Et Løfte til Dine Fremtidige Bestill

0
77

Det følgende er et utdrag fra Jack Gantos’ fantastiske nye bok “Skriver Radar.” Jack er en prisbelønt children ‘ s fiction-forfatter, og nå har han en ny bok som heter “å Skrive Radar” som er noe av en “hvordan” boken for å hjelpe barn å få i gang å skrive kreativt og å se seg selv som forfattere. Som de fleste ting fra Jack, det er morsomt og ispedd historier, så historien som leder opp til et utdrag om hvordan han stjal hans eldre søster ‘ s journal når han var liten gutt.

Etter min kjøre i med Betsy, jeg startet min journal oppgave – og denne gangen gjorde jeg det på den riktige måten er ikke morsomt virksomhet.

Her er hva jeg gjorde, og hva jeg skal fortelle deg er nøyaktig hva jeg ønsker du skal gjøre.

Jeg gjorde en avtale med meg selv og tok en ed som ville endre hele mitt liv.

Etter skolen var jeg i biblioteket hjelper bibliotekaren, Fru Hammer, reshelve bøker. Hun har et etternavn som gjorde henne lyd tøff, og hun var. Hun hadde blitt skutt fra to andre skoler for “fornærmende oppførsel.” Jeg var ikke sikker på om det betydde misbruk av barn eller misbruk av bøker eller begge deler, men jeg visste at når hun traff en gutt med en bok som både gutt og reserve led. Men hun hadde også et stort hjerte og beskyttet meg fra alle de ugudelige, barn som aldri lese, men bare sharked rundt biblioteket ute etter bråk. Så jeg var glad for å hjelpe henne ut når hun blir spurt om det.

Vel, jeg hadde en bok i handlekurven full av returnerer jeg var reshelving. Du kan sikkert gjette at G-delen var min favoritt reshelving territorium. Den dagen jeg gjorde det jeg alltid gjorde. Som jeg presset my book cart jeg løp mine fingre over pigger av G forfattere til jeg kom til min fremtidige bestill spor, ett med GALDONE på den ene siden og GEORGE på den andre. Jeg kunne tenke meg min bok, med etternavnet mitt, GANTOS passer perfekt på sokkelen mellom de to forfatterne. Selvfølgelig jeg ikke har en bok med mitt navn og tittel på den for å reshelve mellom GALDONE og GEORGE, så jeg dyttet i den neste beste tingen—jeg stakk hånden min mellom disse bøkene og wiggled det rygg-og-tilbake før jeg åpnet opp en mørk, ledig plass. Mens jeg sto der en kraftig følelse kom over meg, og jeg senket hodet.

Min far sa alltid til meg at en mann er håndtrykk er så god som hans ord. Og så med min hånd presset mellom de bøkene jeg hvisket en ed, og lovet meg selv at jeg skulle begynne å skrive en bok—uansett hvor vanskelig oppgave, og jeg hadde tillit til og tro på meg selv og jeg ville ikke være en quitter og min bok en dag ville passe nøyaktig hvor hånden min var nå.

Jeg har plassert min andre hånd over hjertet mitt. “Jeg gir mitt ord om ære,” sa jeg alvorlig, og deretter sakte håndhilste på som et tomt spor.

Når jeg fjernet min hånd jeg raskt ferdig opp biblioteket mitt arbeid. Jeg vinket farvel til Fru Hammer og marsjerte ut bibliotek døren og ned gaten til den stasjonære butikken mens du tenker dypt om ed min og hva jeg måtte gjøre for å beholde det.

Jeg hadde reddet min ork penger, og på den butikken jeg kjøpte en billig nytt bilag. Det var en liten svart bok som var en kunstner som skissebok. Det var ingen lås på det. Sidene ble uforet og utallige for tegning, og bindingen var sterk fordi jeg droppet min bøker mye. Den sorte boken kom med ingen retningslinjer eller regler. Uansett hva jeg skrev på innsiden av det, god eller dårlig, var opp til meg. Den spisse tuppen av pennen min nå var sjefen for hvert ord i ordlisten, og det føltes godt å være sjefen over noe så utrolig kraftig som hele det engelske språket. Alt jeg hadde å gjøre var å si hvert ord der hvor å stille opp. Det hørtes enkelt nok, men jeg mistenkte at det var ikke lett. Ord har alltid et sinn av sine egne.

Som det viser seg, å skrive min ed ble en av de viktigste lover jeg noensinne laget til meg—og det var et løfte jeg holdt. Så jeg vil du skal gå til biblioteket og finne nøyaktig hvor din fremtid bok med navnet ditt på, vil den passe på sokkelen. Så jeg vil at du skal skyve hånden inn i det sporet, og lover deg at du vil skrive en bok, og at en dag vil det være på biblioteket hylle for noen leseren å sjekke ut og ta stor glede i å lese.

Ja, jeg vil du skal gjøre det. Ikke bare for meg, men for deg selv. Nå, gjør det!

Bilde gjengitt med tillatelse fra Shutterstock.