5 Trucs te Hanteren Passieve Agressieve Mensen

0
93

Slights met een glimlach. Stilte als je weet dat zij u kunnen horen. Complimenten met een zijde van side-eye. Passieve agressieve mensen weten hoe om te dienen tot een ware buffet van “Oh nee, ze wisten het niet.” En laveren op de “LOL” achteraf niet ontkennen dingen.

Maar het manifesteert, passieve agressie is de kunst van boos te worden, zonder schijnbare boos. Er zijn twee ingrediënten: woede en vernietiging.

De eerste, woede of haar neven en nichten ergernis, frustratie of irritatie altijd bellen onder het oppervlak. Maar het proberen te onderdrukken van woede is als het proberen om een deksel op een pot met kokend water. Uiteindelijk zal spuwen uit als een steam vent.

Naast dun-verholen woede, het tweede ingrediënt in passieve agressie te vermijden. Het is een manier om conflicten te vermijden, voorkomen dat het gevoel van echte woede, en voorkomen dat zij worden direct in een situatie waarin men voelt zich niet in staat was.

Individuen zijn die passief agressieve geleerd ergens langs de weg, dat is het niet ok om boos te zijn. Misschien waren ze geleerd dat het conflict zo bedreigend te worden vermeden ten koste van alles. Misschien waren ze geleerd dat als “leuk” is de enige optie. Of misschien is het hun manier uiting geven aan hun ontevredenheid zonder regelrechte opstand.

Dus wat te doen wanneer uw partner dringt door opeengeklemde tanden, “ik ben niet gek.” Of uw tiener zegt met een eye roll, “Goh, je had me niet verteld dat je wilde dat ik zou doen met mijn was vandaag”? Of uw huisgenoot spreuken uit “ik ontstopt de drain” in bad haar, dat verdacht veel lijkt op de jouwe? Hier zijn 6 tips om te proberen.

Hoe om te gaan met Passieve Agressieve Mensen

  1. Tip #1: Zoek naar een patroon.
  2. Tip #2: Maak duidelijk dat het veilig is om te praten.
  3. Tip #3: Voor ongeneeslijke gevallen, te valideren…
  4. Tip #4: …hen te houden aan hun verantwoordelijkheden…
  5. Tip #5: …en ze belonen als ze het goed assertief.

Ontdek elk een stukje verder.

Tip #1: Zoek naar een patroon.

We zijn allemaal mensen, en we hebben allemaal onze dagen. Soms is een opmerking of een eye roll zal lekken, zoals een spurt van een stoom-vent.

Maar als het een patroon, of een standaard-als de dingen zwaar zijn, passief-agressief behandeld dient te worden.

Maar omgaan met het is precies dat wat de passief-agressieve persoon proberen te voorkomen. Passieve agressieve mensen conflicten te vermijden als de pest. Ze zijn te bang of gewoon niet weten hoe om te gaan met conflicten, zodat ze voorkomen. Maar dan wrok bouwt en hun vijandigheid lekken meer dan een stekelvarken ‘ s regenjas. Dat brengt ons bij…

Tip #2: Maak duidelijk dat het veilig is om te praten.

Passieve agressieve mensen zijn bang dat je zult tegen hen schreeuwen, verwerpen ze, stop ze lief te hebben, of anders reageren in een veel sterkere manier dan je eigenlijk wil.

Het is vooral belangrijk om te roepen passief agressieve gedrag op het werk. Passieve agressieve collega ‘ s zijn vaak ongelukkig of onzeker in hun werk. Maar in plaats van het verhogen van het probleem, de passieve agressieve co-werknemers belemmeringen, verspilling van tijd, en in het algemeen iedereen de taak moeilijker, en niet te vergeten het minder aangenaam.

Daarom, of het nu op het werk of thuis, duidelijk maken dat u zou eerder horen over problemen dan laat ze kolkende onder wraps. Kritisch, versterken dit door niet te reageren met de zeer ding zijn ze bang voor. Als je blaast je top, te kleineren, of anders het geluid van hun toorn, en zij zullen naar terug te laten bubble onder de oppervlakte weer. Ze gaan direct terug in hun schelp, als een heremietkreeft met alleen de klauwen hangen.

Nu, als u probeert te praten, maar ze nog steeds ontkennen woede of ontevredenheid (“Mij? Ik vind het prima. Alles is in orde.” Of, “Sorry dat ik te laat was, maar je moet een herinnering gestuurd e-mail”) dingen gaat ineens naar een heel ander niveau. Dat brengt ons bij…