Er Du en Nem Forælder? 5 Måder at Holde sig Stærk

0
100

At blive en forælder, der ikke kun giver os den utrolige privilegium og ansvar at passe, opdrage og elske vores barn, det også giver os mulighed for at tage på et par uventede titler andre end mor og far. Vi er trænere, cheerleaders, chauffører, rådgivere, lærere, disciplinærne, coddlers, udbydere, og mange gange—pushovers!

Uden selv at vide det forældre kan falde i fælden med at være en nem forælder—en, som har til formål at behage deres barn, af forskellige årsager, såsom at forsøge at undgå en nedsmeltning eller raserianfald, der ikke ønsker at være en gennemsnitlig forælder, der ønsker at være dit barns ven eller simpelthen bare fordi du hader at sige “nej”. Denne taktik kan synes harmløs fra tid til anden, men desværre er denne tilgang, der sender besked til dine børn, at verden drejer sig om dem, og at du vil sørge for, at de aldrig står over for en negativ situation, som i deres unge eller –bliv klar—deres dramatiske tween/teenager liv.

Selvom forældre vil altid have det op-og nedture, du behøver ikke at være målrettet som er let at slå ud, hvis du opretter Mægtige Mommy ‘ s 5 straight-forward, commonsense strategier, der giver mulighed for hele din familie til at leve i en glad, forældre-drevet miljø.

Sådan undgår du at Være en Nem Forælder

  1. Tip #1: Mener, Hvad Du Siger.
  2. Tip #2: Giver Forventninger og Konsekvenser.
  3. Tip #3: Har Rutiner.
  4. Tip #4: du Må ikke Gøre det Nemt Hele Tiden.
  5. Tip #5: Lær at Sige Ja Uden at Være en Sugekop.

Lad os se på disse lidt nærmere.

Tip #1: Mener, Hvad Du Siger.

Hvis der er et stykke af forældrerollen råd, jeg kunne give til alle nye forældre, ville det være at “mener, hvad du siger,” fordi denne handling egner samlede troværdighed, at din rolle som forælder og pårørende. At sende dit barn blandede budskaber kan i sidste ende føre til din egen undergang som en nem forælder, og det er virkelig ikke fair, at dine børn. Sørg for, at dit barn ved, hvis du lover konsekvenser for god eller dårlig opførsel, som du vil levere på dem hver gang. I overensstemmelse forældre gør børnene føler sig sikker, fordi der ikke er nogen overraskelser, ved du, at den forælder, når en afgørelse eller løftet er gjort. Hvis du ikke er konsekvent hele tiden, du lærer dine børn, at dine ord er intet værd. Bare ikke sige det, hvis du ikke kommer til at gøre det. Og på den anden side, hvis du siger det, være parat til at gøre det.

Tip #2: Giver Forventninger og Konsekvenser.

At være en nem forælder betyder, at du kan true med konsekvenser, men aldrig forstærke dem. For at ændre denne adfærd, komme op med forventninger og konsekvenser for en regel at bryde.

Børn i alle aldre har brug for at kende familien regler for alt fra at hjælpe med huslige pligter, for at fuldføre lektier, til sengetid og udgangsforbud, at acceptabel opførsel overfor andre. Tid til at drøfte disse sager, er, når tingene går godt, ikke efter at en hændelse er indtruffet. Sæt dig ned med dine børn, og lad dem vide, hvilke typer af adfærd, du ikke vil tolerere i din familie. Liste med eksempler på uacceptabel adfærd, såsom at behandle andre med respekt, at være frisk eller uhøflig, navn ringer, at de nægter at gøre deres pligter eller hjemmearbejde, mishandling ejendele, slår, bider, eller enhver anden fysisk aggression.

Du kan ikke forvente, at dit barn, uanset alder, til at være kompatibel hvis han ikke kender til dine forventninger. Holder dit barn ansvarlige ikke resultere i et barn, der er lydig 100% af tiden, men det betyder, at du sætter grænser, og du give en konsekvens, når dit barn beslutter sig for at bryde reglerne. Ved at opretholde dette konsekvent, dine dage for at være en nem vil komme til en ende.

Omfatter din tween eller teenager i at skabe løsninger til kronisk respektløst situationer. Hvis du går gennem den samme nagende bevægelser, nat efter nat, indkalde til et møde. Sidde ned, roligt stave problem, og så overraske dem: Spørg dem til at tænke på nogle løsninger. Model respekt for dem, som virkelig lytte og gøre dem til en partner i løsningen.

For eksempel, sige, at din datter er konstant kæmper med dig igen, når at starte hjemmearbejde. Sige, “Hey, vi har haft daglige kampe om, hvornår de skal starte og det er ikke arbejde for nogen af os. Jeg synes du skal starte på 7, men du er ofte optaget med noget andet. Hvordan kan vi løse det?”