De Holiday Party 2, Gast, Gast

0
85

Deze week zullen we beantwoorden van een e-mail van Niemand.

Niemand schrijft:

“Lieve MMG, ben ik uitgenodigd om een vakantie office partij met een vriend/vriendin of vriend/echtgenoot, en ik ben niet precies zeker weet hoe om een avond hobnobbing als een gast van een gast met mensen die ik niet echt ken. Wat zegt u?”

Graag wil ik je bedanken dat Niemand voor te vragen. Het was een beetje eenzaam hier in de echo-kamer, en ik ben blij dat je niet de tijd nemen om te schrijven en vragen een grote vraag.

De rol van de gast van gast kan soms een gecompliceerde en in slechts een paar momenten, we nemen een kijkje bij enkele dingen die je moet weten om de gast van een gast die het beste de rest van de gasten (maar niet de persoon die u heeft uitgenodigd).

En Je Kan Je Afvragen, “Hoe Ben Ik Hier Gekomen?”

Nu, geloof me, ik begrijp de stress een gast van een gast. Voor starters, de enorme aaneenschakeling van situaties die u in lopen nogal ontmoedigend. Wat als de persoon die u heeft uitgenodigd is een muur op het kantoor, en u vindt dat uw datum verwijst u naar een hoek kijkt iedereen veel plezier als de klok stil staat? Wat als uw datum van het bureau sociale vlinder, en je merkt dat je verbannen naar een hoekje gedrukt door zelf te kijken naar je date plezier hebben terwijl de klok lacht in uw gezicht? Deze zijn beide zeer reële mogelijkheden, maar vandaag ga ik jullie enkele tips om u te helpen de beste vrijspreken van jezelf aan een scenario… echter ongemakkelijk.

Het eerste ding dat het is belangrijk om te onthouden is dat u, als gast van een gast een ambassadeur voor uw date. U moet altijd op uw beste gedrag-een respectabele gezant. Op de maandag na het feest, je hoort niets, maar rapporten van hoeveel iedereen van je houdt.

Zoals we al besproken hebben in onze vorige aflevering, zo pijnlijk als het kan zijn om uit te leggen hoe het was de volle maan die ervoor zorgde dat je aan het dansen op de tafel met een lampenkap op je hoofd, het kan zelfs meer gênant dat uit te leggen op een datum die u heeft uitgenodigd om de partij– en dan voor extra schande, vraag je date, hoe hij legde dit voor aan zijn collega ‘ s op maandag.