4 Finansielle Fejltagelser Par Gør, Når De Flytter Sammen

0
118

At leve med en romantisk partner er et stort skridt følelsesmæssigt, juridisk og økonomisk. Uanset om du lige er flyttet sammen, blev forlovet eller gift, penge er en førende årsag til uenighed for par.

I dette indlæg, vil jeg hjælpe dig med at sætte vigtige forventninger og undgå de mest almindelige finansielle fejltagelser, der kunne rejse op dit forhold. Brug disse fire tip til at finde ud af vigtige spørgsmål, såsom hvordan man deler regninger, uanset om dig, bør du kombinere finanser, og hvis du har brug for en relation aftale.

4 Finansielle Fejltagelser Par Gør, Når De Flytter Sammen

  1. Ikke at have en relation aftale.
  2. Ikke at oprette en bruger plan.
  3. Kommunikerer ikke om økonomi på en regelmæssig basis.
  4. Ikke at sætte økonomiske mål sammen.

Kommunikation er en hjørnesten i et vellykket forhold. Men når det kommer til penge, mange par, der ikke taler om det først efter, at de er i økonomiske problemer, eller har alvorlige problemer.

Her er detaljerne om fire store finansielle fejltagelser, at par skal undgå.

1. Ikke at Have en Relation Aftale.

Mens det synes måske ikke af meget romantisk, at have en formel forhold eller samliv aftale kan være den bedste måde at sikre, at du og din partner er på den samme side.

Hvis du ikke tager dig tid til at drøfte dag-til-dag problemer med at leve sammen, det er en forspildt mulighed for at gøre sikker på, flytter sammen, er en god idé i første omgang, og til at oprette dit forhold til succes.

Par, der planlægger at gifte sig kan oprette en ægtepagt, eller prenup for kort. Mange par, der ikke har planer om at blive gift vælge en nonup. Det er et lignende dokument, der forklarer, hvordan dine aktiver og gæld vil blive behandlet, hvis din fagforening ender.

Men prenups og nonups kan omfatte en bred vifte af spørgsmål som, hvem der skal betale hvad regninger og være ansvarlige for visse pligter i hjemmet. De skal også redegøre for, hvad der vil ske i dit hjem, leasing, kæledyr og finansielle konti, hvis du bryde op, eller hvis en af du nødt til at flytte for at få arbejde, eller bliver syg eller dør.

At have klarhed på disse “hvad nu hvis” – spørgsmål og mulige fremtidige finansielle og juridiske spørgsmål er især vigtigt, når du ikke er gift og du køber et hjem sammen eller har børn sammen. Ugifte par ikke kan få så mange juridiske beskyttelse, som gifte par. Så er det endnu mere vigtigt at have centrale spørgsmål skriftligt, herunder en enkel vilje og ejendom plan, når du ikke planlægger at binde knude.

Hvis du ikke tager dig tid til at drøfte dag-til-dag problemer med at leve sammen, det er en forspildt mulighed for at gøre sikker på, flytter sammen, er en god idé i første omgang, og til at oprette dit forhold til succes. Og hvis du ender op af måder, med et på forhånd aftale, der giver dig mulighed for at bryde op på en eftertænksom og omsorgsfuld måde.

Der formelle aftaler kan synes som en masse arbejde lige nu, men de kan undgå en masse stress i fremtiden. Du kan oprette en relation aftale fra bunden eller bruge en skabelon på en DIY juridiske site som LegalZoom eller Raket Advokat.

Se også: 6 Tips til at Håndtere Penge, så et Nyt Par

2. Ikke at Oprette en Bruger Plan.

Hvordan du kommer til at dele udgifter, såsom boliger, utilities, forsikring, mad, kan være svært. Det kan virke som om at opdele alle omkostninger ned i midten er den bedste løsning. Men dividere, hvad du betaler med procenterne kan være mere retfærdigt, hvis en person tjener betydeligt mindre end de andre.

Par er også nødt til at overveje, om de skal fusionere deres privatøkonomi, ved at skabe fælles konti, såsom kontrol, besparelser og kreditkort. Sammenblanding af penge er et stort skridt, fordi det har vidtrækkende juridiske konsekvenser og påvirker både af din kredit score.