele det du betaler ved prosenter kan bli mer rettferdig hvis en person tjener betydelig mindre enn de andre.

Par må også vurdere om de skal slå sammen deres personlige økonomi ved å opprette felles kontoer, for eksempel kontroll, besparelser, og kredittkort. Mingling penger er et stort steg, fordi det har vidtrekkende juridiske konsekvensene, og påvirker både av din kreditt score.