RSVP-Etikette

0
103

          

Efter at have skrevet og podcasting som Moderne Manerer Fyr i et par år, ville du tro, at jeg var aldrig skyldig i nogen etikette faux pas, at jeg diskutere.

Og hvis du tror, at du er alvorligt fejl.

I virkeligheden, jeg skriver ofte fra mine egne erfaringer, enten på grund af min egen fejl eller overværer den snafus af andre.

Dagens episode er ingen undtagelse, da det kommer i hælene på en mannerly uheld. Jeg var for nylig inviteret til en fest, hvor jeg havde alle til hensigt at deltage. Desværre, jeg tog en smule længere, end jeg skulle have til at sende i mit SVAR til værterne. Gisp!

>

Hvis du nogensinde har vært en part, kender du den følelse af at skulle vente for alle at RSVP. Så før du forlader værten spekulerer på, om du er faldet ud over Jorden, tjek min top 3 hurtig og beskidt tips til korrekt RSVP etikette:

Tip #1: Det er Altid Vigtigt, at Værten

I en perfekt verden, ville folk sætte BESVARE en begivenhed øverst på deres to-do-lister. Men lad os se det i øjnene, det er sjældent tilfældet. Hvad der virkelig sker, er, at du får en invitation (enten via e-mail eller snail mail), og selv om man kan være begejstret for det tilfælde, at du udskyde besvarelse, indtil et senere tidspunkt. Og så er der senere bliver til endnu senere, indtil den næste ting du ved, du får en mail fra værten spurgte, om eller ej du deltager i. Og nu dig til at ligne du har ingen interesse, når du virkelig var bare være doven. Ikke rulle dine øjne, vi er alle skyldige i dette.

Alle en gæst har at gøre, er at dukke op, men for den vært, der planlægger en begivenhed tager en enorm mængde af tid, indsats, energi og penge.

I virkeligheden, bare i sidste måned, tog jeg min tid i at reagere på en begivenhed invitation til en organisation, som jeg er medlem af bestyrelsen. Tale om, pinligt! Lad mig først sige, at jeg havde alle til hensigt at rejse til denne begivenhed, men (som det altid gør), livet kom i vejen, og jeg har simpelthen glemt. Heldigvis, jeg fangede min fejl i gang, men hvis jeg ikke havde, ville det have været en større udstilling af mangel på respekt.

Dette er et eksempel på en gæst (mig) ikke fuldt forståelse eller respekt for den indsats, i værtslandet. Alle en gæst har at gøre, er at dukke op, men for den vært, der planlægger en begivenhed tager en enorm mængde af tid, indsats, energi og penge. Alle vi skal gøre er at RSVP, men mens vi laver (eller rettere ikke gør), at nogen har planer om, at finde et mødested, booking cateringvirksomheder, osv. — alle de ting, som vi som inviterede gæster sandsynligvis glemmer at tage i betragtning. Og til top det alle off, host ‘ s succes måles ved, hvor mange personer, der deltager i begivenheden (men de vil ikke vide, at for sikker på, fordi ingen har RSVP vil endnu!).