RSVP-Etiquette

0
95

          

Na het schrijven en podcasting als Moderne Omgangsvormen Man voor een paar jaar, je zou denken dat ik nooit schuldig van elke etiquette faux pas die ik bespreek.

En als je denkt dat je serieus bent verkeerd.

In feite, vaak heb ik het schrijven van mijn eigen ervaringen, hetzij door mijn eigen fouten of van de getuige van de snafus van anderen.

De aflevering van vandaag is geen uitzondering als het komt op de hielen van een mannerly ongeluk. Ik was recent uitgenodigd om een partij, die had ik nog elke intentie van het bijwonen van. Helaas, heb ik een beetje langer dan ik zou moeten hebben om te sturen in mijn RSVP aan de gastheren. Snik!

>

Als je ooit gastheer van een partij, je kent het gevoel van te hoeven wachten voor iedereen om te RSVP. Dus, voordat u vertrekt de host me af of je ben gevallen uit het gezicht van de Aarde, check out mijn top 3 snelle en vuile tips voor een goede RSVP-etiquette:

Tip #1: Het is Altijd Belangrijk om de Host

In een perfecte wereld zouden mensen zetten RSVP ‘ ing aan een evenement op de top van hun to-do lijsten. Maar laten we eerlijk zijn, dit is zelden het geval. Wat er werkelijk gebeurt is krijg je een uitnodiging (via e-mail of post) en hoewel je misschien enthousiast over het evenement, zet je uit het beantwoorden tot een later tijdstip. En dan later wordt het nog later, tot de volgende dat je weet dat je een email krijgt van de host te vragen of je bent het bijwonen van. En nu je ziet eruit alsof je er geen belang, als het echt je was gewoon lui. Niet rollen je ogen, we zijn allemaal schuldig.

Allemaal een gast niet opdagen, maar voor de host, de planning van een evenement kost een enorme hoeveelheid tijd, moeite, energie en geld.

In feite, net vorige maand, nam ik mijn tijd aan het reageren op een uitnodiging voor een afspraak voor een organisatie waarvoor ik ben een lid van het bestuur. Praten over gênant! Laat ik eerst zeggen dat ik had de bedoeling in te gaan op dit evenement, maar (zoals het altijd doet), het leven in de weg stond en ik het gewoon vergeten. Gelukkig zag ik mijn vergissing in de tijd, maar als ik niet had, het zou zijn geweest een grote show van een gebrek aan respect.

Dit is een voorbeeld van een gast (mij) niet volledig begrip of respect voor de inspanningen van de gastheer. Allemaal een gast niet opdagen, maar voor de host, de planning van een evenement kost een enorme hoeveelheid tijd, moeite, energie en geld. Alles wat we hoeven te doen is RSVP, maar terwijl we aan het doen (of niet doen) dat iemand van plan is, het vinden van een locatie, het boeken van de catering, etc. — alle dingen die we als genodigden waarschijnlijk vergeten in aanmerking te nemen. En om het allemaal af, de host succes wordt gemeten door hoeveel mensen het bijwonen van het evenement (maar hij of zij niet weet dat zeker, want niemand heeft RSVP ‘ d nog niet!).