Hvordan man Skriver en Case Study i 5 Trin

0
94

At skrive en case study for et skoleophold kan være en udfordring. Selv om der er forskellige typer af casestudier, du kan regne på to ting forbliver de samme—de kræver analytiske evner og en stor del af forskningen.

Når du skriver en case, vil du sandsynligvis blive bedt om at forklare et problem eller situation, og dernæst til at illustrere en potentiel eller implementeret løsning. Generelt bør du medtage disse grundlæggende elementer:

 • En forklaring af problemet eller situationen, der bliver analyseret.
 • En beskrivelse af den løsning (eller foreslåede løsning) og dens gennemførelse.
 • Et sammendrag af resultaterne, og en analyse af effektiviteten af løsningen.

De fem trin, der vises nedenfor er designet til at tage dig fra din pre-skriftlig forberedelse hele vejen igennem til at indsende din case study.

Hvordan Skriver Du et Case-Studie?

 1. Udføre Forskning
 2. Begynde Med at Opsummere Situationen, og Hvorfor Det Er Vigtigt
 3. Detaljer Løsning, Som Blev Implementeret
 4. Analysere Resultaterne af Løsningen
 5. Citere En Kilde Materiale

1. Udføre Forskning

Et case-studie af analytisk karakter og kan kræve masser af forskning. Dette betyder, at en stor del af det arbejde, der gøres, før du begynder at skrive din undersøgelse. Din case skal fortælle historien om din sag fra start til slut, så vil du have en grundig forståelse af de forskellige faktorer på spil.

Sige, at du planlægger at skrive om en by, der var succes med at reducere overskydende affald, specielt gennem genanvendelse. Dit første skridt vil være at samle den relevante information om situationen. For eksempel, kan du undersøge følgende emner:

 • Hvad er lovgivning og politikker, der er relateret til dette scenarie, og når de blev sat på plads? Har de påvirket situationen positivt eller negativt?
 • Hvad er de vigtige data punkter i både aktuelle og historiske udtryk?
 • Hvad har byens embedsmænd og andre indflydelsesrige personer har sagt om situationen?

Afhængig af hvor dybtgående din opgave er, kan du stole på artikler, andre casestudier, eller endda interviews med folk. Indsamle så mange oplysninger som du kan vil hjælpe dig med at analysere, hvorfor den løsning, der virkede eller ikke virkede.

2. Begynder Din Case-Studie, Som Sammenfatter Situationen, og Hvorfor Det Er Vigtigt

Hvad er konflikter eller risici i den givne situation? Sikre, at du klart lægge de grundlæggende oplysninger om det problem eller den situation, der behandles, så læseren vil forstå, hvorfor den løsning var nødvendig. Dette er, hvor den statistik, der indsamles, vil du supplere din forklaring, og kan du beskrive lyset af den situation, enten historisk eller i forhold til andre lignende situationer.

3. Detaljer Løsning, Som Blev Implementeret

Beskrive ændringer i strategi eller lovgivningen i den by eller stat, der har til formål at reducere problemet. Omfatter rammerne for, hvornår og hvordan de ændringer, der er sket: hvad var processen, og hvem der var de vigtigste spillere?

Sørg også for at indeholde oplysninger om tid og pris, der er involveret i at implementere løsningen. Og, hvis der var komplicerende faktorer ikke forlade dem ud. Forklare, hvordan uventede komplikationer blev håndteres, kan det også være vigtigt.

4. Analysere Resultaterne af Løsningen

Har den tilsigtede effekt på den situation? Hvis løsningen kunne være en model for lignende sager, forklare den bredere nytten af at forstå dens betydning. Hvis resultaterne var blandede eller skabt resultater forskellige fra, hvad der var forventet, hvilke faktorer, der påvirker resultatet? Hvordan kunne en mere effektiv løsning?

5. Citere En Kilde Materiale

I en reference liste i slutningen af din case study, det er afgørende til at citere en kilde, materiale, du har anvendt i din skriftligt. Dette inkluderer artikler, bøger, andre case-studier, der refereres til, eller personer, du kan have interviewede til at indsamle oplysninger. Hold styr på hele forsknings-og skriveprocessen af alle ressourcer, der anvendes—du vil takke dig selv senere.

Lora Wegman er en medvirkende skribent for Varsity Vejledere, en live-learning platform, der forbinder eleverne med personlig instruktion til at fremskynde akademisk præstation.