7 Smart Shopping Tips til at Overleve den Ferie Sæson

0
84

Når frenzy af ferie shopping begynder hver sæson, mange af os får stresset over den tid og de penge, det tager at få alt gjort.

Uanset om du foretrækker at shoppe online eller lokalt, kan du bruge disse tips til at spare tid, penge, og nyder at give til andre på denne ferie sæson:

Tip #1: Opret en Bruger Plan

Hvis der kæmper for at betale for julen er blevet en årlig tradition, og det er tid til at oprette en bruger planlægge og afsætte et fast beløb hver måned eller lønseddel til en ferie opsparing konto.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget du skal bruge dette år, starter med at lave en liste for hver person, du ønsker at købe en gave til, og tildele et beløb i dollar til hver enkelt. Tilføj det op og se, om du har råd til det samlede beløb. Hvis ikke, er du nødt til at skrumpe din gaveliste, skære din generøsitet per person, eller begge dele.

Tip #2: Opret en Shopping Plan

Nogle af de stress-af ferie shopping kommer fra ikke at have nogen idé om, hvad at købe. Jeg holder noter på min smartphone af gave ideer til konkrete mennesker og opdatere det hele året.

Gode idéer kan være flygtig, så du bør altid notere dem ned med det samme. Du vil blive overrasket over, hvor mange gode gaveideer, som du synes om i løbet af året!

Tip #3: Forskning Priser

Bevæbnet med en udgifter og shopping plan, gå online for at undersøge priser på forskellige butikker, så du ikke betaler for meget. Start din indkøbskurv, at en rabat kupon site som Ebates, for rock-bottom priser online,

Mange online forhandlere vil tilbyde gratis fragt, men det kan kræve en minimal køb for at kvalificere sig. Så vær strategisk og købe flere gaver fra samme forhandler for at spare på fragt, når det er muligt.

Tip #4: Få Gratis Gaveindpakning

Omkostningerne af indpakningspapir, væv, æsker, bånd og bånd virkelig kan tilføje op. Plus, nogle af os er gift-wrap udfordret. Så drage fordel af gratis eller nedsatte indpakning på lokalt eller online butikker. Det sparer tid og penge, og dine pakker vil se fantastisk.

Tip #5: Skib Gaver til Din Destination

Hvis du vil være rejser til ferier, at tage gaver med, at du kan være besværligt og koste ekstra, hvis du er nødt til at tjekke en ekstra pose på en flyvning. Overvej, skal du sende gaver på egen hånd eller få en forhandler sende dem direkte til din rejse destination.

Tip #6: Modstå Selv-Gifting

Vi har alle gjort noget selv-gifting i løbet af ferien (eller i det mindste det er, hvad jeg fortæller mig selv, så jeg ikke føler mig skyldig). Når du bliver fristet til at købe til dig selv, så husk, at din familie eller ægtefælle kan være svært at finde ud af, hvad de skal give dig. Hvordan du slipper for, at hint er op til dig!

Tip #7: Ophold Positiv

Trafik, trængsel, og vejret kan gøre ferie shopping super stressende. Så forbered dig mentalt, praksis tålmodighed, og vær positiv.

Give skal komme fra hjertet. Med lidt planlægning og forudseenhed du kan nyde ferien uden alt for megen bekostning eller stress.

Andre Links, Som Du Måske Vil Kunne Lide

Når der Er en Ferie Gave Skattepligtig?

Hvordan at Spare Penge I ferieperioden,

En Tjekliste til at Måle Din Personlige økonomi Succes

Unikke Penge-Gemme Ferie Gaver

Connect med mig rundt omkring på nettet, på Facebook, Twitter og Google+

Klik her og Hent 2 Gratis kapitler af Penge Piger’ Smart Træk at Vokse Rige

Få de Penge Pige Bog!

På udkig efter flere penge råd eller en god gave? Pick up en kopi (eller flere!) Penge Pige Smart Træk at Vokse Rige. Det fortæller dig, hvad du virkelig har brug for at vide om penge uden bogging du ned med det, du gør ikke. Få e-bogs version eller paperback på din favorit bog sælger i dag!

Smilende kvinde med kreditkort billede venligst udlånt af Shutterstock.