4 Financiële Fouten Paren Maken Bij Het Verplaatsen In Samen

0
105

Leven met een romantische partner is een grote stap, emotioneel, juridisch en financieel. Het maakt niet uit als je net gingen samenwonen, verloving, of getrouwd, geld is een belangrijke oorzaak van het meningsverschil voor koppels.

In deze post zal ik u helpen belangrijke verwachtingen en het voorkomen van gemeenschappelijke financiële fouten die kunnen reis-up van uw relatie. Gebruik deze vier tips om erachter te komen op belangrijke vragen, zoals hoe om rekeningen te splitsen, of je moet je combineren van financiën, en als u behoefte aan een relatie van overeenkomst.

4 Financiële Fouten Paren Maken Bij Het Verplaatsen In Samen

  1. Het niet hebben van een relatie-overeenkomst.
  2. Niet het creëren van een bestedingsplan.
  3. Niet communiceren over de financiën op een regelmatige basis.
  4. Niet financiële doelen samen.

Communicatie is de hoeksteen van een succesvolle relatie. Maar als het gaat om geld, veel koppels niet over praten nadat ze in financiële problemen of ernstige klachten.

Hier zijn de details over de vier grote financiële fouten die koppels moeten vermijden.

1. Het niet Hebben van een Relatie-Overeenkomst.

Hoewel het lijkt misschien niet heel romantisch, hebben een formele relatie, of samenlevingsovereenkomst kan de beste manier om ervoor te zorgen dat u en uw partner bij elkaar op dezelfde pagina.

Als u niet de tijd nemen om te bespreken wat de dag-tot-dag zaken met elkaar samen te leven, het is een gemiste kans om ervoor te zorgen verplaatsen in samen is een goed idee in de eerste plaats en voor het instellen van uw relatie voor succes.

Paren die van plan zijn om te trouwen kan een huwelijkse voorwaarden, of prenup voor kort. Veel koppels die niet van plan zijn te gaan trouwen, kiezen voor een nonup. Het is een soortgelijk document waarin wordt uitgelegd hoe uw activa en schulden die worden behandeld indien uw vereniging eindigt.

Maar prenups en nonups kunnen bestaan uit een verscheidenheid van onderwerpen, zoals wie betaalt wat wissels en verantwoordelijk zijn voor bepaalde huishoudelijke taken. Ze moeten ook een overzicht van wat er zal gebeuren aan uw huis, leasing, huisdieren, en de financiële rekening als je break-up, of als een van u moet verhuizen voor je werk, ziek wordt of overlijdt.

Met duidelijkheid op deze ‘wat als’ vragen en mogelijke toekomstige financiële en juridische kwesties is vooral belangrijk wanneer je niet getrouwd bent en je een huis kopen samen of van plan om kinderen samen. Ongehuwde koppels niet zo veel wettelijke bescherming als gehuwden. Het is dus nog belangrijker om belangrijke problemen in het schrijven, inclusief een eenvoudige zal goed plan, als je niet van plan om in het huwelijksbootje stapt.

Als u niet de tijd nemen om te bespreken wat de dag-tot-dag zaken met elkaar samen te leven, het is een gemiste kans om ervoor te zorgen verplaatsen in samen is een goed idee in de eerste plaats en voor het instellen van uw relatie voor succes. En als je uiteindelijk afsteken manieren, met een initiële overeenkomst stelt u in staat om te breken in een doordachte en zorgzame manier.

Het hebben van formele overeenkomsten lijkt misschien een hoop werk, maar ze kunnen voorkomen dat een hoop stress in de toekomst. U kunt een relatie maken overeenkomst vanuit het niets of gebruik maken van een sjabloon op een doe-het-juridische site zoals LegalZoom of Raket Advocaat.

Zie ook: 6 Tips om Geld te Beheren als een Nieuw Paar

2. Niet het Creëren van een bestedingsplan.

Hoe bent u van plan de kosten te delen, zoals huisvesting, nutsvoorzieningen, verzekeringen, voedsel, kan lastig zijn. Het lijkt alsof het splitsen van alle kosten die in het midden is de beste optie. Maar het verdelen van wat u betaalt per percentages kan worden voor een eerlijker als één persoon verdient aanzienlijk minder dan de andere.

Koppels moeten ook rekening houden als ze moeten fuseren hun persoonlijke financiën door het creëren van gezamenlijke rekeningen, zoals controle -, spaar-en krediet kaarten. Vermenging geld is een grote stap, want het heeft verstrekkende juridische gevolgen en gevolgen, zowel van uw credit scores.