Maak een Belofte aan Uw Toekomstige Boek

0
93

Wat volgt is een uittreksel van Jack Gantos prachtige nieuwe boek “het Schrijven van een Radar.” Jack is een award-winnende children ‘ s fiction auteur, en nu heeft hij een nieuw boek genaamd “het Schrijven van een Radar” dat is iets van een “how to” boek om kinderen te helpen de slag te gaan schrijven, creatief en zien zichzelf als schrijvers. Zoals de meeste dingen van Jack, het is grappig en afgewisseld met verhalen, dus het verhaal in de aanloop naar het fragment gaat over hoe hij stal zijn oudere zus ‘ s journal, toen hij een kind was.

Na mijn run in met Betsy, ik opnieuw mijn dagboek missie – en dit keer heb ik het op de juiste manier geen funny business.

Hier is wat ik deed, en wat ik nu ga vertellen is precies wat ik wil dat je doet.

Ik maakte een deal met mezelf en nam een eed, dat zou veranderen in mijn leven.

Na school was ik in de bibliotheek het helpen van de bibliothecaris, Mevrouw Hamer, reshelve boeken. Ze heeft een achternaam die haar geluid hard, en ze was. Ze was ontslagen uit twee andere scholen voor “misbruik.” Ik was niet zeker als dat betekende dat misbruik van kinderen of misbruik van boeken of beide, maar ik wist dat wanneer ze raakte een jongen met een boek dat zowel kind en reserveer geleden. Maar ze had ook een groot hart en beschermde me van alle boze kinderen, die nooit lezen, maar gewoon sharked rond de bibliotheek op zoek naar problemen. Dus ik was blij om haar te helpen wanneer ze het vroeg.

Goed, ik had een boek kar vol terug was ik reshelving. Je kunt wel raden dat de G-afdeling was mijn favoriete reshelving grondgebied. Die dag deed ik wat ik altijd deed. Als ik duwde mijn boek kar liep ik mijn vingers over de stekels van de G-auteurs totdat ik gekomen ben om mijn toekomstige boek slot, de één met GALDONE aan de ene kant en GEORGE op de andere. Ik kan me voorstellen mijn boek, met mijn achternaam, GANTOS, past precies op de plank tussen de twee auteurs. Natuurlijk heb ik niet een boek met mijn naam en de titel op het reshelve tussen GALDONE en GEORGE, dus ik duwde in de volgende beste ding—ik stak mijn hand tussen die boeken en wiggled het heen-en-weer, totdat ik opende een donkere, lege sleuf. Terwijl ik daar stond een krachtige gevoel kwam over mij, en ik liet mijn hoofd.

Mijn vader vertelde me altijd dat een man handdruk is zo goed als zijn woord. En dus met mijn hand gedrukt tussen die boeken fluisterde ik een eed en beloofde mezelf dat ik zou beginnen aan het schrijven van een boek—het maakt niet uit hoe moeilijk de taak—en ik zou vertrouwen en geloof in mezelf en ik zou geen opgever en mijn boek eens zou passen precies waar mijn hand is nu.

Ik legde mijn andere hand over mijn hart. “Ik geef mijn woord van eer,” zei ik ernstig, en dan langzaam schudde handen met die lege sleuf.

Zodra ik verwijderde mijn hand ik snel klaar met mijn bibliotheek werk. Ik zwaaide afscheid genomen van Mevrouw Hamer en marcheerde uit de bibliotheek deur en naar beneden de straat naar de stationaire winkel terwijl diep nadenken over mijn eed en wat ik moest doen om het te behouden.

Ik had gered van mijn karwei geld, en in de winkel kocht ik een goedkope nieuwe tijdschrift. Het was een kleine zwarte boek dat was een kunstenaar, een schetsboek. Er was geen slot op. De pagina ‘ s zijn ongevoerd en genummerd voor het tekenen, en de binding sterk was, want ik liet mijn boeken veel. Het zwarte boek kwam met geen aanwijzingen of regels. Wat schreef ik de binnenkant van het, goed of slecht, was het aan mij. De scherpe punt van mijn pen was nu de baas van elk woord in het woordenboek, en het voelde goed om de baas van iets zo ongelooflijk krachtig als de hele engelse taal. Alle moest ik doen was om te vertellen elk woord waar aan line-up. Dat klonk eenvoudig genoeg, maar ik vermoed dat was niet gemakkelijk. Woorden hebben altijd een geest van hun eigen land.

Zoals blijkt uit, is mijn schrijven eed werd een van de belangrijkste beloften die ik ooit heb gemaakt voor mezelf, en het was een belofte heb ik gehouden. Dus wil ik u ga naar de bibliotheek en vinden precies waar uw toekomstige boek met je naam aan te passen op de plank. Dan wil ik je schuift je hand in dat slot en beloof jezelf dat ook jij een boek schrijven en dat op een dag het zal worden op de bibliotheek plank voor een aantal lezers om uit te checken en met veel plezier in het lezen.

Ja, ik wil dat je om dat te doen. Niet alleen voor mij, maar voor jezelf. Nu, doe het!

Afbeelding afkomstig van Shutterstock.