Hoe om te Springen Start Uw Auto

0
99

Jump start is bij het gebruik van een andere persoon is het runnen van het voertuig te geven uw auto voldoende stroom om de motor te starten. Hier is een stap-voor-stap gids om te springen vanaf uw rit.

Eerst een waarschuwing: Springen vanaf een voertuig kan zeer gevaarlijk zijn. Er is een risico van ernstig letsel of de dood als het niet goed gedaan. Er is ook het risico van schade aan zowel de auto als het niet goed gedaan. In feite, accu dampen zijn zeer brandbaar, en in zeldzame gevallen kan leiden tot een explosie van de batterij als deze worden blootgesteld aan een open vonk. (Als typische batterijen opladen, ze produceren en het verdrijven van de waterstof, die is ontvlambaar. Als de verdreven waterstof wordt blootgesteld aan een open vonk, kan het ontbranden van de waterstof en de oorzaak van de hele batterij exploderen.) Ga voorzichtig te werk en volg alle instructies op de voet. Als je niet 100% comfortabel met het proces, neem dan contact op met een professional voor hulp.

Ok, met dat gezegd, hier gaan we!

1. Het vinden van iemand met een auto die niet start, en is bereid om u te helpen springen van jou. U gaat ook behoefte aan een set van jumper kabels om de klus te klaren.

Opmerking: ik stel voor het dragen van een veiligheidsbril en handschoenen tijdens het springen vanaf een voertuig. Veiligheid eerst!

2. Zoek de batterij in elk voertuig. Dit zal meestal onder de motorkap, hoewel sommige fabrikanten zetten de batterij in moeilijk toegankelijke gebieden, zoals onder de vloer in de kofferbak of onder de stoelen. Als dit het geval is met de auto, moet er externe accu onder de motorkap, die geplaatst zijn er voor het doel van jump-start het laden van de batterij. Als u niet kunt vinden, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor hulp.

3. Park het runnen van het voertuig dicht genoeg bij de niet-rijklare voertuigen die de jumper kabels kunnen bereiken tussen beide batterijen of een externe accu-aansluitingen.

4. Zet het contact uit in beide voertuigen. Waarschuwing: aandacht tijdens het uitvoeren van de volgende stappen uit, en zorg ervoor dat u de juiste accu leidt tot de juiste polen van de batterijen. Het falen om dit te doen zou kunnen resulteren in explosie of schade aan het voertuig elektrische systeem.

5. Klem het ene uiteinde van de rode pluskabel aan op de positieve (+) pool van de goede accu.

6. Klem het andere uiteinde van de positieve kabel aan op de positieve (+) pool van de batterij is leeg.

7. De klem van de zwarte, negatieve kabel aan op de negatieve (-) pool van de goede accu.

8. Klem het andere uiteinde van de zwarte, negatieve kabel aan op een goede massa-bron, zoals ongeverfde metalen deel van de motor of carrosserie. Waarschuwing: sluit de negatieve kabel rechtstreeks aan op de negatieve pool van de batterij is leeg. Er is een risico van een vonk wanneer de verbinding is gemaakt; als die vonk er gebeurt in de buurt van de batterij, het kan een explosie veroorzaken.

9. Start de auto met de goede batterij. Laat de auto om te komen tot een gestage leegloop.

10. Nu kunt u proberen de auto te starten met de lege batterij. Als de auto niet start, alleen de krukas van de motor gedurende 5 tot 7 seconden maximaal per keer tot een oververhitting van de startmotor. Zorg ervoor dat een 15 – tot 20-seconden pauze tussen elke poging om de starter te koelen.

11. Zodra de auto wordt gestart, laat de motor draaien. Dit zal toelaten het voertuig elektrische systeem om te beginnen met het opladen van de batterij. Als uw auto niet start, is het tijd om te bellen met een monteur. Ga verder met stap 16 als dit het geval is.

12. U kunt de verbinding nu verbreken van de startkabels. Ik stel voor dat u de kabels in de omgekeerde volgorde waarin u verbonden.

13. Sluit het kappen van beide voertuigen en zorg ervoor dat ze volledig vergrendeld is gesloten.

14. Zorg ervoor dat om te zeggen dank u aan de persoon die zo vriendelijk was om u te voorzien van een voertuig te springen start van uw auto! Zonder hen, niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest.

15, Nu kunt u rijden in uw auto. Als u slechts om een korte afstand, voor een langere route naar uw bestemming. Het idee hier is dat je wilt om te rijden minstens 15 tot 20 minuten om de auto ‘ s opladen systeem voor voldoende laad de batterij op voor de volgende keer je nodig hebt om het te starten. Zorg ervoor om te controleren al uw lampen en deuren, om te zien of er iets was links over of verblijft op, die waarschijnlijk de oorzaak van de batterij om te sterven in de eerste plaats.

16. Het is tijd om te bellen met een monteur nu. Zelfs als de auto gestart wordt na een sprong, u moet de accu zijn getest om ervoor te zorgen dat dit u niet overkomt weer. Als uw auto niet start, moet u een monteur om de diagnose te beginnen probleem.

Toby Schultz is een Meester Monteur bij YourMechanic, die levert mobiele auto reparatie door gecertificeerde monteurs in meer dan 300 steden in de VS. Hun top-rated technici kunnen voeren meer dan 400 services in uw huis of kantoor en zelfs het beantwoorden van uw vragen online.

Afbeelding afkomstig van Shutterstock.