3 Enkle Trin til at Jævnere Overgange i Din Tale

0
104

I dag vil vi tale om, hvorfor glidende overgange er vigtige i offentlige taler. Næste vil vi tale om de forskellige typer af overgange. Dernæst vil vi se på overgangen ord. Og dernæst vil vi . . . vent et minut, alle de “næste” er virkelig irriterende, er de ikke?.

Vi kender alle en præsentation behov for at have en klar begyndelse, midte og slutning. Men den måde, du overgangen mellem dele er lige vigtige. Overgange fortælle din målgruppe, at du er ved at afslutte et point og gå videre til det næste. De lader tilhørerne til at vide, om du bevæger dig på.

Jeg startede i dag er at tale med overforbrug af “næste”, fordi jeg ønskede at vise dig, hvor nyttesløst det er som en overgang af sig selv. Når jeg hører nogen fortælle mig, hvad der kommer ved at starte hvert nyt punkt med “næste”, min første tanke er, at det tal skal være dårligt organiseret, hvis jeg kommer til at brug for alle de “næste” for at hjælpe mig med at navigere gennem det.

Lad os se på nogle mere overbevisende måder at overgang, når du skal holde en tale:

Gennemgå, Hvad Du har Dækket og se, Hvad der Kommer

Jeg introduceret mine lyttere til denne teknik i en podcast der hedder “Hvordan man er til Stede med en anden Taler.” Når der er to eller flere mennesker præsenterer sammen, det er en effektiv måde at overgangen mellem højttalerne. I stedet for at sige noget lignende, “Og nu vil jeg vende det til Dr. Perry,” eller “Dr. Perry, du er ved siden, right?,” afslut din del af opsummerer hovedpunkterne og så kort introducere den næste taler og emne. Den nye formand vil derefter kortvarigt takke den første oplægsholder og dykke lige ind i deres emne.

Revisionen-preview overgangen virker godt for en enkelt højttaler. Før du flytter videre til et nyt emne, opsummere, hvad du lige har talt om, og derefter kort introducere, hvad der kommer. For eksempel, “Som du lige har set i videoen, der leverer bøger til lav indkomst børn er kritisk vigtige til at udslette analfabetisme. Hvordan kan du være en del af denne bevægelse? Jeg ønsker at tale om, hvordan vores virksomhed er at yde gratis bøger for børn, og hvordan du kan blive involveret.”