5 Grunde Til Børn Skal Sende En Skriftlig Tak Noter

0
89

Med dagens teknologi er, at nå ud og forbinder med venner, familie og kolleger og kunder er nemmere end nogensinde. I det øjeblik et tryk på en knap kan vi sende en e-mail, tekst eller fotos til vores nabo, eller til en person i hele verden.

På grund af den lethed at kommunikere elektronisk, de fleste mennesker har en tendens til at stole på at slutte på denne måde, snarere end den gode, gammeldags måde at sende en håndskreven note eller brev. Alt imens dette bestemt er acceptabelt, er der stadig mange tilfælde, hvor en skriftlig note er ikke kun relevante, men også meget værdsat—og et af disse tilfælde er en tak note.

Her er fem grunde til at opfordre familien til at sende en skriftlig bemærk tak via snail mail, ikke gennem cyber space.

  1. Det er Uventet.
  2. Det Lærer Taknemmelighed.
  3. Det Styrker De Gode Manerer.
  4. Det Lærer Ikke At Tage Tingene For Givet.
  5. Det Føles Godt.

Lad os dykke dybere ned i hver.

1. Det er Uventet.

Folk elsker at vide, at de er værdsat, men i nutidens hektiske verden, den slags gestus, som folk gør for hinanden kan nemt gå ubemærket hen. Afsendelse af et skriftligt notat af tak og påskønnelse viser din taknemmelighed, og kan også tilskynde den person, der hjalp dig til at ønske at hjælpe dig, eller endnu bedre en anden, igen i fremtiden.

2. Det Lærer Taknemmelighed.

Lad os se det i øjnene, vi lever i en meget forbruger-drevet, materialistiske verden. Nutidens børn bliver bombarderet med reklamer, der udråber de nyeste, største gadgets, designer sneakers, skal-have-tech produkter, trendy tøj stilarter, og selv gotta-have skolen locker indretning! Når børn sender en skriftlig tak til bedsteforældre, klassekammerater, babysittere, og selv deres børnelæge, der forstærker betydningen af at føle taknemmelighed, om et solidt fundament for at være anerkendende alle gennem deres unge og voksnes liv.

3. Det Styrker De Gode Manerer.

Praksis med at skrive personlige takkekort hjælper børn med at udvikle kritiske sociale færdigheder, der er nødvendige for at opretholde stærke relationer. Dybest set, når børn bliver undervist i at fysisk tak fordi en anden person for en gave (eller erfaring), at de har modtaget, er det også styrke den gode manerer. Behage og tak fordi du har længe været det magiske ord—en skriftlig tak, fordi du tager dette til et helt nyt niveau.

4. Det Lærer Ikke At Tage Tingene For Givet.

Hvis et familiemedlem, ven eller kollega tager tid fra hans travle tidsplan for at give en gave til nogen i din husholdnings -, som betyder, at de tror stærkt nok på dit barn til at gøre denne indsats. At skrive et takkekort er ikke bare en dejlig ting at gøre, det hjælper også børn med at lære ikke at tage disse relationer for givet. Guide dem i en alderssvarende måde. En tre-årig ikke kommer til at skrive sin egen efterretning, men hun kan tegne et lille billede, som du kan tilføje et par sætninger af påskønnelse. Hvis dit barn begynder at unge, skrive takkekort bliver en dejlig vane, og vil indgyde en dyb følelse af taknemmelighed for både gaver modtaget og de mennesker, der gav dem.

5. Det Føles Godt.

Hvem elsker ikke at modtage e-mail, der er personligt, og ikke en faktura eller et katalog? Sende noter af påskønnelse kan være gjort ud af ægte omsorg for den anden person, ikke bare fordi de har givet dig en konkret gave. Er der en office-medarbejder på dit barns skole, der lyser op i rummet med et varmt og venligt smil og altid gør, at dine børn føler sig trygge? Har du en favorit-medarbejder på dit deli, der ved præcis, hvordan du kan lide din pålæg i skiver? Har din mor-in-law elsker at bruge tid med sine børnebørn til at give dig en lille pause nu og igen? Disse typer af eksempler kan også retfærdiggøre, at en tankevækkende, skrevet noten påskønnelse af dig eller dit barn. Ikke alene vil de blive overrasket og glad for at modtage det, du vil føle dig fantastisk at vide hvor speciel du har lavet nogen føler—bare fordi!

Gør det til en vane at fortælle folk, tak. At udtrykke din påskønnelse, oprigtigt og uden forventning om noget til gengæld. Virkelig sætter pris på dem omkring dig, og du vil snart finde mange andre omkring dig. Virkelig at sætte pris på livet, og du vil opdage, at du har mere af det.
–Ralph Marston

For flere ideer besøge Mægtige Mor ved quickanddirtytips.com.

Billede af et barn, at skrive et brev © Shutterstock